d kaj nije ona imala dva hita prije par godina....
Printable View
d kaj nije ona imala dva hita prije par godina....
Više hitova, prije više od dvije godine... Zašto?
ma znam da...to se sječam ma kakve dvije godine lol..to sam josh kao klinac vrtil na kasetama...
Jel zna ko onu pijesmu iz one reklame za cips mislim da se cips zove crunch ili tako nesto ide nesto ovko I like to part evrybody does aj pls pjesma je skroz jaka a i za onu iz orbita jel iko ist zna?
Phats & Small "Turn Around" je ta za Crunchips...
Room 5 feat. Oliver Cheatham - Make Luv= Citat =:
Izvorno postao SkyRider
Je, moj bed... jako su mi bile slične...= Citat =:
Izvorno postao bluntafari
Ej pa ovde sve neki intelektualci :comp: pa vi ste ljudi zakon hvala aj jos ono iz Orbita kad svi vuku nesto zubima ili otvaraju .THx
jel zna netko možda uvodnu pjesmu "Uvod u anatomiju" (serija na Novoj tv) ?
:confused:
Znali ko pijesmu iz one reklame za neko auto (neznam koje)kad se ona dijeca voze u kolima sa nekim slonicem pa ga onada ostave u cirkusu-pjesma me zanima a ne ime auta.:-/
meni treba pjesma iz alians osiguranja..onaj krilati lav leti...lol
pa nije to allianz...
to je generali
Kako se zove ona pjesma iz nove T-Mobile reklame (za Flex ja mislim), kada tip pada sa zgrade na leđa a pod se udubi, pa iskrivi staklo i dotakne curu u kafiću...
ja isto želim tu pjesmu! da li itko čija je stvar?
ovo od flex ti je SPOON-I TURN MY CAMERA ON
ne nije ta pjesma
e jeste doznali koja je to pjesma iz reklame t-mobile...i mene jako zanima
Jer netko zna pjesmu iz reklame za Velux?
trazim vec dugo ali nista:-/
A ona reklama kad se ona djeca voze u nekom autu sa nekim slonicem...Zanima me pjesma iz te reklame:thumbup:
da zna li netko...= Citat =:
Izvorno postao Aftermath
ona sa slonicem i renaultom:
Stranger Cole & Patsy Dodd - Yeah Yeah Baby
...pjesma iz nove t-com reklame za flexi je Just Another Diamond Day: by Vashti Bunyan...
Ej ljudi nije pjesma iz reklame ali je isto tako zakon,a posto znam da imate te silne programe za trazenje muzike nadam se da vam ovo nece biti tesko.Pjesma je zakon!Pa samo ako link moze ili na email oregon_darko@yahoo.com.
Izvodjac: Tassos Ioannides son of the wind
Ime: Son of the wind
Izvinite moja greska izvodjac je samo "Tassos Ioannides"