Odrađen trening u školi.
Sad fino doma na čevape pa nazad u školu na drugi trening ;D
Printable View
Odrađen trening u školi.
Sad fino doma na čevape pa nazad u školu na drugi trening ;D
Ah, krepivan :\
@ Luna: I bolje da si prestala dimit. U protivnom te dođem nalemat bez beda. ;)
OT: Kad zbrojim 13 dana (radnih) godišnjega + dežurstvo koje podrazumjeva otić na posao tek u 14 sati,negdje od 05.12 pa do danas nisam ustao prije podne. Jednom sam čak u 18 sati ustao... ;D
Uglavnom,danas je pao rekord. Ustao sam u 10. :D
ja ustao u pol 12.. Gledao sa frendom lude 70e na laptopu (ok kasnije sam samo ja gledao) do kasno i sad si ih prebacujem na iPod, malo po malo ja to pregledam.
Odradio sesiju Instrukcija iz matematike, dobro je to...
Sad ocu cevape...
E ovo se zove tastatura sa pravim osvjetljenjem :D
Javi kad je nabavis, tj. kad osvojis multimilijunsko nasljedstvo. :belj:
Ma kaj, kosta 2.000€...Sića ;D
OT: Odspavao fino.
Danas me led doslovno dotukao, ruka mi lagano poplavljuje..
EDIT: Vidim igra Cibona, samo nemogu nac program na kojem se prenosi, pa ako neko zna :D
Doso doma, na racun mi tata uplatio 200 kn, sad shopping! Ok, ne bas sad, al ajd :notooth:
Chillam.. :P
Trening br. 2 gotov!
Sad su opet čevapi na redu za ručak! ;D
Malo si odspavao :D
Odo neki film pogledat..
PS: U nedelju nam dolazi RTL 2 za one koji neznaju :)
Prestrasno :(
A dolazi nam i Big Brother... :kakavsmomitoblesavnarod:
OT: Jedem kiflice :D
Papam keksiće... KEKSIĆ!!! :jump:
Dobio 2 pozitivna feedbacka na eBay-u, zakonćek ^^ burazu kupio neki USB od 16gb, nek se veseli.. Ja pare dobio :notooth:
A sad molim lijepo, keksići me čekaju :P
iks, potpis :lol:
Ico :D
http://cybernetnews.com/wp-content/u...keWireless.jpg
;D ;D ;D
OT: nakon 7 mjeseci stavio nove Winse... A cijelo vrijeme pazim i mazim iste, održavam ih i čistim sve dok mi sestra ne nabavi nekakav virus/malware/votever tak da sam bio osuđen na format c:
Znas, mozes stavit i password na PC pa da ti sestra nemre pric kompu :D
OT: Lagano spavanje, sutra opet 2 treninga ;D
EDIT: E ovo se zove balkanski fail ;D
Ja imam neke fejkove "Kingston"-e od 64 GB! :lol:
Kad smo kod poklona sinoc sam od frenda dobio na poklon WD hdd 500GB 3.0usb externi. Presretan sam jer je predivan i brz. 7 GB je prebacio brzo kao da sam stavio neki dvix od 700 megabajta za prebaciti.. Predobro.. Frend mi je zakon.
A sad jedna "tuzna" prica, cura mi dosla u posjetu doma jer ne zivimo u istom gradu i ne mogu igrati Gran Turismo 5 jer nebi je smio ignorirati pogotovo sto se nismo vidjeli 15 dana.. A ja bi tako igrao. Bas picim po AMG akademiji i full mi je zabavno.
I tako kasno je u noc a ispaljivam jer mi se ne pajki, uzas ziva neznam vec sam sigurno tjedan dana okrenuo dan za noc. A godisnji mi ubrzo prolazi pa 2-og pocinjem raditi. Hm treba to uskladiti.. Ali kako to kod mene inace ide svaki put kad pocnem raditi prvi dan uopce ne spavam jer ne mogu pa kad se vratim s posla onda spavam..
slusam...
Cini mi se da cu ih pocet slusat... Jos si malo razmisljam :notooth:
Sinoc sam se opet naroljao ko magare. I sad mi se povraće... :Puke: