Izvorno postao
Smrt
Ti il ocito neznas citati, il jos nisi stekao tu sposobnost da uvidis sto drugi ljudi pisu.
Ja nisam niti jednom svojom rijecju rekao niti stao u obranu ljudi koje ti spominjes, niti sam rekao da nisu lagali niti sam rekao da nisu krali itd...
Stogod ti vec tu sve spominjes, a sem toga ti ljudi niti vise nisu u danasnjem HDZ-u.
Upravo kao sto si rekao preuzeo si stav od svojih roditelja, kao i velika vecina ovdje, rijetko tko od vas ima svoj vlasiti stav, koji su izveli na temelju svog iskustva i razmisljanja...
Treca stvar, ponovo ponavljam te isticem, ti prije 10 god si se igrao s auticima i isao u skolu, nisi se zamarao ko je na vlasti niti dal je tebi dobro ili lose zbog toga.
Iskreno nisi dao niti jedan argument na to zbog cega je tebi direktno lose zbog aktualne vlasti, ili tvojim roditeljima, kad si vec od njih preuzeo stav.
Stalno spominjes proslost, kradje, lazi itd. Krali su i lagali drugi so what? bitno je kolko je ko od tih lazova i lopova napravio da nama bude bolje, a fakat si naivan ak mislis da netko drugo tko dodje na vlast nece krast.
SDP-ovci su premalo bili na vlasti da bi dosli na isti nivo ko i hdz, kaj se tice kradja i lazi ne zaboravi to ;)
Ljepo receno Sljaka ;)
@AnyCall
Kao sto rekoh, ako nisi zadovoljan mjestom gdje zivis poslom koji radis, pa promjeni ga, odi tam di ce ti biti bolje, mislim to si bar trebao vani nauciti...
BTW ne tretiramo vas ko izbjeglice, vec mi je pun k... takvih koji su bili vani, pa se vrate i kukaju kak je tu bezveze kak je u banani kak je ovo kak je ono, odi tam di ce ti biti bolje, il suti i trpi ko i svi mi ;)