joj kako je dosadno...za poludit...neznam kaj da delam...
Printable View
joj kako je dosadno...za poludit...neznam kaj da delam...
Na poslu sam... :cry: Popodne igram tekmu nogometa,pa sam zvao zubara da mi pomakne termin... Pocela padat kisa,pa me zbediralo jer cu popusit i nogomet i zubara :cry:
FUCK YEA... trebalo mi je samo par god. da se uspijem zdebljat za 2 je**** kile....lol
bok ljudovi :wave:
kak je forum spor danas :hm:
ma meni je spor pun k
kak je bilo na Kubi?
kaj si mi kupio?
:notooth:
:dunno:
bilo je super... 4 od 7 dana vrijeme bilo savrseno 28-29 C ,,, a ona tri dana neki vjetar puhao i bilo zabranjeno kupanje u oceanu... al to smo iskoristili za zujanje po varaderu i havani :)
kupio sam ti jednu montecristo cigaru... onu koje je che guevara osobno pusio :) dam ti je na ljeto kad se vidimo :notooth:
a juuuuuuu :kiss: :kiss:
srčeko
kad na ljeto dolaziš?
u 7,8 neću biti u zg, miožda i pola 9og sam na moru, ali cijeli 6 sam u zagrebu ;)
idem na dvoransko . . .
pozz :wave:
dosada :jehon:
došao s dvoranskog . . .
bilo ok, zajebancija . . . ;)
a vani magla, prst pred nosom ne vidiš
Koja vlaga vani, šugavo da ne može šugavije.. A bilo tako lijepo popodne. Lagano mjuza, tv i razmišljam koji film pogledat večeras..
Pohvalno i to što su ljudi počeli koristiti report :thumbup:
malo visim na internetu...
razmišljam o koječemu...
čekam da mi se napuni BT slušalica koju sam dobio na nagradnoj igri mobil-a :) :jump:
iss kolko me tu nije bilo..me josh tko pozna..ccc
bokec ljudi...
O Bok VuXs... pa ko te nebi poznao... :)
@marin: ma ko zna koliko ih je još izvučeno... ;D
uglavnom... razmišaljm kako upiknut E61... :)
Lijepo dočarano Symb ;D
Ma ne zanima me za vas na kopnu, ovdje se taman jutros probudio - prva pomisao kroz glavu "o bože kolko dugo nisam vidio sunce kroz rupice na roletama!?".. na nebu ni traga bijelome :) ..ovo sad već tjera na lučenje suicidalnih hormona :rolleyes: