nema naknade za uspostavu poziva uopce u tarifi i300. ali zato ti je obracunska jedinica za prvu minutu minuta, a ne 15 sec.
Printable View
Kaj ga još nitko ovdje nije kupio???
stvarno zar ga jos nitko nije kupio??? ja sam komotno dosao u zg sa bratom, vidio koliki je red, ali sam odustao, zbog djedova koji su nas ispitivali kaj se djeli i novinara, a najveci razlog sto je brat morao na posao, a on je trebao potpisati ugovor.
mene zanima dal je netko kupio danas zbog on provjere plateznih mogucnosti ili kak se vec zove, koga provjeravaju?
ma meni se nije dalo cekati u redu..budem sutra ujutro..
pazi ovo:
Još nešto vezao za kupnju iPhone-a kod našeg T-..... je da traže nekakav polog od 2400 kuna koji oni vrate nakon 6 mjeseci, kao njima osiguranje da si sposoban plačati račune. ej... (izvor BUG).
da,ako nemas mogucnost trajnog naloga...to je odavno..
ne..ali postoji bar 10 t-centara u kojima ce sutra biti dostupan,a ne samo1, pa ce biti tolike guzve..LOL
bude guzva..ali mislim da nece biti tolika-statisti =prihvatljivo cekanje od 1h:)
Evo, nismo samo u nogometu jaki ;D
http://img367.imageshack.us/my.php?image=telwidehu1.jpg
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clana...1,7,,140169.jl
Pa normalno, moći će pratit Wall Street i London Stock Exchange u realnom vremenu :D
Nego, ove njihove tarife, koje su dobre u odnosu na ono što inače t-mobile nudi, jel ima nekih naznaka da bi tako slično što moglo biti ponuđeno i za Varie ili će to ostat rezervirano samo za ajfon?
nema se para :D
Nacekao sam se u redovima i zvali su me budalom zbog toga, no iPhone se mogao nabaviti nekoliko puta jeftinije ne danima, nego tjednima ranije, a ako je bas frka jednostavno se moglo pricekati jos dan ili dva. Nije da ce im ponestati kvragu.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=58768
Nazalost radim pokraj najveceg tcom centra u Rh , i to kaj je bilo ovih dana ej katastrofa. Mislim ti ljudi .. cekat za jedan obican mobitel .. ???
gore sam stavio link na alternativu . da alternativu , noviji mobitel s boljim mogucnostima . ali neee , to se treba biti in .. koja katastrofa.
dam se kladit da vise od 3/4 ljudi koji su tak maloumno cekali u redovimo te novce za njega zaradili nisu.Mislim nije bitno , al ono..
neznam kaj je gore, iskesirat 7 soma kuna za mobitel , vezat se na pretplatu na ko zna kolko mjeseci , ili kupit na kakvu revolving karticu . U svakom slucaju , pushing :banme:
stvarno nisam zemljak neki , da se zainatim , da hocu kupim si taj mb za dva mjeseca , dakle bas ga fizicki kupim otplatim ga cijelog , nikakve pretplate ni s***anja, ali brate mili onaj tko zaradi tisucu eua nece ih dat tak olako..
to je tjedan dana skijanja bez beda u AUT ..jebate:p
@mcl
Ma brate mili to mi nije ni na kraj pameti , napisao sam to cisto zbog takvih kao ti i tvog posta prije prepravljanja , dakle nisam zavidan kupcima istog jer mi je dostupan , ali ne razumijem takve navale na nesto u 2008oj godini kad bi proizvod trerbao traziti kupce a ne da se ceka od 5 ujutro u doba najvece svjetske recesije od 1929e godine , a taj isti proizvod stoji 1,5 prosjecne RH place ..
Sljedim nekakvu logiku.Ako je kriza , ako treba smanjiti troskove , necu valjda kupovati pola kruha i manje mesa , a kupiti planiranu skupu majicu ili uplatiti 10 dana Kaira. Ili sam u krivu :adminrulz:= Citat =:
Nema krize za tehnološki sektor. Nasdaq ne pada kao DowJones
U stvari kad razmislim bolje, mogao je onaj debilan naslov u jutarnjem biti "Hrvati spasili Apple od recesije"
Nema krize za tehnološki sektor. Nasdaq ne pada kao DowJones ;D
U stvari kad razmislim bolje, mogao je onaj debilan naslov u jutarnjem biti "Hrvati spasili Apple od recesije"
dakle bez uračunatih gb ne vrijedi?
a wi-fi :o ?
e pa da ga beš-je tko god da je rekao italija,pametno je rekao,naravno,exluziva jedini u hrvaCkoj imaju iphone pa hajdemo nabit cijenu ono,drito idu mi na živac jednako kao i mudrinić sa svojim pričama i pričicama...definitivno bih ga uzimao preko ebay-a preko italije ili nekoga dalekog rođe iz njemačke :D jer bi vjerojatno prošao jeftinije nego ovak