kad netko jednostavno provocira i provocira...treba ga jednostavno ubiti...očito ga nitko nije naučio pameti...ali naći će se i taj **** majku....:angry:
Printable View
kad netko jednostavno provocira i provocira...treba ga jednostavno ubiti...očito ga nitko nije naučio pameti...ali naći će se i taj **** majku....:angry:
hm, Gogi??
aha
u tom slucaju, udavi i mene ;D
kreten sam za matematiku. zesci.
pozdrav svima...
lagano idem na fax...
vidjet će mo kako će sve proći dans...
majko mila, zadnjih 5 strana svaki post je o nekakvom tam ispitu...wtf...
ontopic: slurpam kahvu, surfujem, uživam u još jednom dobro započetom danu kad ne moram delati :D
writing down: kraj lipnja je razdoblje kad svi trabunjaju o testovima, poželjno je održavanje alkoholiziranog stanja i izbjegavanje aktualne teme u narednih m jesec dana :notooth:
lako ti trabunjaš tu bez veze...:p
Je.....faks....je....obrazovanje.....:angry:
Sad se ja moral dići u 8 sati da gledam u glupe zadatke koje ne kužim ama baš ništa...:angry:
A šta će ti faks, diplomu očito dobiješ na ribarnici :D
Ma kužim sve, malo te provociram jer ste prije nešto kukali, a sad se naprežeš s nekim zadacima. Uvijek ima i bit će tih glupih predmeta, bez njih život nebi bio isti :D Meni su ostala još 3 ispita a od toga su 2 totalno #$%&* al šta da mu radim :)
Registrirao sam se na Facebook...
Da li sam napravio grešku ili nisam... :dunno:
;D
luna se mora pocet' druzit' s hakerima, i onda cemo mi shakirat' *ebeni fejs!
hek d planet!
evo Vert, ja nebum kukala o ispitima.. ja cu kukat da mi je vruce.. i da sam danas trebala zadnji dan raditi.. al neeeeeee, pazi bisera, ja u pon moram doc' na posao, a od ut sam na GO.. onak.. oke..
Hm, nisi li ti na onoj nekoj Jezercici?
Nesto ti to kratko trajalo... :p
BTW sto se ovog tice...
http://www.aboogy.com/?page=register&lang=hr, pa pod drzava odaberite TURKEY. ;D :spin:
bok..kaj se radi? kak smo? tko to pleshe polku? tko to pleshe valcer? kome to smrde noge?
jel cajka cepa?
tko je to dvocjevka??
joj jesam se napil nochas..to je krenulo na loshe..nismo imali neki opasan povod osim vruchine..pa ans tucha potukla :D:D jahal sam vranca :D:D u mom selu brale sve se zhivo roka :D :D di jeonaj vert taj vishe ne pozna ***** ga u pripuštevcu..i di je onaj sa kawom?? nitko em vishe ne voli niti pozna :cry:
e ak netko zna ak je delat u optimi je dobro??
probudili me . . .
ne možeš više normalno ni spavati . . .
sad sjedim na kompu i kratim sate . . . ;)
2 vuxs
došli sve neki novi klinci :(
a tebe nikad nema :p
Ma ravilov,jezercica je bazen.kaj bi tam radila vise dana?sjednes u auto,za 40 min si tam,okupas se,speces se i vratis u zege.
luna, javi se, trebam ti nekaj poslati . . . ;)
I tebe sam sit kafaaaaaannnoooooo :p
:drink: :drink: :bigjump: :bigjump: :bigjump: :beer: :beer: :bigjump:
GOTOVO, GOTOVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO....:hrv:
svaka čast . . . ;) :beer:
congratz . . . :drink:
idem na jednu kavu . . . ;)
sa jednom jako dragom curom . . . :D
di ćeš bolje . . .
odlično vrijeme, kavica, šetnjica, . . .
pazite na forum dok me nema . . . :notooth:
pišemo se ujutro . . . ;)
pozz :wave:
Ujutro, kazes?
Vec vidim kakva ce to bit setnja... ;D
OT: spremam se na put, idem preko vikenda doma dragoj majcici. :)
Eh, bravo Gorane :)
Ja eto dobio 4 iz pismenog. Valjda ne bu teško pitao na usmenom i bu priznal ovaj điberiš od seminarskih radova :)
bravo gogi, cestitam!! jos diplomski, jel?
a budem brljo, kad se ocito non stop mimoilazimo.. ;D
:jump:
jupi... jedan ispit manje... ;D
BTW: pozdrav svima...
Fjord, kak je to smiješna riječ :crazy: :D
Bio na kupanju... :kupase:
Sad tus,pa piva... :beer:
kak se sad ode zlejale :D
ide prema ZG :p
mwwhahahaaaa ;D
znaš kak je kad žlijeb nemre gutati:p
http://i82.photobucket.com/albums/j2...r/DSC00046.jpg
Ovdje kod mene se smirilo, ja sam rekel da se smiri vrijeme... ;D
Bilo kuda...Ico svuda :)
ajme..
frendica ima trudove!! http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/...ticons6/42.gif
ne bih joj sad u kozi bila..
mislim, bih, ali polovicno.. ja bih trudnocu i bebu, ali ne bih porod i dijete ;D
Hvala svima na čestitkama....još diplomski u 9 mjesecu i ola :hrv:
Evo došao izvana...morao to malo proslaviti sa boljom polovicom ;)
Idem u krpe...:wave:
dobro jutro . . . ;)
došao s posla . . .
don`t ask me anything . . .
užas . . . ;)
ali je zato ona šetnja koja je bila prije posla popravila ukupan dojam, tako da . . . ;)
@luna
pa imaš broj, možeš se i javiti . . . ;)
da riješim one dugove . . . :notooth: ;)
idem spavati . . .
:wave:
Dobar jutar svima...
Brljo: jesi to možda sa nekom "ženkom" prošetao se savskim mosotom oko 18h jučer?
jutro :)
pijem čaj! baš mi paše tein umjesto kofeina.... čekam smrću da se oplahne pa idemo nabrzaka obaviti šoping i ondak se bacamo jopet na WOW :D :comp:
to vam bu mozak pojele
Dobar jutar ;)
Jutro...
Kak je lijepo, kiša ohladila Vrbovec...
Tu kod mene već 30....:crazy:
Ustanak u 11,kava u gradu... Sad ce rucak,pa na plažu... Ovdje je zivot bez vozila na dva kotaca nezamisliv (sad kad se je grad napunio turista) Lijepo se s motoricem zavucem gdje god ocu,i ne placam parking te izbjegnem guzvu i kuhanje u avtu bez klime... :D
ma sjedio sam u hladu, pa mi se nije dalo dići... :p
A stvarno nisam bio ziher da si to ti... :)
A osim gore nevedenih razloga, nisam te htio prekidati u razgovoru za ženskom osobom... Djelovao si nekako sretno... :)
BTW: da neodemo u off... kao, pišem dnevnik rada... a neznam ni šta da napišem u njega... :)
sta ne znas?!
lijepo napisi: svaki sam se *ebeni dan ustajao prije prvih pijetlova u 5 ujutro, pozdravio svoje forumase, i otisao na posao da bih tamo ostatak dana proveo kao zombi jer definitivno nije humano ustajati cak prije prvih pijetlova.
punkt.
e, smuc, kako ja tebi zavidim...... zivis na *ebeno najljepsem jadranskom otoku.. dobro, ajd, drugom najljepsem, lopud ipak prednjaci ;D i da, *ebeno bih ti zavidila i van sezone, jer mene ne pali gro ljudi, guzva i vreva.. ja sam djevojka sa sela ;D
brljo, hajt, cut cemo se, od utorka sam na godisnjem.. kad ti picis na pag? mislim da ipak necu ici na Tiesta, gamad odbija ici samnom.. ne kuzim, svi su napaljeni na to zrce dok meni to uopce nije napeto.. i onda kad bih ja fakat isla tamo zbog vise sile nikome se ne ide?! gamad.. de su moji ljubitelji adađa, ha? k'o ide z menom?? obecajem da vas nebum sramotila ;D uostalom, neki su ovdje prezivjeli moje najpijanije ispade, mogu komotno jos jednom ;D hajt, k'o ce s lunom na Tiesta? :kitty:
lol, fakat, koja sponzorusa..
ma Tetro, upad bih jos i platila, no frks, ipak sam ja zaposlena zena u nevolji i nazicavam pratnju.. (*ebote, Tetro, k'o da si eskort dama ;D)
al ja da vozim? pa sta ti je.. ja sam zensko ;D
Evo vozio se pola dana na motoru na 4 kotača...koje ludilo :hrv:
Po našim šumama i zagorskim bregima...neprocjenjivo :p
nda. onda cemo mi bit sponzoruse, a moj dragi sponzor.. ayoy ;D
ponekad mi je jako drago sto on nije forumska licnost.. npr, kod ovakvih konstatacija
Iha.....veseli Zagorci :notooth: :p
Evo i mene malo....spremam se za van....:respect:
Da samo znate kak me kičma boli od onog prokletog motora...kad nisam imao steznik :crazy:
Dobar dan svima... :spin:
kako ste?
lagano završavam dnevnik rada... moglo bi to na kraju i ličini na nešto... ;D
Koji muk ovdje, jel nešto nije ok kod mene ili starno nitko niš nije napisao tako dugo :lud zbunjen abnormalan:
Au sinoć zalomili na nekom kvazi šminkerskom partyju, užas od društva, al melem za oči.. I dobra DJ-ica!
..odo povratit :D
Jutro....jedva se probudio....:crazy:
Jutro svima!
Razmisljam da idem s pesom na kupanje (da ga malo otpeljam da se osvjezi), ili da odem s trustvom na pivku! :p :p
dobro je, prestala glava da boli :D
bole glave :rolleyes: pa kaj vi ljudi pijete? :D
A što smo izbirljivi.. Pa što se ponudi, jel :p
Ah pifo, kruh naš svakdašnji.. :D
Gibam, odo osunčat kosti i malo umočit dupe u jadran :notooth:
Sigurno na Verudelu:p
A ja sam mislio da se xlr folira kod svjetionika na Verudeli:respect:
Ajme sta se sinoc izopijao... :Puke: I takav uvatio zensku... :)
Danas cijeli dan spavao,pa ostatak dana u more... Rehabilitacija skroz...
joj sad kad se strijzniš buš videl kaj si "uvatio" :D
Ubijam se od dosade :(
Razmisljam se kak i nije strasno ostavit jedan ispit za jesenski rok :bat: :bat:
Iliti na hrv: tjesim se :hrv:
dobar jutar svima...
šta je ovo... nema nikoga na forumu... :-/
bezveze... :D
Jutro...
Skidam omote za albume od Prodigy-a ...
Čilam uz njih ...
Da, Ico, neki ljudi imaju noćni život pa se ne bude u 6 ujutro :p
Ićo, do kada ćeš se čuditi što u 5.30 ujutro ljudi spavaju. Jesmo mi uopće u istoj vremenskoj zoni?
joj, daj ne pričaj gluposti... kakav noćni život u nedjelju a u ponedjeljak je radni dan... ;D :p
očito nismo... jer sam post napisao u 6, a ne 5:30 :p očito je vremenska razlika nekih 30-ak min... :p ;D= Citat =:
Izvorno postao frish
No dobro...
dođoh iz grada...
vruće je za ponevjerovati... auto pokazuje +31 stupanj... :-/
jedva čekam da odem na more... :)
ma lol Ico, prvo si kukao da ti je tesko ustajati prije prvih pijetlova za praksu, a sad kad je praksa konacno gotova, opet se dizes prije tih istih pijetlova i cudis se k'o pura dreku zake svi spavaju.. blago tebi covjece.. osobno mrzim rana jutra (meni je oprtimalno vrijeme za ustanak u podne (i ne, nemam Crnogoraca u familiji)), a jos vise ponedjeljke..
nda.. danas zadnji radni dan.. sam da i to prodje.. demit..
:angry: :angry:
lupam glavom u zid :angry:
aha, ucis, dobro je, ja mislila da si opet pala :-/
ajde, ajde, proci ce i to.. GL
haha...ma past ću,idem reda radi tamo danas :crazy:
metode istraživanja...i 4305903 podjela :angry:
ahm...
iako mi ponekad fali studentski zivot, u globalu gledano ipak sam sretna sto sam zavrsila faks ;D
ajde, drzim fige, pljujem po cesti i umlacujem crne macke (ne d'o bog, ovo je samo poradi ilustracije) ;D
bus prosla
:lmao:
tnx... ;D
ako ništa, šalić je spreman :respect:
niš,vraćam se užasno zanimljivom štivu koji se inače čita prije spavanja :tomato:
pozz :wave:
imas salic? a kaj se sekiras onda, mislim, ono, fakat, e!
;D
sretno jos jednom, ja odoh na posao.. a da se nagradim pred godisnji, poslije posla idem printat dvije majice! can't wait!
@LaLuna: ma danas sam se isto morao rano dignuti... morao sam nositi dnevnik rada... a inače se ne budim pretjerano rano... tako, oko 8 - 9... :D
@candle_snow: ako imaš šalić, i ako imaš malo sreće, prolazi se... ;)
Takva je bar moja taktika...
kad se sjetim da u srijedu i petak imam dva najgora ispita (i jedina koja su mi ostala) sa 2.godine... :-/