PA JE ETO MENI RAČUN NA PRETPLATI IZNOSIO 141 KUNU I POŠTO JE POPUST RAČUN MI OKO 5.2 SMANJEN NA 97.5 .JOŠ OVAJ MJESEC TRAJE UMANJEN RAČUN NA PRETPLATI ZA 50 KN,RAČUN ĆE MI DOĆI OKO SREDINE MJESECA,A MORA SE PLATIT DO 20,AKO ŽELIŠ 50 POSTO POPUSTA
Printable View
Ne vidim razlog citiranja moje poruke, no dobro. Ja takodjer imam skoro sva negativna iskustva sa SZK. Sto se tice tog bozicnog bonusa od 50kn, ja sam 31.12. nadoplatio racun sa 50kn i dobio bonus. Nakon 30dana (dakle 31.01.) sam opet nadoplatio 50kn i dobio 50kn. Posto moram uplatiti jos min. 50kn nakon 30dana, sto bi znacilo 31.02. a posto taj datum ne postoji, nazovem ja SZK i pitam da li cu onda izgubiti bonus za veljacu, no djelatnica pocne ko navijena da govori kako ja dobijem poruku 10dana unaprijed kojom ce me obavijestiti kada trebam nadoplatiti racun kako bi dobio bonus. Kazem joj da u sijecnju nisam dobio nikakvu poruku da trebam nadoplatiti racun u iducih 10dana da bih mogao dobiti bonus, no ona nastavi da se dere i opet ko pokvarena ploca pocne da prica kako ja dobijem poruku 10dana unaprijed... I tu ja spustim slusalicu jer mi se ne da objasnjavati. SZK je grozna, no nema razloga pisati "debilni Vukovarci" i slicno. Tele2 ima samo SZK u VU, no centar tvrtke i sve ostalo je u ZG.
I meni je bilo nešto slično sa tim bonusom.
Pisalo je u poruci da moram nadoplatiti sljedeći mjesec. To sam i učinio, a bonusa niotkud. Onda su me uvjeravali da sam trebao platiti nakon 30 dana, a ne sljedeći mjesec kako je u poruci pisalo...
Znači, 1.put sam uplatio recimo 25.12. ; onda sam nadoplatio 15.1. , a to je po meni sljedeći mjesec. Oni su me onda uvjeravali da sam morao nadoplatiti nakon 25.1. ,jer od prve nadoplate nije prošlo 30 dana.
Još mi govori da je tako pisalo u poruci, a ja poruku imam spremljenu u mobitelu i čitam ženi što piše ->idući mjesec, a ne nikakvih 30 dana...
SZK im je užas.
Samo da još spomenem da već 2 dana ne mogu uspostaviti poziv dok sam na TELE2 signalu koji je pun do kraja.
Onda se ručno prebacim na VIP-ov signal i svaki poziv uspostavi iz prvog pokušaja.
:hunter:
@cvita Hvala na ispravci, i sto se slazes sa mnom.
@10aLEX Znam neke frendove koji su kao ti dobili bonus, no vecina nije, zato sam i zvao szk da se raspitam, no uglavnom cu ipak poslati e-mail, jer sam tako uvijek dobijao normalne odgovore.
@hp compaq Ne znam zasto ne mozes uspostaviti poziv, meni sve normalno radi, probaj nazvati SZK :bigjump: Salim se, naravno. Jer svi znamo da od toga nema skoro nikakve koristi.
Pohvaljujem žuto-bijelog operatera što se konačno dosjetio nešto napraviti sa svojim wap portalom. Od danas prijepodne sve novo!!
Ako neko nezna onaj popust sta je dao tele2 do 50kn se odnosi samo na pozive i sms poruke.:fried:
Znaci Internet promet,roamnig,sadrzaj sa njihovog portala(slikice,muzika i sl) nije ukljuceno u tih 50kn popusta.:bigjump:
Jos da su to napisali u sms poruci kad je dobijes bilo bi manje nejasnoca.
nekako ide ovako..... nevjeruj ni kad ti darove nose.....:hunter:
mislim da ova tema zahtjeva isključivo pohvale i kritike određenog operatera,stoga mislim da nije mjesto za prepucavanja,pobune i slično..
Najbolje reć dali ste ili niste bili zadovoljni uslugama koje pruža Tele 2..A ne ulazit u dubokoumne rasprave..
Ponavljam sam sebe,zadovoljan sa Tele 2,osim jedne stvari,pokrivenost signalom.. ali biti će promjena i po tom pitanju..Evo vidim,netko je napomenuo da je danas prije podne došlo do nekakvih promjena glede Wap-a..Znači,ide nabolje,predpostavljam:-/
Očito je čovjek imao loša iskustva sa tele 2 pretplatom i očito ne sakriva svoje ogorčenje,mada to nije razlog za indirektno vrijeđanje službujućih osoba u Tele 2 centru.. A svi griješimo,tako da treba jednostavno otić stepenicu dalje a svoj bijes iskaljivat prema onima za koje smatraš da su krivi, jer mislim da tome nije njesto ovdje na forumu..
RI
Evo sad sam probao, radi.
[QUOTE=moba2007;741835@hp compaq Ne znam zasto ne mozes uspostaviti poziv, meni sve normalno radi, probaj nazvati SZK :bigjump: Salim se, naravno. Jer svi znamo da od toga nema skoro nikakve koristi.[/QUOTE]
Neću ih zvati ni slučajno. Lijepo VIP-ov signal i ja zadovoljan. A i dio novca daju VIP-u, tako da i oni imaju neke financijeske koristi.
"Postovani, platite Vas racun za 11.,12. i 1. mjesec u roku dospijeca i ostvarite svaki mjesec do 50 kn popusta povrh minimalne mjesecne potrosnje. Vas Tele2"
Sta bi Vi pomislili sta je to MJESECNA POTROSNJA !!!
Pa ako trosim preko tele2 racuna onda bi logicki bilo da je SVA potrosnja SVA potrosnja ali ocito nije.Je se moglo jos nadopistai u SMS poruci:
" POPUST SE ODNOSI SAMO NA POZIVE I SMS" !!!! ili nije moglo stati u 160 znakova ?
Ocito da Tele2 ima filozofiju da je mobilna usluga samo zvanje i sms-sanje i zato ce mo mi uvijek misliti da ce eto jos samo malo samo da rijesi ovo ili ono postati
ono sta treba postati.
Pa sluze se trikovima kao i svi drugi a bas zbog njihove jednostvnosti sam ih izabrao jos davno i poklonio im povjerenje.
Zasto svi postanu ista govna ? JER IDU KROZ ISTU KANALIZACIJU!!!!
KNOCK-OUT pretplata bez kupnje mobilnog telefona je dostupna uz minimalnu mjesečnu potrošnju od 50 kn (uključeni svi pozivi i SMS, osim roaminga). KNOCK-OUT pretplata uz kupnju mobilnog telefona dostupna je novim i postojećim pretplatnicima uz minimalnu mjesečnu potrošnju od 85 kn ili 170 kn
Lijepo pise da je minimalna mjesecna potrosnja pozivi i SMS
"Postovani, platite Vas racun za 11.,12. i 1. mjesec u roku dospijeca i ostvarite svaki mjesec do 50 kn popusta povrh minimalne mjesecne potrosnje. Vas Tele2"
Ja jos nisam dobila racun za prosli mjesec....
Meni stigao jucer.
Ja neznam šta se kod mene dešava!? Kak sam odjavio pretplatu,tražio sam da mi broj frknu na bonove..I poslali meni oni novu karticu sa istim brojem,ali evo već mj dana piše "Neaktivan SIM"..Pa zvao sam ih 400 puta i stalno viču bude,bude,imamo tehničkih problema itd..Sad..dali se nešto općenito mijenja ili ...
Kako mi cura ima Tele2 (kao i ja upostalom), a buduci sam sad u Madjarskoj na faksu, otpilio sam svoj Vodafone broj posto s njega ne mogu slati poruke na Tele2 (iako ih primam) i uzeo Pannon s kojim Tele2 ima ugovor.
I paz' sad: S Pannona mogu slati poruke na Tele2, ali ih ne primam.
E svasta...... svaka im cast :D