overdose?
nisam jos cekirala portale.. mornin'
Printable View
overdose?
nisam jos cekirala portale.. mornin'
Jos se ne zna, al rekli su da nema tragova nasilne smrti...
ma overdose
i nije nesto neocekivano..
kolega na poslu prica lagano bezveze...
ne branim dalmatince jer u Lori je posebna sorta ljenih ljudi al cijelu vosku proglasit nevaljalu radi par ljudi bas i nije neki zakljucak prepametan. uostalom sta vojska ima sa ciscenjem grada osim dobre volje,zna se za sta je vojska
nametal kotel, idem lopatarit snijeg......ubiti, samo nek pada, idem u fotelju :coffee:
Pustimo selebritije, očistil sam snijeg brže od susjeda danas :proud:
I još je imal manje za čistiti http://serve.mysmiley.net/cool/cool0012.gif
Mario vidim tamo na pcexpertu da klokas komp :)
Hehe, da, vele ljudi da je kolkanje laptopa suludo pa rekoh ono - novi laptop + višak vremena - razum = klokanje :D
Vise ne mozes normalno slusat muziku na groovesharku..
Izgleda da cu se ipak morat pozabavit sa Stealthy-em i Pandorom..
Možeš ako platiš, zar nije tako?
Vjerojatno ne razmislja o tome kao o opciji. :whistle:
Plaćanje? Never heard of it :jehon:
:lol: normalno = besplatno, plaćanje = ludost!
OT: "Učim" (igram se mobitelom :notooth:)
Ali taj model poslovanja je bio i više nego upitan. Sada ih tuže sa svih strana... 4 dolara mjesečno nije neka cifra, ako fakat uživaš u tom servisu. Kvragu kad se sjetim da sam plaćao 3 dolara Last.fmu za >random< plejliste, odrekao bih se mjesečne kave za jedan Grooveshark da mi treba.
mjesečne količine kave ili jedne kave na mjesec?
Je li moguće da je pošta u ovo sniježno vrijeme malo zakazala, tj. čekaju da se nešto skupi pa će onda dostaviti... :jehon:
meni je paket zagreb <--> zagreb domah dosao.
prosli tjedan.
ali da, lako moguce da im je zbog ovog vikenda i novog snijega otezano, pogotovo ako si slao/cekas paket iz malo udaljenijeg grada/mjesta.
@Vert: Zapravo, 4 dolara je iznos koji mjesečno potrošim na kavu, pa moju izjavu možeš gledati na oba načina :D
Iz Kine :D