kad na crno bude oko 3000kn onda se moze
razmisljati, a za to ce trebati 7-8 mjeseci.
Printable View
kad na crno bude oko 3000kn onda se moze
razmisljati, a za to ce trebati 7-8 mjeseci.
Jučer mi ga donio zec. Ono malo što sam prčkao po njemu i mogu reći da sam jako zadovoljan. Najviše sam se bojao kliznog mehanizma no to radi savršeno u oba smijera.Kad ga otvorite nema klimanja.Ekran je fantastičan, imao sam sve vrste mobitela alio ovaj ekran je daleko najbolji.Napravio sam par fotki i par videa i samo mogu reći savršeno.Fotografije su jako kvalitetne a video me totalno iznenadio. Toliko je kvalitetan da stvarno imate osjećaj da je dvd kvalitete. Za gps je potrebno skinuti kartu Hrvatske pomoću Nokia maploadera i nije istina da ne postoji za Hrvatsku. Dapače hrvatska karta ima 150MB dok recimo Austrija 46, Češka 35, Slovenija 6,5 itd. Pronašao sam i najmanje selo u Hrvatskoj.Na otvorenom je potrebno oko 1.5 min. da uhvati gps signal što je zadovoljavajuće. Prilikom skidanja karte pripremite se na nekih 6-7 sati čekanja jer ide jako sporo. Što se tiče gps-a sve karte možete koristiti besplatno, a to znači da u svakom trenutku možete vidjeti svoju poziciju, izračunat će vam rutu od jednog mjesta do drugog no ako želite da vas glasovno navodi od kuće do kuće to morate platiti.Ostale navigacije kao tomtom ili route66 za sada nemožete koristiti jer one koriste vanjski gps.tolikoo gps-u. Tv-out je savršeno riješen jer putem njega možete pregledavati slike, video, igrati igrice i najvažnije surfati internetom preko cijelog ekrana.Toliko za sada jer se žurim.
dobar ti je zeko :notooth:
sad mozemo iz prve ruke saznat kaj je s baterijom? kak dugo traje?
vec treci koji se javio da ima mobite,dajte slike neke samog mobitela i kamere..bilo sta nestrpljivi smo
Fakat, dobar ti je neki zeko...:-)
BTW, kad budes slobodan, hocemo primjere slika + malo detaljniji review...:five:
ovo boliiiiii :confused:
ne znam sto se desilo, no nije dobro !!
http://www.imagehosting.com/out.php/...cb14389nb4.jpg http://www.imagehosting.com/out.php/...359fbf1yc9.jpg http://www.imagehosting.com/out.php/...d40ff9ena1.jpg
http://www.imagehosting.com/out.php/...45ed32bvh7.jpg
Nešto ga je pregazilo ili je pao sa jako velike visine (above 4 metra)...
kad sam vidio ove slike srce me zabolilo,koji idiot to moze napravit sa mobom???
onaj koji ima viska love j... mu se za sve!!
LOL bar vidimo da je klizni mehanizam dobro napravljen. :)
Inače, koliko fakat baterija drži? Može li od ujutro oko 8h do poslijepodne? Uz nekakvo srednje korištenje?
nije moj :)
nasao na netu...no u svakom slucaju djeluje mi vrlo krhko i taj klizni mehanizam mi se cini u nokia stilu...vrlo lose....
vidio sam i rastavljenu i djeluje grozno..mislim klizni mehanizam!
malo off....imao sam priliku raditi sa E65 (novom, iz kutije izvadjena) i ima dosta klimanja...slider nije bas najbolje napravljen...osim toga tastatura je ravna i ima vrlo mali hod, tako da nema onog pravog osjecaja kod tipkanja. Puno bolje je napravljena 6300!
Nokia slajdere treba izbjegavati u sirokom luku !
za n95 sto se tice slidera necu nis govorit jer tek kad ju budem imao u rukama mogu dat svoje misljenje,ali po uzoru na prijasnje slidere malo sam skeptičan.
upravo prčkam po gorostasu!!!
slajder je osrednje napravljen. Bolji je nego kod N80, ali brate kad platiš mobitel 8k kn onda očekuješ savršenstvo. Ekran je fantastičan:jump: .
Meni je standardno zakompliciran:D
Po mom osobnom mišljenju kamera je bolja na k800i.
Ali video snimanje je fau efekt:fish:
Djelovi oko vanjskih tipki se lako zaprljaju slično kao na N80
Baterija je preslaba. Ja sam ga sinoć napunio i ponovo ću ga sad trebat punit.
Mobitel nije po mom ukusu. Velik težak. Kutija ne diše luksuzom. Više je kao prosječni telefon. I nakraju nebi vjerovali ali meni je isti BS onaj slajder loool
I još sam nešto zaboravio reći mp3 plejer je supač. I moltimedija(pregled slika videa ...) je fenomenalno napravljen. GPS ja nemam namjeru koristit. Buraz mi je rekao da je odlično napravljen i da je karta hrvatske napravljena solidno.
Kartice ako mislite koristit ful mogućnosti telefona 2 vam neće biti dovoljne.
Ja sam već jednu ispunio(od sinoć) sa slikama i videima lolčina.
i još nešto blice nevalja bolji je na k800i.
ako imate još koje pitanje pitajte ali brzo jer mi brat dolazi oko 7 predvečer pša mu je moram predat:flame:
kakav je zvuk jel u rang u n73 ili jače?
Kazeš da se memorijske kartice brzo pune... koliko memorije zauzima minuta videa?
de okini par slika na najvecoj rezoluciji da vidimo tu 5 mpx kameru.
u jebat ga sad sam se našao sa burazom i predao mobitel ali imam jednu ali na kompu ali neznam na kojoj je rezoluciji(valjda je na najvećoj)i jeli od nokie:
http://img257.imageshack.us/img257/6...0010fn7.th.jpg
To nije najveća reza. Ovo je 2mp rezolucija. Svejedno, nisam oduševljen slikom. Nadam se da je ovo slikano bez uporabe autofokusa :(
ovo je jako loša slika,nadam se da nisi nes dobro namjestio jer mi nije jasno .
Aj pogledajte vi koji je imate jel "Made by Nokia" ili "Made in Finland"
naime, postoji nekoliko verzija za različita tržišta i šta je najgore različite kvalitete. Barem su tako ljudi prijavljivali na sranim forumima.