moze bit da ga nije provuko kroz gslide a moze bit da se xs uzje*** tak je imeni bilo stao na 2/344 i nece dalje ,stavio opet i radi ko sisa :D
moze bit da ga nije provuko kroz gslide a moze bit da se xs uzje*** tak je imeni bilo stao na 2/344 i nece dalje ,stavio opet i radi ko sisa :D
main sa r1bc002 mainom a fs sa r1bc002 fsom al eu emea2 i provuci ih korz gslide jer su cid 36
header__DB2010_49_red_291blocks.bin
taj.
Nakon par sati samo sam ga debrandao,nema vise T-com smeca al jos uvijek nije
W800 :turn: :turn: :turn:
hm to valjda znaci da si flasho samo main :S
jer da si flashao i FS bio bi w800.
sta si napravio? da ti znamo pomoc ako treba?
nakon pola litre znoja i psovki koje nisu za ovaj forum rijeseno sve
Jos jednom puno hvala Mariu,Xulosu i Spyro-i za svesrdnu podrsku
Ako koji put navratite u KA imate pivu i cevape
THNX:turn: :turn: :turn: :turn: :turn: :turn:
np care samo peglaj...
Molim pomoć!
Pokušao promijeniti ikone i kao sve prošlo u redu, hoću upaliti telefon i ništa!!
I sada rekao idem ponovo probati staviti files to upload i piše "brute forcing. this may take some hours", a negdje sam pročitao da to ide brže. Šta sada da radim??? Prekiniti ne smijem?
nemj stavljat ono brute forcing neg onu novu metodu
Ma uključio sam onaj PhoneXS, a ne XS++, pa mi nije to ponudio, a prvo sam to napravio sa XS++ pa se nije htio upaliti!!! Šta će biti ako prekinem pa probam s onim drugim??? Ili da cijeli firmware stavim??
stavi sve ponovo uzmi xs ++ opali main pa fs pa cust pa opet main al ne brute forcing nego ono drugo :D
Ako stavim samo MAIN jel dovoljno?
pa ak oces samo da ti izgleda ko w800 onda da ak oces da ti se debrandira makun ikone i sve oktkljuca onda nije...
Ma evo, stavio sam samo firmware i proradilo, nema više Ikona, ali ima vodafona, stavljo sam od K750, nisam išao na w800! Možda kasnije budem!
eto... ak budes nest trebo.. sam pitaj tu uvjek ima netko..:turn:
@ blizz,most wanted
ugl jel se isplati stavljat display drivere
Ako stavim ovaj Patch move menu to other, šta dobijem s tim???
Koji patch treba staviti da mogu mijenjati ikone u meniju preko my phone explorera
znam da je glupo pitanje ali ja sam početnik šta se tiče mobova ali di ja saznam koji je moj firmware i svi podaci koji mi trebaju
firmware provjeris sa
> * < < * < *
(> - joystick desno, < - joystick lijevo)
znam da sam početnik ali me zanima kak saznat koji mi je mob firmwire isvi podaci koji mi trebaju ja imam SE k750i i ukupio ga prije tjedan dana vodafone komplet onaj vipov
i da dal ima ko msn da mi da tak da mi to objasni prek msna
molim vas, ineed it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i da jer nemogu skidat sve kaj mi treba na onom topsony jer nsiam mjesec dana na forumu a nemogu izdržat
prema tome ja imam r1ca021 dal se može na to stavit w800i i zbilja dal ima tko msn da me kontaktira moj je hower007@net.hr molim vas
Edit: imatic
Koristi tipku EDIT ubuduce
EVO NAJBOLJEG DISPLAY DRIVERA:http://rapidshare.com/files/29565705...iver0.dat.html
nemam pojma di sa ga iskopo al the best predobar je display ko u k800!
imam ja msn javi se veceras.. vido_1@net.hr