hellboy 2-dobar,na momente odlican i na momente savrsen..:D
8.2/10
Printable View
hellboy 2-dobar,na momente odlican i na momente savrsen..:D
8.2/10
hell ride 5/10
prvotno uvidjevsi naslov ovog filma te nabrzinu procitani sinopsis mislio sam evo napokon jedan film po mom ukusu, s obzirom da volim motore i tako to.. kad sam vidio da tarantino ima prste u tome odma mi je bilo jasno otprilike na sta ce licit film.. inace volim taj njegov zanr, ali ne prolazi to bas uvijek.. nista nakraju mogu samo reci da sam ostao debelo razocaran, dosadna radnja iako je sve to onako tarantinovski lijepo usnimljeno, sve se vucara nema nikakve akcije i steta da nije napravljen neki bolji film sa slicnom radnjom i takvim motorima koji su predivni /tipa stari indian/. pamtim jedinu scenu koja na trenutak natjera srce da brze zakuca i to je to. /gang motorima da obore frajera/ + prekratko traje.
sve u svemu, steta, jer volio bi da se napravi jedan dobar bajkerski film.
the promotion 2/10
neznam sto mi je bilo da sam krenuo gledat ovaj film valjda zelja za komedijom (koje ovdje nema) i za necim slicnim kao sto sam vec gledao (employee of the month) no ovo nije ni blizu, zaista neznam cemu se rade ovakvi filmovi mislim ono, shvacam neku poruku tipa moram radit moram napredovat da bi familiji osigurao bolji zivot, ali ovo je bezvezarija od filma.
love guru...iznimno glupo... 1/10 i to samo zato kaj se je ipak neki minimalni trud ulozen da se snimi film...
wall-e 9/10
pixar radi sve bolje i bolje, spektakularnije animirane filmove. iako mi radnja filma nije zvucala nista posebno, vidio da je jako dobro ocjenjen i ima dobre preporuke pa ga pogledao, i to definitivno nije bila losa odluka..dapace..
dakle crtic je stvarno odlican.. moram reci da kad je rijec o crtanim ili animiranim filmovima ja sam klasicar i najdrazi su mi crtici kao tom&jerry i nikako ne volim ove nove neke high tech, sa robotima i sl. no ovaj film je drugaciji u svakom pogledu, tako je dobro sve napravljeno da ni u jednom trenutku 'nemam vremena' skinut pogled sa tv-a, toliko je jednostavan a opet na neki nacin kompliciran naravno sve do neke mjere da bi djeca mogla shvatit i tu nema problema, smijeh tuga radost dirljivi momenti pa eto cak i kad je rijec o 2 mala smjesna animirana robota ovi u pixaru su u stanju to napravit tako da se cak mozete i rasplakat u nekim trenucima.
super.
Stalker - 4/10
Film prema kojem je nastala i istoimena igra. Dobra atmosfera i užasno duge scene koje su mi pred kraj tko dojadile da sam više zaboravio što se uopće događalo prije njih. Sve u svemu konfuzno..
Ko to tamo peva
Sivi kamion crvene boje
Odlične komedije, šta više reći..
Pan's Labyrinth (Laberinto del fauno, El) - Ugodno me iznenadio ;) 9/10
Tropic thunder: 3.5/10
Film ima tek 1 ili 2 smiješna trenutka, scenarij je užasan te bi ga i moji vršnjaci bolje snimili (za te novce).
Doduše, iznenadio sam se kad sam prepoznao Toma Cruisea - xD
Teeth 6/10
prvih 50 minuta je lagano dosadan, ali nakon toga bum
jedan od najluđih filmova do sada
vrsta: Comedy | Horror
"Bivši dečko" (The Ex) - ima svojih svijetlih trenutaka, ali prečesto mi se činio izforsiranim. Odbijam povjerovati da se ljudi mogu onako na radnim mjestima ponašati i, kao, podizati radnu učinkovitost.
5.5/10
"Tropska grmljavina" (Tropic Thunder) - Možda sam prema pričama i traileru očekivao malo više funny trenutaka, ali možda bih ga ipak trebao pogledati bez klinaca koji svakih 10 minuta ulaze i izlaze iz dvorane. Ipak je Zoolander još uvijek debelo Stillerov vrh. Malo će ga teže nadmašiti.
6.5/10
Babylon AD
6/10
Novi akcić Vina Diesela sasvim je solidna razbibriga,ali brale kraj mu je glup do bola,neću ništa otkrivati,ali samo kažem da se film isplati pogledati samo da vidiš kako se nekome očito jaaako žurilo da završi taj film pa je sve zbubao u minutu i pol.
Film je sve u svemu OK,glumi i kineska glumica Michelle Yeoh,pa ko očekuje dobre kung fu fajtove,doći će na svoje.
Vjerojatno se planiraju neki nastvci,jer drugog objašnjenja za takav kraj ja ne mogu smislit.
da, kraj je tolika katastrofa, da gore nije moglo biti...
danas pogledao eagle eye i moram priznati da sam ostao iznenađen...
unatoč pretjeranoj izlizanosti teme, film mi je poprilično dobar...valjda je stvar u tome da te do zadnje scene drži na iglama...
Death Race (Smrtonosna utrka) 2008
7/10
Malo je film dosadan, iako dosta zanimljiv. Dobra glumačka ekipa, iako mi se nesviđa što je radnja filma u 2012. a ovaj se vozi u starom autobusu iz 70-ih. Kao da je film sniman u 90-tim, sve nekako izgleda starije nego u sadašnjem dobu, a zapravo bi sve trebalo biti novije, jer će 2012. sigurno bit drugačija od ove.
Ima još kakvih filmova dobrih s autima? Osim Fast i Fouriousa, sva tri dijela...
Sutra gledam Rambo 2008 i Wanted 2008.
P.S. volim te- dirljiv i smiješan, oke film, s obzirom da ne znam kad sam zadnji put pogledala neki romantični film, ovaj nije loš
jooj što mi se to dešava :D
ocjena 7/10 recimo...
Clone Wars = priglup crtić totalno...i definitivno previše akcije; u ovom filmu pojam powerplay gubi svoj pojam :D 3/10
Mamma mia, ne volim mjuzikle ali me ovaj zbilja ugodno iznenadio, nisam neki fan Abbe ali znam dosta njihovih stvari sa Studia 54 :) pa mi nisu bili totalna nepoznanica..u svakom slučaju preporuka.
9.5/10
Death Race, pogledao sam ga samo zbog Stathama i onak, gledljiv je.. Ništa posebno, već viđena priča.
5/10
Mirrors, 7.5/10
Righteous Kill , očekivao sam više od ovoga s obzirom na De Nira i Pacina a tamo prazna priča koja je također već viđena, njih dvojica na izmaku glumačkih snaga. Isto kao i Pacino u 88 minuta, nije mu to trebalo kao i ovdje ali eto.
Ništa posebno.
Pljačka
sviđa mi se film, po istinitom događaju...
očekivao sam više akcije, ali dobro...
8,5/10
Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain
Ako u životu volite male stvari voljet ćete i ovaj film :)
Pogledao po neznam koji put i slobodno mu dajem desetku.
iron man...7/10
Rambo 2008
4/10
Potpuno razočaranje. Nisam očekivao ovakav film. Uvod je dosadan, bez neke akcije, i taman kad počne rat, akcija, ono bude kraj. Film traje samo 1h 15min. Stvarno su mogli napravit daleko bolji film, nego što je ovaj. Bolji mi je Rambo I, kad je zbog murjaka završio u šumi, pa kad se snalazio...
"putovanje u srediste zemlje 2008".
bezvezna fantazija 3/10
Death race - 6/10
u ovom filmu su svi potrebni sastojci za film koji zeli pobrat milijune - dobar glavni glumac , dobre trebice , auti i zatvorska spika.
Still , nekak mi nije legao. Kao da igricu gledam , a ne film .
Jesi opće gledo prva 3. nastavka??? Pa ovaj se opće neradi o Rambu. Tu se radi o spašavanju nekih ljudi, da bi Rambo pomogao. U prvom djelu se radi o Rambu, on bježi murjacima i preživljava u šumi. To je prava akcija, odličan film, a ne ovo, ***spoiler free***, krv lije ko da je neko bacio kantu krvi niz njega... Večeras ću ak stignem gledat Wanted, brijem da će mi ostavit bolji dojam od ovoga....