Jesi siguran?
Ja i dalje tvrdim da nije fail
(HINT: Years active 1992–present)
Printable View
Jesi siguran?
Ja i dalje tvrdim da nije fail
(HINT: Years active 1992–present)
1992. se pojavila u nekoj serijici il idi samo i to je to, 1998. objavljuje prvi album i tek onda postaje slavna.
Možeš mislit da bi vojnik pratio tu neku dječju seriju i sjetio se nje onda. Film je sniman kad je Britney bila na vrhuncu slave i zato ju je redatelj/scenarist stavio i nije obraćao pažnju na godine rata i njezinu slavu. Tako da je FAIL
Nema kartice.. Doso racun od mobitela, u redu je... Obavit sitnice neke i na cod4 :evil: E da, sutra pisem Osnove elektrotehnike... Napravit cu salabahter :jump:
Dali mi moze netko ovo provjeriti dali je tocno:
Am* morgen fange ich an, Deutsch zu lernen.
Ovo di je * me interesira, nisam siguran dali sam dobru prepoziciju ubacio..
Mislim da "Am" ne dolazi u obzir u ovakvoj rečenici. Učio sam njemački davno pa ne znam 100% sigurno napisat točno,al svejedno:
Morgen ich fange deutsch lernen.
koj !?
Razvalil sam si vrata na sobi.
Ja frajer mislil da si morem sam podmazat pante... Drek.
Drek na šibici se kaže... ;D
OT: Ošo spavat... :zzz:
Uhuu, skola... Kak bi danas ostal doma :-/
uuu radni dan,marenda na poslu,bambus u 10:30 :)
Blizi se kraj polugodista... Pisali osnove elektrotehnike danas.. Nije nu salabahter a ni internet pomogao...
Is fizike imam 2.. To je u redu :notooth: i mora me pitat hrvatski...
Inace, gledam tv i prckam po ipodu... I danas me frend opandrcil po nozi sa martom... Bravo ja -.-'
Mi ovdje velimo samo drek. Ili "je drek". Blaža verzija od "je kur*c" :notooth:
OT: Gregor Samsa donio petardu u imenik, sad idem učit povijest. Ma drek idem učit, ne da mi se. Naughty me http://www.pohrani.com/f/3S/13c/1lYjdgEI/spank.gif
I mislio sam da nejde Am.
Sad sam pitao profku i ona je kao rekla da ovisi o ovom 'morgen'. Kad bi to bila imenica (veliko M) onda pase am, a posto je ovo prilog ide ab..
Blesavo :(
OT: imao 2h prve pomoci u skoli.. Idem pocet citat skriptu iz toga pa da sam spreman u Novom Vinodolskom :)
EDIT: Jel ima netko mozda neku skriptu vezano uz prvu pomoc, za kako se imobiliziraju odredeni djelovi tijela, kako se stavlja gaza i zavoj itd?
A je ti komplikacije, uzmes gazu i motaj :belj:
Gladan sam...
Ideš na natjecanje, a nemaš pojma osnove... :notooth:
Sad kad se netko pouzda da znaš prvu pomoć, a ti mu slomiš i drugu nogu :p
HAHAHA upravo to :D
Zabavljam se :notooth: igram Age of Zombies na iPodu... Ja crkavam od smijeha, igra je pre pre :jump:
Cekam da mi tata donese Vizu :flame:
Ma kaj je najbolje, profesorica me prijavila na to bez da me pitala.
I sad mi je dala neku skriptu di je u principu sva teorija, ali nema onog kako recimo imobilizirat kljucnu kost itd.
Pa cu to sada prek vikenda (-.-) morat u skolu ic slusat decka koji je senior u prvoj pomoci, pa da mi on to objasni malo...
Al danas smo radili prebacivanje ranjenika na bok sa xy situacijama.. ;D
Al ajd, barem me (nadam se) nece biti 7 dana u skoli iduce polugodiste :D
Ti si joj najdraži učenik :laluna:
Imaš li barem neku curu koja je senior u umjetnom disanju?
Ma nadobudna baba iz biologije ^^
nitko nije htio pa je mene piknula haha
To sa reanimacijom je malo komplicirano i mi "juniori" jos to netrebamo znati.
Tj. ako nam "pacijent" nema puls i ne dise onda moramo to napraviti ali u intervalima 30-2 (30 puta masaza srca pa 2 sec disanje) dali to necemo naravno na zivoj osobi radit nego na lutci ( da toj osobi ne strgamo rebra ;D)
Ah ta gimnazija... :belj: zato ja imam biologiju samo prvu godinu, iiho! :D
Odo pod tus pa chillat... Uz povijest... Iiiiho -.-'
Stizu nam 3 nova nacionalna programa, yupiii
CMC (Muzicki program)
Kapital Network (informativno-gospodarstveni kanal).
HOO TV (sportski kanal)
OT: Odo pod tus