pomoc oko hakanja 5630 i private foldera
ok imam 5630 i dugo nisam kopo po njoj i nezz dali su se neek stvari promijenile. to jest dali izasle neke jednostavniej metode itd.
trebo bi hakirati da mogu otvarati c/privates sa xplorerom ne mogu otvorit vidim folder ali ne mogu ga otvorit.
dali ako stavim hellox i roompatcher hocu li moci otvarat taj folder ili ima neka druga šema hvala na pomoci
ok imam problema sa halloOX skinuo sam zadnju verziju sa sluzbene stranice. signo je i instaliro.
i sada ako idem pokrenuti roompatcher kaze da nije signano. a ako pokrenem bas aplikaciju an mobu od hallox i kazem da haka mob tako se vrti po 20min i ne napravi nista grrrr stoji an unpacking files
Hakiranje Nokie N95 8gb novi sw.35.0.001
zamolio bih sve koji mogu pomoći,imam nokiu n95 8gb sa ubačenim novim sw 35.0.001
probao sam je hakirati sa y-brovser,instal server exe,i heloox, ali neide dok je bio stari sw na nokiji moglo je ali sada neće.Dali se ova verzija sw može hakovati i kojim postupkom ako neko zna molio bi da pomogne.Hvala unaprijed
6710 navigator nece da se hakne
Odradio sam sve - dobio sertifikat,odradio HelloOX2 2.03 ubacio u telefon ali nece da ga hacuje (samo vrti Rmoviving root certificat).
Verzija na mobiu je 031.022;moze li se ona uopste hacnuti?
HITNO ZA NOKIU N96 - Trazim pomoc
HITNO ZA NOKIU N96 - Trazim pomoc
Pozdrav svima !
Potrebna mi je pomoc oko Nokia N96.Telefon je otkljucan za sve SIM kartice,ali nije krekiran,pa nemogu nista instalirati.Lutao sam internetom u potrazi za ".cer i .key" podatkom.Naisao sam na kinesku stranicu i sada sam jos na cekanju za obradu (vec 2 mjeseca,a ne 24 do 48 sati kako tamo pise..).Postoji li neki drugi i brzi nacin da krekiram telefon,da nemoram jos uvijek cekati ili samo zbog toga promjeniti telefon.. Za svaku pomoc - HVALA i .