= Citat =:
da, sad svi novinari spominju ekipu agram crew, za svako sranje agrami su to napravili, objavili su da je frane bio njihov član, totalna laž, da su oni organizirali napad na te metalce, a nitko od njih nije ni primirisao ribnjaku, svašta im se prišiva, a narod to guta i prihvaća kao istinu, što je žalosno . . .
Ja Mamića više poštujem nego bilo kojeg pojedinca iz BBB-a,
Svaka čast, ima iznimki, ali oni su u toj gomili neprimjetni.
Ja još nisam čuo da su punkeri radili nerede po gradu, tukli ljude jer im nisu posudili cugu i sl. Sigurno, ima par takvih, ali da postoji organizacija poput BBB-a kojima je hobi zajebavanje ljudi to je ipak strano kod punkera.
= Citat =:
sad, ajmo malo realnije pogledati, kad bi se i išlo u to čišćenje, pa ziher se ne bi nalazili na trgu, njih 200, zamislite kako bi to izgledalo . . .
pa policija bi ih sve odmah privela i bok, što je dokaz da je onaj mail napisao neki dečko/cura od kojih maksimalno 13-14 godina, što se može i zaključiti po načinu pisanja . . .
Policajci su nezainteresirani. Da su zainteresirani, stjerali bi ljude iz zatvora sa sitnim prometnim prekršajima i na dugogodišnju robiju uveli one BBB-e koji tuku druge bez razloga
= Citat =:
žalosno je da policija na sprovod nije pustila sada nažalost najstarijeg brata, nije mogao prisustvovati ispraćaju brata, s kojim je živio, spavao, izlazio . .
Buraz mu je u Remetincu, što dovoljno govori o mentalitetu familije.
= Citat =:
a srce mi je puklo kad sam vidio najmlađeg brata pored lijesa, ne znam kolko godina ima, ali onak mali, uplakan, . . .
I on je riskirao život zbog cuge? Pa to moraš fakat biti... Da naneseš tugu svojoj familiji zato što se želiš (besplatno) napit?
Možda imam okrutna uvjerenja, no onaj čovjek koji cijeli život radi samo zle stvari, ne zaslužuje biti sažalijevan, pa kako bi to izgledalo kada bi ljudi oplakivali svoje krvnike?
ZA BAD BLUE BOYSE:
Ako želite zaslužiti moje i poštovanje drugih ljudi, izbacite pojedine majmune iz svoje organizacije, bavite se isključivo humanitarnim poslom i živjet ćete u našim dušama ko dobri ljudi. A ovako, zbog uvjerenja pojedinaca iz vaše grupe, neki, poput mene, vašu organizaciju smatraju neonacističkom jer batinjanje punkera isključivo zato što ima dugu kosu nije opravdano, vjerovali ili ne.