kaj fakat? http://forum.hkgolden.com/faces/donno.gif
nisam to znala.. al sad moram istestirati.. bum hitila sodomov ipod touch pa javim rezultate..
ak prezivim do javljanja rezultata
;D
Printable View
kaj fakat? http://forum.hkgolden.com/faces/donno.gif
nisam to znala.. al sad moram istestirati.. bum hitila sodomov ipod touch pa javim rezultate..
ak prezivim do javljanja rezultata
;D
Ontopic: Smijem se Vertovoj blesavoj fori, pušim i psihički se pripremam za prijamni sutra ujutro. Ajmo, fige, zečje šape, bela magija, crna magija... ;D
to meni treba isto sutra, ali ne za prijemni već za vozački . . . ;)
Sretno na vozačkom :thumbup: Odo spavat, treba se dić sutra
sretno, momci!
ja ne mogu spavati . . .
a i razne misli mi se vrte po glave . . .
razne ludosti mi padaju na pamet . . .
eh, cure . . .
Sretno svima sutra. Ja sam vec prosao vozacki i prijamni pa cu ja na ispit :kitty:
Pokušavam zaspati...
Normabel cures it all :hrv:
mda, normabell se daje trudnjacama, dakle, nije neka droga..
jace nest treba mrknut
;D
E vidis nije normabell neg normabeL. :belj: :belj:
Hm, idem se i ja malo onesvijestit do sutra.
Pardon, danas. :D
@Luna,
Ma salim se ja. Zapravo, vecina cura koje znam se skroz solidno kuze u kompove. ;)
A ovo za iPod nisam ni ja znao. :creep: ;D
@bbbrljo,
Sto, razmisljas kak ce bit cool dolazit autom na posao? ;)
..............
Nista, aj laku noc svima.
Treba bjezat sto prije, jos malo pa bi mogao Ico naici... :comp: :D
Jutro pospanci ;)
gdje je Ico, da čujem, gdje? :D
jutro svima.
imam pitanje. koliko kosta neka solidna
gaficka kartica?
jedem pa mi se neda googlat hehe
dobro jutro....
... očajno mi treba kava ili'ti očajna sam i treba mi kava http://yelims1.free.fr/Soif/Soif07.gif
telim se kroz rijeku. hebote ceste
Bog te ubio...
Probudil sam se i više ne znam gde jesam...
Crkla struja...
Fak...
tak i ja idem . . .
srušen na ispitu . . .
******, sve se urotilo protiv mene . . .
prvo moj auto crkao, pa vozio na benzincu, pa gužva, pa . . .
i lijepo me srušio . . .
****** . . .
Ajde bbbrljo, sad bar znaš kako je voziti benzinca...
Jbiga... proći ćeš idući put... samo se skuliraj... ;)
Nakon par dana ponovo mogu na net preko AP... :p
al kad me ruši na takvoj gluposti za koju su svi rekli da bi me trebao pustiti . . .
a pod sve mislim na dva instruktora koja su se našla tamo . . .
ajde, poligon sam odmah riješio . . .
sad trulim doma . . .
čekam tekmu . . .
brljo
da..
sve sam ti vec rekla..
:-/
hajt, drzim fige za ono drugo.. nemre bas sve ici nizbrdo..
odo u grad..
@ Brljo: Da nisi sredio poligon,ne bi na cestu izasao... :logic:
Nego,jesu li jos uvijek one 4 radnje na poligonu?
Doso s posla,ekipa mi je za qu**c,pa se necu sam ic kupat... :cry:
Balkanac popio kavicu, nabacao hrpetinu bugarskih folk hitova na svog metalnog ljubimca, upisao fax, počistio stan ... Produktivan dan ;D
Odo poslušat Manua u Areni i nešto prigristi usput.. http://img90.exs.cx/img90/7870/b7ydance.gif
hebate kolko ljudi!
polozio jos jedan ispit,30. !! imam jos 1 pa mirno ljeto do pocetka 5. godine..pozz svima.. (neda mi se citat o cemu ste brbljali :D )
vau, balkanac, kongrađulejšnz!! brucosu ;D
I ja polozio svoj, i to sa 5 :hrv: :hrv: :hrv: Ali meni jos ostaju 2 pa mirno ljeto :cry:
brljo pa u cemu je bio problem, tj sto si zabrljao? :kitty:
Waa krevet!!
Dobra jutar...
pa di su svi?? :jehon: :hm:
Ovdje je sve po starom, jelda? ;)
jutrrro,jucer sam 5 min buljio u nebo,bilo je prekrasno,zvijezda ko u prici,danas sam vidio cijene teleskopa..ipak cu promatrat samo ocima.. :D kam da idem na more,uvjeti:mirno,jeftino,blizu :D
mislim da cim ti crkne padas..ja vozio dizela,dobri su za polaganje jer sami krecu :D polozio sve iz prve khm khm :D
;D
Dobro, ti onda gledaj sa profijem u sunce :p
ma ne supermarketi..ne ne..znam da ima u chipoteci,tam cu pogledat..susjeda a,jos jedna pozitivna stvar :D
mda, glupost! koje veze krepavanje auta ima s padanjem na ispitu? nitko nikada zbog toga pao nije. barem nije smio past!!
auto ti se smije ugasiti, normalna pojava. desava se i full iskusnim vozacima kad promijene auto :p
brljo je pao zbog notorne gluposti, rekao mu ispitivac da je pri isparkiravanju prosao preblizu parkiranom autu :jehon:
nikad cula da nekoga zbog toga ruse..
i to je bas divan primjer kako ruse samo da se docepaju jos para :/
OT: skuzila sam da ne znam kuhat. mislim, znam ja da ne znam kuhat, al me to nije tangiralo sve do sad.. heeee, sad treba prezivit na moru tjedan dana.. lako za mene, mogu ja na sendvicima i tak to, al drazesni je prozdrljivac teze vrste.. a ja ne znam kuhat.. gd demit!
idem guglat "brzo i jeftino" recepte..
ne, hocu kuharicu. osobnu.
iks, ides s nama na Rab.
pakiraj se i cekaj nas na Bosiljevu ;D
[QUOTE=La_LuNa;790584]mda, glupost! koje veze krepavanje auta ima s padanjem na ispitu? nitko nikada zbog toga pao nije. barem nije smio past!!
auto ti se smije ugasiti, normalna pojava. desava se i full iskusnim vozacima kad promijene auto :p
brljo je pao zbog notorne gluposti, rekao mu ispitivac da je pri isparkiravanju prosao preblizu parkiranom autu :jehon:
nikad cula da nekoga zbog toga ruse..
i to je bas divan primjer kako ruse samo da se docepaju jos para :/
nebi se slozio,bitno je,mislis da ce netko polozit ako mu 3 puta krepa auto? i parkiranje je bitno,neki dan mi zena stane na 20cm od auta a s druge strane je imala bar metar,kad bi isla van garant bi me ogrebla,al sam zbrisao na vrijeme,ima ljudi koji nikad nebi trebali dobit vozacku,mabiju se na volan,upale sva moguca svjetla,i idemo,a nek se sretnu u malo skucenijem prostoru s nekim,panika,rucne i kaj ja znam.
gle, tomy, tocno se sjecam da je masa uspanicenih zena u autoskoli pitala jel pad ako ti crkne auto!! odgovor je UVIJEK glasio: nije pad, naravno, ako auto ponovno pokrenete ;D znaci, drugim rjecima, padas samo ako ti se auto zgasi, a ti ga vise ne znas upalit ;D i to sam sto posto ziher, i znam masu ljudi kojima je za vrijeme polaganja krepnuo auto, po difoltu na semaforu, i masa njih je polozila, ili ako su pali - pali su iz drugih razloga!
naravno da je parkiranje bitna stavka, ne poricem ja to, boze sacuvaj!
ja samo kazem da nisam cula da je netko srusen samo zbog toga sto je prosao blizu autu. kuzis? :p
ma znam al nije isto ak ti 1 krepa ili kod svakog kretanja.. :D tesko da pozna gabarite kod polaganja,to je vise sreca :P meni zena bila ispitivac,nije ni rijeci rekla..da idem danas polagat,nema sanse da prodjem :D
najbolje se zaletit 100 u parkiraliste.
prije par godina kada sam ja polagao, auto je smijeo crnut samo jednom. ako je više puta se izgasio to je značilo pad...
a mislim da su još uvijek ista pravila...
A mogu rušiti i zbog parkiranja. Jer auto mora biti parkiran tako da možeš otvoriti vrata do onog prvog "zuba"...
BTW: neradim ništa... ubijam vrijeme...
ebemu...
retrovizor sa električnim podešavanjem, za 206icu, dodje 375kn (+ugradnja)...
pasmasters... al dobro, nije preskupo... mislio sam da će biti skuplje...
di si ga zgubil?
u petak ujutro idem.
hah :D Vuxsove teorije
Pozz :)
Sutra putujem za Novi Sad, počinje Exit... me happy :)
Ide li neko s foruma?
evo mene s posla . . .
dakle, ja sam se uparkiravao u rikverc, sparkirao se, po ispitivačevim riječima, odlično, s obadvije strane dosta mjesta, ali sam prilikom izlaska s parkirnog mjesta, kako ispitivač kaže, prošao preblizu parkiranom autu . . .
nisam ga ogrebao, samo prošao preblizu . . .
a fora je u tome što nisam nit vozio svoj auto, jer je prije ispita crkao, nego sam vozio benzinca, a nije baš isto . . .
ne možeš se naviknuti u 10 minuta na novi auto . . .
i tako, ja srušen . . .
a baš mislio sve srediti da imam vozačku prije mora . . .
ali ****** . . .
OT:
za sat i pol opet na posao . . .
dotada, odmaranje i samo odmaranje . . . ;)
Dobri dan ljudovi...eto i mene malo ođe...uglavnom...krepan ko vrag zurim u komp...
Bio sa društvom na sladoledu ;)
Inače ljenčario sam po gradu, šetao i uživao u ljetu ;)
Bio na poslu,pa na kupanju,i na povratku mi javili da mi je frend poginuo s motorom... Katastrofa...
R.I.P
to sa parkiranjem je vrlo subjektivno i neznam kak se nekog moze ili nemoze srusit zbog toga . npr jedan vozac sa izvrsnim pregledom i osjecajem za "dubinu"svog auta ce moc doc blize nekom autu pokraj kojeg se parkira od nekog drugog vozaca . kak se moze srusit nekog na temelju toga .. sto se gasenja tice , AFAIK smije se ugasit u voznji . ne sad ono usred voznje bas , ali kdo tih isparkiravanja , ajde de . bar su nama tak govorili .
Ojla ojla...
Još jedan ispit to go :)
Bravo maco :D
Inače, bio malo u šetnji s curom...
Većer svima...idem pred tv :wave:
dosta posla za danas!
dobro jutro . . .
kasniš ico, pa zar opet . . . :notooth: ;D
došao s posla, sad na spavanje . . . ;)
laku noć . . .
:wave:
Dobar jutar svima... :)
@brljo: ne kasnim, samo spavam... :notooth:
nemam potrebe više za ranim dizanjem... :p
Jutro, vidim ovdje nije više onak mrtvo kak je znalo biti (stara vremena) ...
Idem dalje, zakardašio u kleti jučer od 18:00 do dana današnjeg u 03:30 ...
Umoran sam ko klada....
points je sinoć dobio kvalitetan oproštajni sex :p
ipak se nećemo vidjeti neko vrijeme :notooth:
Btw. pozz svima, odoh na Exit:bigjump:
Srećom, ovisna je samo o Facebooku, ne i o forumima kao ja :notooth:
Bravo points :respect:
Ja trebao danas dobiti ali očito ništa od toga,nema se vremena :p :D
Morat ću koji mulatkinju kresnuti na moru :notooth:
Mmmmm, mulatkinje... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n040.gif
Pa da...uh kaj su dobre...nešto tipa ovo :D
http://www.emewiki.com/images/articl...1_original.jpg
jutro..kako sam se nasmijao :D http://www.net.hr/sport/page/2008/07/09/0405006.html u krevetu jos..jucer se naradio pa vegetiram danas..
Gorane je to Bejoncica :D
:lol: :lol: sudac je lud....
Da to je ona ;) No htio sam pokazati samo boju kože :D
I m free :)
moreeeee :bigjump: :bigjump:
tell me somethin' new :) :banme:
mrcvarim se po stanu, imam ispit popodne, knjiga mi ispaga iz ruku i hoću pišljivu duju http://ganjataz.com/01smileys/images...edupPupils.gif ..ma može i 1,5 samo nek je prolazno.
goli kuhare nista ne pricas, kako je bilo na manu-u :)
(aka jesi iskoristio priliku za alkoholiziranje :notooth:)
Bilo je... jako dobro :) Nisam bio unutra jer naravno nisam našao nikog pametnog i dovoljno zagrijanog za taj koncert pa sam ga u ugodnom društvu slušao iz obližnjeg parka. Al mogu ti iz provjerenih izvora reći da je unutra bila štala, 2 i po sata je svirao, meni je vani bilo predobro i ne želim znati šta bi napravio unutra :notooth:
I btw - ohne alkohol :)
edit: cocci: frendovi te definitivno ne lažu ;)
da xlr, si bio na koncertu?
ja nisam mogla ići, šmrc,tako mi žao :(
kažu mi frendovi da je bilo odlično, dva i pol sata odlične svirke... :)
Još malo moreeeeeee......:D
Bljak...ushran dan....borring u pm,,,,,:adminrulz:
Trebal sam sada ići na sladoled ali očito ništa od toga :cry: