@skyrider
Ako si pogriješio u postu, ne moraš pisati novi (zapravo, nije poželjno), već ga editiraš sa buttonom "edit" unutar vlastitog posta koji želiš izmijeniti...
Printable View
@skyrider
Ako si pogriješio u postu, ne moraš pisati novi (zapravo, nije poželjno), već ga editiraš sa buttonom "edit" unutar vlastitog posta koji želiš izmijeniti...
kak se zove pjesma iz reklame C´MON ..onaj auto..i lutkice :spin:
Ja mislim da to pijeva Shan Paul ali neznam kako se pjesma zove :-/
I piše se Sean Paul...
joooj.. kad bi barem netko znao koja je ono stvar iz reklame za airwaves, ono s onim svemircem :) kako mi je kul taj svemirac ;D ;D ;D
Da li netko zna kako se zove i tko pjeva pjesmu iz reklame MERCATOR-a???
Hvala!!
c'mon stuff je
sean paul - send it on
:wave:
A ima li ko onu pjesmu sa reklame za Coca-Colu "Praznici nam stižu"?
e to sam ja lani trazio i nisam nasao. ima samo na engleskom= Citat =:
Izvorno postao mbusic
izgleda da ću morat snimit reklamu kako bi je dobio :D= Citat =:
Izvorno postao imatic
= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
http://www.vinden.nl/?where=mp3&vid=...he+Von+Bondies
Zna li netko kak se zove pjesma iz nove T-com reklame u kojoj neki tip ide iz kafića pa u busu (ako se dobro sjećam) neka baka mu daje ružu, pa se on na kraju nalazi s nekom curom a ovi mu bacaju fake snow sa stabla... ;D anyway, sigurno znate na koju reklamu mislim, stalno se vrti na tv-u, pjesmu pjeva neki muški i više je onako pop, spominje se 'days at school' i nešt 'I'm just downtown fool'... Please help, nikako ne mogu naći po riječima na tražilicama. :-/
aj platim ti pivu ako uspiješ skinuti na hrv= Citat =:
Izvorno postao mbusic
Veceras skinuh jednu pjesmu i sjetih se da je iz jedne reklame, ne mogu se sjetiti koje, pa evo da je podijelim sa vama. :)
Jose Gonzalez - Hearbeats
Mozda je to ta, mada se lyric ne poklapa bas (nisam siguran, jer se ne mogu sjetiti reklame :D ). Ova je neka laganica... :)= Citat =:
stalno se vrti na tv-u, pjesmu pjeva neki muški i više je onako pop, spominje se 'days at school' i nešt 'I'm just downtown fool'...
mislim da je to t-mobile reklama, za cega - ne znam
kako se zove pjesma iz reklame, kad neki muski i žena suvozačica voze subaru imprezu (kao neki rally) i stanu da prođu pačići i onda nastave, mislim da je od nekoga osiguranja reklama, kako se zove ta pjesma?:thumbup:
Kosheen - Hide u
hvala imatic :thumbup: odlična pjesma
mislim da ti je to Josh Rouse, a stvar se zove It's The Nighttime....= Citat =:
Izvorno postao johnny19
Jel zna možda netko pjesmu sa slovenske reklame za unicef koja se nedavno vrtila na mtv-u? Liriksi su nešto 'this house used to belong to a friend of mine'. Muški glas sa akustičnom gitarom ju pjevuši.
Tražim ju već dugo, ali ju nigdje ne mogu naći. Hvala na pomoći. :)
Zna li netko link za Borat pjesmu Kazahstan is the greatest country
Reklama sa Nove,neznam za cega pise samo uskoro.Skroz zuti ekran a u pozadini se cuje fuckanje.
E to fuckanje trazim mjesecima....
Mislim da se to zove twisted nerve ili tak nesto.= Citat =:
Izvorno postao alcatraz
Pretpostavljam da je to najava za film Kill Bill, a Twisted Nerve od Bernarda Hermanna je jedna od pjesama sa tog soundtracka...
ey ljudi tražim pjesmu iz ovog skate parta...inače chad timtim mi je najoblji skater...nego zanima me pjesma iz ovog parta...molim vas ako znate...thanx...
http://www.youtube.com/watch?v=4kxzKHGpznM
i još jedno pitanjce,ako ste čuli pjesmu,pjeva muški glas "the beat goes on,and the beat goes on,oooh" gledao sam na googleu,ali nijedna pjesma nije ta koju tražim.ovdje pjeva muški glas,negdje sam ju čuo pa ne mogu pohvatat sve detalje... hvala... ;)