Kod mene nešto ne šljaka. Nikako ne mogu da dobijem file HELLOX potpisan. Sve sam uradio do tog dijela al sign-ovan file se nigdje ne pojavljuje, samim tim ne mogu ga instalirati na mob. Ako neko ima inteligentno rješenje iz Švedske :) nek pomogne.
Printable View
Kod mene nešto ne šljaka. Nikako ne mogu da dobijem file HELLOX potpisan. Sve sam uradio do tog dijela al sign-ovan file se nigdje ne pojavljuje, samim tim ne mogu ga instalirati na mob. Ako neko ima inteligentno rješenje iz Švedske :) nek pomogne.
Jel nam treba modo?
kako sam skuzio preko modo-a
"7. Instalirajte aplikaciju Modo, preko nje ćete raditi "read-write".
Sada možete pomoću Modo aplikacije prebaciti installserver.exe u C:\sys\bin"
Ja sam fajl installserver.exe prebacio u taj folder preko bluetooth veze. Zato i pitam je li moram instalirati modo (posto i meni izbacuje onu gresku access denied)? :angry:
jel koristis onu kinesku app signtool2? jesi li ukucao isti username preko kojeg si se prijavio na kineski sajt kad si podnio zahtjev za izdavanje certifikata?
Samo da kažem da sam jučer uspio hakirati N82 v31 ovom metodom, iako sam imao neki svoj certifikat sa dotsis foruma, i potpisao sam program SIGNSIS programom.
Uspio u minuti, sve savršeno radi.
Ico, napiši u postu još da radi i na N82, v31
Poštovanje! Evo nedavno sam kupio nokiu e52 i želio bih ju "haknuti". Sada malo se vrtim u začaranom krugu jer ne mogu instalirati skoro ništ jer mob nije haknut a s time ne mogu instalirati niti helloOX da bi ga haknuo jer više onaj site za potpisivanje ne radi... pa sad ako itko može objasniti kako vi to radite zapravo bio bih vam zahvalan.
I malo me zabrinjava to kaj moram davat svoj IMEI nepoznatim ljudima ima li tu kakvih prijetnji šta se tog tiče?
Malo nam noob u svemu pa isprike ak pitam gluposti..
Pozdrav,
zanima me da li se može hakirati v 400.21.013 ili sam popušio kaj sam update napravio ? :)
Može, imaš u ovoj temi, ekipa pisala. Pogledaj par postova unazad.
u subotu sam haknuo 5800 sa helloOX2 i ukljucio rompatcer+,deinstalirao hello i mob mi poceo brljaviti ,tj nece mi na pocetnom ekranu pokazati precice samo kad klliknem na mjesto gdje bi trebale biti imaju prazne kockice i mob ne reaguje na pocetne ikone za imenik i brojcanik. Jutros sam instalirao nanovo zadnjio software ali nista,sve sam deinstalirao sta sam mogao ali i dalje nece da radi. Kako da odradim hard reset ili sta vec da sve vratim na staro. hvala
Pitanje u vezi hakiranja ove najnovije verzije v35 na N82:
Znači, prvo pratim sve korake iz OVOG posta i onda kada sam to sve napravio nadogradim soft ?
prvo napraviš sve one korake 1-6.
kad si to napravio, napraviš update softa
nakon update-a, instaliraš rom patcher i to je to...
ICO,ako si to pisao za mene,tako sam i zeznuo stvar.ponovo sam reinstalirao mobilni i nista.Znaic ne mogu nazvati nekog ako ga nemam u imeniku.nemam brojcanik,ne reaguje na pocetnom ekranu na ikone. Samo hocu da ga potpuno restartujem i koristim bez igdje icega. Hvala
Prvi korak i već sam zapeo. Odem u X-Plore, na Y, make dir, upišem ime foldera SYS, i izbaci : cant crate dir: SYS
Ti je u ROMpatcheru upaljen open4all patch jer time dobivaš dozvolu za šaranje po sisemskim diskovima/folderima?
Nije bilo, zaboravih, evo uspio sam napraviti folder sys, idem sada dalje, editiram post i javim kako je sve prošlo..
EDIT: Napravio sam sve korake, idemo sada sa update-om softa..
EDIT 2: a ne, ne, nepravim još update softa, umalo zaboravih da gubim sve podatke s moba.. joj.. napravim to kroz par dana, trenutno mi treba mob, pogotovo za navigaciju, uglavnom javit ću kad sve napravim..
probao sam E51 hakirat sa hellox2.03 i zastane mi na unpacking files, probao sam i ponavljat i vraćat na tvorničko stanje, ali nikako ne mogu instalirat...
verzija softa je 300.34.56
mogu li nekako drugačije hackirat mob, jeli ovaj hellox2.03 radi na ovoj verziji softa??
HOX 1.03 se automatski otpakira na karticu (E:\hack\sys\bin), a HOX 2.03 na memoriju telefona.
v300 na E51 se može hakirati. Pretpostavljam da si potpisao HOX 2.03 aplikaciju prije instaliranja. Vidim da si vraćao neke tvorničke postavke (hard reset možda?). Moguće isti problem sam imao i ja, a rješenje je bilo samo reinstalirati trenutni firmware na mobu preko PC suita nakon čega se HOX normalno instalirao.
Samo jedno brzopotezno pitanje: mogu li hakirati mob ako nemam memorijsku karticu? Nažalost ne mogu više stavit memorijsku karticu u mobitel jer mi je onaj pretinac sav spigan (takvog sam dobio i nakon što sam izvadio karticu sad ju više ne mogu stavit :()...
Pretpostavljam da ne, ali eto da budem siguran...
Hm, jesi probao HOX 2.03? Pročitaj moj gornji post...
edit: Da dodam samo, HOX 2.03 dolazi sa novim RomPatcherom+, a novi RP+ se instalira na karticu automatski. Neznam da li postoji neka detekcija mem kartice u slučaju da je nemaš umetnutu tako da nebi ni znao hoće li se u tom slučaju RP+ instalirati na mem telefona.
Da li se može haknuti N95 8GB v 31.2.008 i ako može što koristiti
Može, ovom metodom.
Služi za korištenje Unsigned aplikacija.
Da li se moze haknuti N96 soft. verzija 12.043 i ako moze na koji nacin?
Hvala...
Jesi li uopće pročitao tutorial?
Jesi li uoopće probao hakirati mobitel kako je opisano u tutorialu??
[Tutorial] Dobivanje certifikata, potpisivanje aplikacija i hakiranje mobitela
Imaš opisano kako dobiti certifikat, a imaš opisano i kako hakirati mobitel
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=890436&postcount=5
probaj sa HelloOX2
Bilo bi super, kada bi SVI, prije nego pitaju kako hakirati mobitel, bar pročitali tutorial, te probali hakirati mobitel sa HellOX2. Pa ako ne ide, onda u ovoj temi pitali kako, jer nisu uspjeli!
Ja imam problem sa instalacijom xplore aplikacije na n95 8g. Naime kupio sam polovan telefon i u njemu je bilo ubaceno dosta stvari i verovatno je neko pokusao da ga hackuje ali mu nije uspelo. Kada sam pokusao i sam da ga hackujem uz pomoc drakariusa nisam ni to mogao. sada ne znam da li mi je telefon hackovan ili nije. ubacivao sam i ja dosta aplikacija i vecina je mogla da se ubaci.
Ja stvarno ne kuzim, sada mi je stigao sa one stranice za certifikat neki program na japanskom i nis ne kuzim, nasao sam na forumu HelloOX sa cer. i key., uspijelo je, ali opet ne zeli instalirati, onda sam skinuo signSIS i preko njega sam pokusao i opet isto, onda sam skinuo i OPDA-key-file ali pise "fail" kao da je ili password ili certificate. Poludio sam, tolko sam zivacva izgubio da bi sve polupao...
E da, i zanima me dali se moze hackati 5800 v40?
samo treba otvoriti pravu temu:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=61780&page=26
Već neko vrijeme pokušavam hakirati 5800, skinuo sam sigtool2 sa one kineske stranice ali kada ga hoću pokrenuti izbaci mi neku nerazumljivu poruku sa hijeroglifima i kad kliknem na OK zatvori ga. help..
Dali je neko hakovao N82 verzija softvera 35.0.002 i kojom metodom. Unapred hvala
da li misliš napraviti update na tu verziju ili si već napravio update?
jesi li uopće sa bilo kojom metodom probao hakirati mobitel?
ukoliko misliš napraviti update, prije update-a, "trajno hakiraj" mob. (imaš u sticky temi na vrhu ovog podforuma), pa onda onda napravi update.
ako si već napravio update, jedino ti ostaje da probaš hakirati sa HelloOX2
sve o tome piše u sticky temi na vrhu posta...
Da, ja sam to napravio OVIM postupkom..
Nije bilo nikakvih komplikacija, jedino me zezala nadogradnja softa (nisam formatirao memorijsku i napravio hard reset pa su neki programi radili u pozadini).
Samo se zelim zahvaliti Ici majstoru, ponovno sam uspio hackat mob ali ovaj put na malo kopliciraniji nacin jer su mi u t-mobile servisu upgradali firmware no svejedno sam uspio sa HellOX 1.05 jer mi HellOX 2.03 stao na "Unpacking files..." Sada sve radi opet odlično tutorial je odličan i radujem se svojim novim unsigned aplikacijama na mom e51. Pozdrav!
pitanje zamobla bilo šta
pročitao sam tutorial i sve radio po tome
dobio cer. i key i kad napravim cer. sa programom idem instalirati u mob piše da mi neki datum na mobu nevalja
nemam pojma šta je, verzija sofrtvera je 200.21.118 NOKIA E66
Daj napiši što ti se točno pojavi.
Ovak kak kažeš "neki datum" jedino što mi pada na pamet je da provjeriš datum na mobitelu.
ovako mi piše
"Možda potvrda još nije valjana ili je istekla ili su postavke datuma na telefonu netočne"
a datum na mobu je ispravan i sve je dobro namješteno
jel ima možda ikakve veze ta nokia e66 je iz vipa
Jel ti u postavkama moba namješteno sljedeće: nađi u postavkama upravljanje programima-otvori-zatim stisni opcije i uđi u postavke. Jel ti namješteno "Instalacija softwarea"-sve i "Online provjera potvrde"-isključeno
Koju aplikaciju želiš instalirat?
Ovo se javlja većinom kod instalacije tema. Jedno od rješenja je vraćanje datuma par godina unazad.
to mi pokazuje za ovu aplikaciju "HelloOX2.v2.03."
i certifikat napravljeno sve i kad ju idem ubacit unutra to mi pokaže
a i to neke mi teme neće instalirati probo sam godinu vratit unazad i neće još ću pokušati nešto sa datumom se zezati pa javim
možda nekome pomogne.
meni ponekad neće instalirati potpisanu app.
sa sign toolom "skinem potpis" desni gumbić od potpisa (oni kineski znakovi)
dobijem ...........unsigned_UnSign.sis
zatim ovakvu app potpišem i dobijem .....unsigned_UnSign_Signed.sis
instaliram i radi :)
slika:
http://www.mediafire.com/?yojyjyqmz1k
1. username
2. odabir aplikacije
3. potpiši
4. ukloni potpis
Imam sljedeći problem: prilikom instalacije programa na kraju se javi poruka s crvenim uskličnikom - pogreška s potvrdom. obratite se davatelju programa.
Potpisao sam program na oba načina objašnjena u tutorijalu ali se i u jednom i u drugom slučaju dogodi ovo što sam gore napisao.
Mobitel je nokia E71
ima još jedna stvar.
kad potpišeš app naziv ne smije imati preko 40 ili 50 znakova, ne sjećam se više.objašnjavao mi neki mod sa opda...
obično su nazivi kilometarski.
rename.. skrati i samo nemoj obrisat ekstenziju.
HelloOX mi nikako ne radi, imam 5630XpressMusic i stane mi na installing rootcert. Probo ugasit mobitel pa ponovo, ništa, probo hard reset, opet ništa. Rješenje?
jer mi može ko na pm poslati opda account jer moj neće raditi više ili potpisati aplikaciju jednostavno. hvala
Na kraju snaga pomagajte
N97 RM-505 product code Balkans black 0576364 verzija firmware-a 12.0.24 hakirana Hellox 2.02 sve radi odlicno. Napravljen upgrade na firmware 20.0.19 i dalje sve radi super. Zatim napravljen hard reset *#07370# radi oslobadjanja memorije i nakon toga nastaju problemi. Hellox se vise neda instalirati Helox 2.02 i 03 se frizaju na "unpacking files" a verzije 1.03 i 1.05 na " Installing rootcerts" . Mjenjao product codove German 0576355 Org Nokia 0586701 Balkans 0576364 Croatia 0584966 i dalje isto.
Dali se mozda neda haknuti ova verzija firmwarea i treba li onda napraviti downgrade na v12.0.24. Dali je to netko vec to radio sa Phenixom.
Pomagajte
ah da pokusao upgrade firmwarea na 20.0.45 na svim product codovima i nije proslo.
HelloOx 2.03 može hakirati N97 do fw-a 12.0.026 - tako barem piše na njihovoj stranici.
UfUf
To mi je promaklo
Xlr jesi li radio downgrade firmware sa Phenixom.
Nisam nikad radio sa Phoenixom, sorry.
pitanje u vezi trajnog hackiranja softa na n97 i x-plorea, hackirao sam s helloOX2 ali ne prikazuje mi y: disk
imam samo c: d: e: i z: wtf? kako to rijesiti da mob bude hackiran i nakon update softa jer mi je trenutna verzija 11 0 021
??
Moze li se hakirati samsung i8510?
Može se.
[Tutorial] Dobivanje certifikata, potpisivanje aplikacija i hakiranje mobitela - zadnja dva posta
Skinuo sam prije par dana signtool2 i pokusao potpisati aplikacije, kad ih prebacim na mob, nece da rade, ovo mi pise: Pogreška s potvrdom. Obratite se davatelju programa.
Tako ne mogu potpisati ni HelloOx 2.03.
Radio sam sve preko tog tutoriala, pa neznam sto da drugo napravim.
Ispricavam se ako je vec bilo, ja sam N97 FW v21.0.45 hacknuo ovom metodom. Gotovo je zacas i sve funkcionira! :cthumbup:
n96 sa zadnjif firmwareom bez problema haknut sa heloox 2.03, samo sto treba opet kasnije "applying patches" uraditi...
Znam za to, to mi je stalno tako namješteno, nece svejedno.
Pokusao sam hakirati 6210 Nav. Nakon postupka ne pronalazim Y disk. Znaci li to da hakiranje nije uspjelo? Moze li se uopste hakirati taj model uz pomoc HelloOX2.03?
6210 navigator se moze haknuti s Hello=X2.03 ide bez pol pardona ja sam ga uspjel. Samo sljedi upute i to ti je to
ovdje piše drugačije
http://www.helloox2.com/?page=news
prije mi je bio SW21.005
kada sam pokušao mobitel hakirat na sve načine i nije uspjelo stavio sam novi soft 30.009
Al to je hack od nekih drugih ljudi. Nemam baš vremena ulaziti dublje u analize, al pretpostavljam da se tu radi o custom romovima koji su na neki način izmjenjeni i unaprijed hakirani te njima flešaš mob (preko Phoenixa) umjesto da pališ NSU i skidaš službeni update. U cijeloj toj priči se nigdje ne spominje HOX2 pa zbog toga i mislim da su mi pretpostavke točne. Neka me netko ispravi..
Ti krivo citiraš sa sajta, malo niže ti je zadnji info vezan za N86:
"Nokia N86 v20/v21 got Hacked! Thanks for PNHT let us have news to daily update! N86 v20/v21v got Hacked by them too!
For more information please read: NOKIA N86 V20/V21 HACK BY PNHT"
Na tom tutorialu se ne spominje HOX nego samo flešanje tog patcha ili čega već, a to tebi sada ne igra ulogu više. Znači HOX-om možeš do v11, a patchem do v20/21.
Malo iznad se pričalo o downgradeu. Kažu da se ne može Phoenixom, a koliko mi se čini downgrade se ne preporuča ni u kom slučaju. Nemam iskustva s tim pa...
nokia 5800 je u pitanju.. jel se moze hackat sa HelloOX2 v2.03 soft 40... i ovaj noviji 50... ???
jel zna tko..jer imam hack jos od verzije fw 20.. -prilikom updatea hack ostao.. a sad imam fw 40 ili cu stavljat ovaj noviji 50.. al moram uradit hard reset nokie jer je prepuna svega i zezaju neke aplikacije.. bojim se ako uradim hard reset da mi hack nece vise radit tj nece se moc instalirat nanovo na fw 40 ili 50..
Ne može, nažalost...
znaci hard reset ce pricekat.. a zna se li mozda kad ce se moc??
Dali je moguce hakirati E71 verzija softvera 410.21.010?
Probao sam sa HelloOX203 i nije uspelo pokrene ali nemoze da zavrsi do kraja ubaguje!!
Moguće je.
Ako ti zapinje na 'applying patches' napravi reinstall firmwarea preko NSU-a (nemoj raditi hard reset nakon toga) pa opet probaj.
Kako hakirati Nokiu 5230(5800) i da li je to bolje nego kad nije hakirano i da li se tim postupkom može ikako ukenjati mobitel?
Hvala
Kako potpisati aplikaciju, koji je najbolji način pls link ako ima negdje zapisano u tutorijalu!
Imaš nekoliko načina za dobivanje i potpisivanje aplikacija u sticky temi:
http://cafe.mobil.hr/threads/64608-T...ranje-mobitela
Radio sam po ovome 3. postu i ne traži me IMEI i kada radim bez toga IMEI- a ništa mi se ne napravini za sat vremena. Koliko to treba čekati ?
I odakle mi uopće taj IMEI?
Hitno !
Hvala unapriejd
IMEI vidiš kad na mobu otipkaš *#06#.
Osobno sam radio po prvom postu, ali to je bilo prije više od godinu dana... Ne vjerujem da su obje metode zastarjele, makar nije isključeno da jesu.
Moj telefon je nokia 5230 i poslednja verzija softwera. Potpisao sam HelloOX v2.03, instalirao ga u mob i kada ga pokrenem zastane na unpacking files i nista, cekao sam sat vremena ali ne vredi.
Posle sam probao sa HelloOX 1.03 i zastane na instaling rootcerts i opet sat vremena nista pa moram da prekinem. Zasto nece da se hakira mob???
vjerojatno zato što imaš prenovu verziju firmvera u mobu
Znaci li to da ne mogu nikako da ga hakiram? Ili postoji neki drugi nacin?
Koliko aplikacija mogu potpisati sa jednim dobijenim certifikatom?
Ako imaš noviju verziju od v12.0.089 onda ćeš morat potpisivat aplikaciju po aplikaciju. Nema ograničenog broja.
[Tutorial] Dobivanje certifikata, potpisivanje aplikacija i hakiranje mobitela
Imam Nokiu 5230 v 20.0.005
i helox2 ne radi stoji samo na remooving root cert. il neš tako
malo san tražia po internetu vidija san da nije dostupan ovaj helox za ovu ferziju softvera na nokiji
jel ima ikoji način za hakirat ?
imam nokia n85 v31.002 i sve sam odradio po uputama za hakiranje sa helox 2 i on sve odradi zavrsi
izmedju ostalog pise da je instalirao rompatcher+ ali njega nema nigdje na telefonu jednostavno nema te aplikacije
molim vas kako da udjem u C:/sys/bin folder na nokia E71???? trebam u njega nesto da prebacim, a nema sanse !!! preko x-plorera sam oznacila da cita sve fileove ali nema SANSE !!!! molim za pomocccc !!!!
hvala punooo
moraš hakirati telefon, pročitaj prvu stranu ove teme:
http://cafe.mobil.hr/threads/45112-P...akiranje-softa
i ovo:
http://cafe.mobil.hr/threads/64608-H...ranje-mobitela
sve sam odradila i to sam uspjela da prebacim ali nazalost mob nije hakiran :(
c:\sys\bin je moguće vidjeti samo na hakiranom mobu
nece !!! :( KADA pokusam da potpisem aplikaciju, imam i certifikat i sve, samo krene instalacija i dobijem ovu poruku: NEMATE POTREBAN PRISTUP PROGRAMU !!!! :(((
Evo posto sam se i sama namucila, nasla sam vrlo jednostavnu metodu da hakiranje NOKIA E71 ver.410.21.010
SVE RADI PERFEKNTO !!! i svaka aplikacija radi !!!
evo tutorijal:
Ovdje je popis stvari koje će vam trebati: Vaš E71 (naravno), Nokia PC Suite, FreeSigner aplikacija, HelloOx2 nepotpisan i malo strpljenja, to je to! Ja sam popis dolje metoda, tako da on postaje lakše za vas da slijedite.
1. Idi na OPDA i prijavite se za korisnički račun i prijavite se na njega. I uzmite certifikat i key
2. Sada preuzimite HelloOx2 aplikaciju i spremite (ne instalirati) u vaš mobitel.
3. Sada preuzmite FreeSigner i instalirajte ga na vaš mobitel.
4. Kopirajte certifikat i key na mobitel. (može biti i na kartici a i na memoriji telefona)
5. Sada pokrenite FreeSigner i idite Opcije> Postavke i postavite svoj certifikat i key datoteku tamo i samo se vratite nazad ništa drugo ne dirajte.
6. Sada idi nazad na back i odaberite ADD TASK i dodaj svoju HelloOx2 datoteku koju ste spremili kao sto je rečeno u točki broj 2 i odaberite Self Sign Sis.
7. Idi na opciju > Go! . Nakon nekoliko sekundi otiđite na mjesto gdje ste spremili HelloOx2 i instalirajte i pokrenite ga. To će učiniti ostatak posla i gotovi ste!
Nadam se da moderatori neće zamjeriti !!! SRETNO !!!!
Pozdrav svima i molim za pomoć ... za Nokiu 6650d-1c tražio sam program za prikaz podataka o baznim ćelijama i pronašao nekoliko verzija programa Cell Track kojega instaliram ali mi javlja grešku da je licenca istekla. Pročitao sam napisane tutorijale o tome ali me zbunjuje što ima više načina ali ne znam koji je još uvijek aktualan i najbolje koristiti za početnike kao što sam ja.
Unaprijed se zahvaljujem ,
potpiši program sa novim certifikatom ili vrati datum na mobu unazad kod instalacije