yup, ebay
kad smo kod ebaya, meni stigla posiljka iz koree za 6 dana :D
wow
Printable View
yup, ebay
kad smo kod ebaya, meni stigla posiljka iz koree za 6 dana :D
wow
13. od 46. Not bad :D
Sretan dan žena svim žemskama kaj tipkaju na ovom forumu :D
^^ Potpis. :)
Damn, xlr mi ide na živce sa svojim glazbenim ukusom...
Da imam para znam gdje bih ih potrošio 5.9. ove godine :)
Jel moguće da je fakat neki virus na forum.hr-u? Ko za vraga, ne će mi se laptop upalit. Smrzo se kad sam kopal vrt u minecraftu, i od onda se ne diže. A vidim da HDD nekaj vrti, samo ne znam sta. Samo nakon par sekundi kad se ulogira prestane ucitavat. Safe mode radi.
I nemam spremljen niti jedan backup, sto jos vise otežava :wtf:
EDIT: Upalio se nakon nekih 5-10 minuta čekanja... Nekaj se zmrdalo valjda :dunno:
trojanac je u nekoj reklami.
ja sam na mozilli + abdlock plus, od nedavno na chromeu + adblock + ghostery
AV bio AVG, od danas ESET.
i nisam imla nikakvih problema. jedino sto mi je danas, kao i svima drugima, poceo pri spajanju na f.hr bacati poruku o malware-u jer je f.hr na google blacklisti.
proskenirala sam komp nekoliko puta ovih dana otkad se to pocelo dogadjati, nemam nista.
proskeniraj si komp.
i instliraj si adblock.
ja opce nemrem zamisliti zakaj ljudi ne koriste adblock :D
Imam i ja adBlock. I avast. I skinul sam si i spybot, da si skeniram komp (to cu sve stavit da se skenira kad idem u školu). Bum ga i defragmentiral, ko zna :dunno:
Sve mi je to cudno, da se tak poklopilo...
Ah... Vi i vasi windows problemi... http://chromespot.com/forum/images/smilies/rolleyes.gif
:belj:
Jer naravno na svijetu postoje jedino win i mac. :rolleyes:
Ja eto imam sustav koji je sto se tice hrpe stvari napredniji od oba navedena, a nisam si ga morao priuscivati. :coffee:
Jasno mi je, ali ja se ne vidim u njemu :) dok meni Quake live, League of Legends, i iTunesi rade na nečem drugom od windowsa, onda bum si razmislil. :D
Poanta je ak stavim ikaj drugo osim windowsa, kak bum si stavil muziku na iPhone? (da, mutavo, eto priznajem, rob sam :D)
da nemam iPhone onda bi to bila skroz druga priča ;)
okej, pingvincicu moj, znamo koliko volis linux :D
ali, ovdje uopce nije poanta tko koristi koji OS.
da sam na win95, javni forum, i najveci u 'rvata :rolleyes: mi ne bi smio dilat trojance. simple as that.
ljudi su bijesni.
zena je na poslovnom kompu pobrala trojanca jer, jbg, poslovni je pa ima ogranicenja u vidu browsera (je, IE je u pitanju). snalazimo se, jedni drugima savjetujemo adblocke, al yebemu, nismo mi, useri, fakin tehnicka sluzba da brinemo o takvim stvarma.
a gazda mudro suti. tj, rekao je da se problem rjesava.
howyesno.
to traje vec danima! danima!!
sad smo i na black listi.
mah.
(i tamo sam mod :o pa sam upucena :D)
Wine anyone? :)
To je tvoj problem. ;D
Eto ti sad kad si toliko silno htio taj nesretni iphone. :belj:
Ma to bez daljnega, slazem se. No iskreno i ne cudim se nesto puno ovome, nikad nisam bio na f.hr ali nekako sam stekao dojam da je tamo skoro pa raspasoj (citaj: znatno liberalnija sredina ;) ).
Protuargument bi bio - unatoc svim mogucim danasnjim zastitama i ogranicenjima, cinjenica je da je internet ustvari jedna ogromna dzungla. Bio i ostao, tu pomoci nema (to mu je i draz zapravo). Covjek koji nespremno i naivno samo uleti na internet si je jednako kriv kao i covjek koji nespremno i naivno uleti u pravu IRL dzunglu. Na takvim mjestima najbolja zastita si ti sam. Iliti, ako krenes optimisticno koristiti poslovni laptop za privatne svrhe, za eventualnu nastalu stetu nije ti kriv nitko doli ti sam. Moja cura recimo neke potencijalno skakljive stvari radi preko drugog (manjeg, slabijeg) laptopa ili cak preko mobitela, sve zato da ne bi kontaminirala laptop s kojim radi posao i barata financijama. Jbg, surova istina.
(Citaj: ceka da ljudi zaborave na ovo i da istekne "clanstvo" na blacklistama. :D )
A, tako... :D
I sta fali iphoneu. Linux je meni dosadan. :belj:
To je sasvim u redu. Bolje bit pun virusa i crva i sigurnosnih rupa nego nedajboze dosadan. Potpuno shvacam. :rolleyes:
Slažem se.
Nema logike.
Ajde da se to događa 5 osoba na cijelom forumu- ali, ovo se događa svima i ne može biti očitije.
Mislim- svako malo bace neku reklamu koja ubije format, ali adblock to muški rješava. Ali, ovo je stvarno bezveze.
I ja sam razmišljao o Linuxu, ali ipak odlučio da mi tu i tamo treba koja igra (koje nema na Linuxu). Ipak sam još dijete :notooth:
Možda u skorije vrijeme prestanem igrati- pa se onda prebacim (sve ostalo ima)...
(nije mi ni u Wineu radilo :D)
Upravo zbog tog i ja ne želim Linux. Nema igrica, nema iTunesa, a to mi najviše treba. ******. :)
Napravi mi iTunes za Linux i prelazim. :P
Nema mi dražeg nego surfati netom bez antivirusnog programa jer nema virusa :D
Također uživam u brzini i lakoći kojom se Linux (Mint 12) pokreće na laptopu. Pošto kao i svi drugi normalni ljudi imam Android ( :P ) ne trebam onakvo sra*je ko iTunes tako da zbilja nemam ništa protiv Linuxa.
Iako, ne znam fico dal si čuo na izmislili su nešto kaj se zove dual boot. ;)
Napravi dualboot, pa kad se zaželiš igrica i iTunesa samo rebootaj. Linuxu je dosta i 15-20 GB za instalaciju, tako da nećeš ostati puno zakinut za diskovni prostor. :D
Što se tiče iTunesa, nemam iPhone pa nisam previše upućen u sve to, ali sam brzom pretragom pronašao ovo:
Top free alternatives to iTunes on Linux
TunesViewer
:)
EDIT:
Prije par dana je i objavljen novi Wine, koji bi trebao poboljšati iskustvo s Windows aplikacijama i igrama.
Wine 1.4
Ugh, nisam trebao nista pricati.