Meni je maaaaala, al se vidi, al je prozirnkasta... Cek da provjerim, da ju namamim... Ma cuj ti Nanu, malo je crna :notooth:
Printable View
Vecer,
evo dosadno mi je pa reko da i ja malo spammam :D
btw spremam se u teretanu :)
Kaj znaci kada pored nekog imena pise * ili +?
Čistim inbox..
Tako mrzim brisat te poruke da je to nevjerovatno..
Da, Saw je komedija... Ovo je baš bolesno i uznemiravajuće. Pogledaj tek kad se porodiš.
Gledao sam to u kinu s curom. Smuchac, zabrinjavaš me, preporučuješ te limunade :) Ja sam mu na IMDB dao 6.
Ja ne vidim tu zvjezdicu pored tebe :p
To ti je warning Cionn. Još jedna zvjezdica i ide ban na dva mjeseca :biggreen::whistle:
Lijeepo.
Vec mi je pun inbox warninga :whistle: ;D
OT: Pokusavam se sjetit di sam zagubio grickalicu..
@Points: naravno, to samo posebni mogu vidjet :P
* je posebno plaćen urok kojeg baca Milan, a + je neki "običan" urok.
OT: Razmišljam o narudžbi Oatmeal knjige. Izlazi oko mog rođendana... (nudge nudge, wink wink :D)
Poludit cu sa ovim svojim starim. Nevjerojatno... Stalno mijenja pricu... Prvo mu preskupo, kad ga uvjerim, onda nisam zasluzio, jel on tako misli, a sad mi to na kraju netreba... Koj je to cudak.. On mi nece kupit, a ionak cu sam placat -.-'
U bokte, zvjezdica! I'm so out of here :freakout:
preporucio bi film buried,odlican je...vrlo napeto i takoder pulp fiction,al ko to nije gledao :D
odoh lec,noc
Evo upravo se vratio iz Đakova i uzeo jesti knedle... :D Kupio tri vrećice za 50 kn na nekoj akciji u Lidlu. :p
http://3mame.com/wp-content/uploads/2010/07/web.jpg
Kakav vam je film End Of The Spear (Na nišanu koplja)? Ne znam kako ga prije nisam vidio jer je sad već stariji film... Prijatelj mi preporučio, neki dan ga pogledao i svidio mi se jer je avanturistički, tragičan, a i snimljen prema stvarnom događaju.
isuse kaj se dogodiolo s ovom skroz lijevo!? :D
pukam film :p
Chataonica se pretvorila u temu za komentare o filmovima :D
Meni se Due Date svidio, glumac iz Mamurluka mi je predobar, ima stvarno par odlicnih scena gdje sam se do suza nasmijao, tako da preporuka svakome :D
Imam ga al je kvaliteta smeće da većeg smeća nisi vidio pa ga nisam htio ni gledat. Skinut ću nešto bolje kvalitete pa ću pogledat jer sam već čuo da je super komedija tj. zato sam ga i skinuo već,al me tuga gledat kvalitetu snimke s nekog prvog moba s kamerom. :D
Inače nisam previše zahtjevan s filmovima pa su mi ocjene višlje nego kao kod drugih. :)
Pa reportaj,ionako ti ide ovih dana. ;D
OT: Trebao bih ić spavat,a znam da neću zaspat bar sat vremena.... :freakout:
Racunalstvo, zadaci u Wordu, opet prvi gotov... :smart:
Bilo buje zanimljivo danas... :whistle:
Nadam se da mi stigla isporuka sa ebay-a :nestrpljiv sammm!!!!:
Kad si naručio? Ja sam posljednju pošiljku iz DealExtremea čekao punih 5 tjedana... :D