sluzba ili odmor?
cuo sam da ste ostali bez nafte pa ce sutra pds probat proc do otoka :)
Printable View
sluzba ili odmor?
cuo sam da ste ostali bez nafte pa ce sutra pds probat proc do otoka :)
Gvardija.Kod nas sve na struju.Tesko da ce doci jer je ogromno nevrijeme ,a NE u jacanju.Nama trebaju dostaviti madrace za krevete.
već me oči bole od tih bijelih govana
ak niš drugo lijepo je gledati kak drugi čiste
nisa od hespo madraca,jedino mokre od mora ako zelite :)
sutra kad vide kako pjeni preko lukobrana mislim da ipak nece ic
dal ima netko tu da se bavi strelicarstvom i razumje se u samostrijele?
Ako meni čobanu s otoka ovdje ovo sve nije tolika kataklizma kao šta kenjaju po telki,onda ne vidim čemu ovolika strka i panika...
HINT: Pozdrav iz Splita. :freezing:
na stranu sad to sto je dalmacija u soku i sto je hladno..
na stranu i to sto je nama kontintntalcima hilerijus i sto snimaju spotive, rade upute za solicane kako koristiti lopate..
mislim da cinjenica o kolicini gipsa u splitskoj bolnici potrosena ovih dana koja premasuje kolicinu njihovog dvogodisnjeg gipsanja ipak govori dovoljno..
...Na stranu to sto nitko nije ocekivao onakav snijeg, pa su se svi isli vani zaj****t i nitko nista nije cistia, a kad je zaledilo onda svi po Kerumu... A covik je lipo reka, "ne izlazite vani". Ali ne, penzioneri moraju otic na pazar, u setnju itd. Zasto se nije cistilo? Zato sta radnici Cistoce vecinom ne zive u Splitu, i nisu mogli doc isti dan.
Kad je pao snijeg glavne ceste i ulice bile su ociscene. Sve je normalno funkcioniralo. Moj otac je isao na posao bez lanaca, a ima istrosene zimske gume.
Ali Kerum ovo, Kerum ono. Kerum je iz Ogorja i on se sprda s ovim, ko zna sta je on tamo prozivia, ja ga podrzavam! Zivia Kerum! :D
P.S. Split opet pod oblacima, cekam prve pahulje xD
Dosta bi bilo pahulja i svega, meni se vozi biciklin!
Stavi zimske gume pa vozi :p
Barem sada ne boli ako padneš.
Sutra kupujem HD2 :woot:
neno, gle, nisu se svi polomili prvi dan. moglo se izorganizirati. trebalo se izorganizirati. danima smo slusali o zaledjenim splitskim ulicama i prepunoj traumatologiji.
hajt dan . dva soka, nevjerice i neorganizranosti.
al to traje sad vec tjedan dana. i opce nije bitno jesu li penzici polomljeni jer su isli na pazar ili su polomljeni dok su isli doktoru, ili po lijekove.
bitno je da se danima nitko nije izorganizirao.
evo, veceras bilo na vijestima da tek sad oni rade planove i raspored ciscenja!!
sad.
zar im je zaista trebalo tjedan dana da sjednu i naprave planove?!
mah..
Kad je cuo da su tek nakon 4 dana odlucili poslati vojsku da malo rascisti taj snijeg, kolega na poslu je samo rekao da dobro da nismo u ratu, s takvom vojskom bi vec triput bili okupirani.
:notooth:Evo i u Puli snijega
I ovdje bijelo govno napada, sreća pa ne znam gdje je lopata :mad:
meni je super :) Kanada dosla k meni, nis' ja morala emigrirat' :)
Kod mene je još napadalo preko noći. 33 cm danas :)
bome i kod mene svima "surla" procurila
ja se držim propolisa...odolijevam samo ne znam kak dugo
moja mala je jucer kurila.
isuse, luda sam bila. prva temperatura. i to ona koja ne prelazi 38, pa joj ne smijes snizavati da je ne pothladis, jedino joj mozes svako malo gurat toplomjer u uho :rolleyes:
uglavnom, malo cudovistance danas ne kuri. :dunno: ili su zubi (koji nikako da probiju) ili ju je nesto pocelo napadati, al se mala lavica izborila..
svejedno sad patim pred prozorom jer se ne usudim s njom van.. a taaaaaako bih se uvaljala u ovaj snijeg :(
Please, do not eat the yellow snow! :ninja:
R.I.P. Whitney H.