Isprobah novu biciklističku jaknu.
Ne mogu vjerovati kako je dobra :notooth:
Jedino su mi nožni prsti utrnuli... :/
Printable View
Isprobah novu biciklističku jaknu.
Ne mogu vjerovati kako je dobra :notooth:
Jedino su mi nožni prsti utrnuli... :/
rus, cestitam :laluna:
svaka cast, ja ne bih ponovo :D
bas smo ovaj vikend stavljali lampice i bozicne ukrase po boravku. prosle godine smo to radili za svetog nikolu i sjetim se da je zvjercica tad vec bila u busici, samo jos nismo znali. i veli muz "a vidi je sad" :D slatko mi se prisjetiti toga svega, sad kad taman dolazi to isto bozicno vrijeme.. ae, al se onda automatski sjetim mucnina. pa krvarenja. pa hormonske terapije protiv krvarenja od koje mi je jos vise bilo muka. pa drhtanja pred svaki ultrazvuk u pocetku, jel sve okej, jel srceko jos uvijek kuca.. uf.. fala, al ne bih ponovo :D puno mi je draze kmecanje, nanasanje, nespavanje do 3 ujutro; nego biti trudna. svaka cast zenama koje uzivaju u trudnoci. moja je bial prepuna komplikacija i jedva sam cekala rodit.
tak da sretno :D
Lol, ovo je ispalo kao da je Rus trudan :lol:
pa cuj, on je taj koji ce trcat po pekarama u potrazi za toplim burekom, on je taj koji ce u ponoc ici na benzinsku (jer je to jedino sto radi) po sladoled, on je taj koji ce trpit hormonalne ispade, on je taj koji ce morat preuzet kucanske poslove na sebe ak ce zena, nedajboze, morat na strogo mirovanje (kao npr ja na pocetku i na kraju).. tak da, sretno mu :D
Hvala na cestitkama
Luna-on nije taj koji ce trcat okolo po sok od jabuke jer mi posao nije blizu kuce :) tako da me zena za vikend ima samo,a ako oce sladoled ima svoj auto i put pod noge :)
Cestitke, ali preporucio bi ti da budes malo obzirniji. Ne bi bas trebala vozit okolo po takve sitnice dok je trudna.
lako za vozit okolo, al kaj da fakat zavrsi na strogom mirovanju? ono krevet - wc - krevet? tak je meni u dva navrata bilo.
Brodovi, brodovi...jos malo pa doma:drunk:
Tko to kmeči ovuda, utišajte tu djecu :p
Sjetio se onog smajlića kojeg želim progurati ovdje :D
http://www.pohrani.com/f/1C/kC/1ufJZCBx/rofl.gif
pa zicaj bimbija. reci da te luna poslala :D
Jel se to meni cini ili je ovaj novi youtube zbuggan?
Recimo, slusam pjesmu i sada kada mjenjam nacin gledanja videa promijeni mi se kvaliteta zvuka.
Kada je u onom "srednjem" formatu, zvuk kao da je cisci i jasniji, dok u onom manjem je tisi i dublji.
pala je jos jedna "malo veca" lignja,ima 1.3 kg :)
nece zeni bit nista tek je mjesec dana trudna :)
Pucam po šavovima, zakaj više ne radi SMSflert na SIMPI?
iskrica?
Boli me glava cijeli dan pomalo,taman koliko treba da se naživciraš. Tablete inače izbjegavam pa koje god da jesu,al morat ću mlatnut neki Neofen jer mi je svirka večeras,inače bi ošo momentalno spavat... :)
meni ne pomogne ni voltaren ni neofen ni x al zato kafetin uvijek spasi situaciju