titanic 8/10 :lmao:
Printable View
titanic 8/10 :lmao:
520 kvadratna metra platna, 11.600 wati na 42 zvucnika i treci red od vrha pruzili bi bilo kojem filmu vrhunski ugodjaj. Uz sve to, udobne stolice i live najava za film, te osjecaj da ste nasli kartu u novom terminu na koji ste slucajno nabasali, dok je mjesec dana unaprijed sve vec rezervisano, podizu eg... ovaj, uzitak :D svakog gledaoca koji se nasao tu u predvidjeno vrijeme filma, a jedan od tih sam bio i ja.
Uglavnom, iskustvo je odlicno, ja sam, iako sam bio u trecem redu s' vrha, i dalje micao glavu lijevo-desno, da vidim citave panorame grada, koje su prilicno visoke rezolucije, tolike da sam, dok se prikazuje panorama Hong Konga (ili cega vec), vidio normalno auta dole kako idu ulicom, dok u obicnom kinu ni a od auta. :)
Cijeli Dark Knight nije sniman IMAX tehnikom, kako pise i u trivii za film, ali su scene koje jesu jednostavno odlicne:
Evo i samog kina, kako izgleda; cijela zgrada - jedna sala za projekciju. :)= Citat =:
Christopher Nolan shot part of the film in the IMAX format. Nolan had wanted to shoot in IMAX for 15 years, and even now wishes he could have shot the entire film in IMAX, as he felt "if you could take an IMAX camera to Mt. Everest or outer space, you could use it in a feature movie." Nolan shot in IMAX four major action sequences and quiet dramatic scenes which he thought would be visually fascinating.
http://i34.tinypic.com/25u1evk.jpg
Evo malo Stathama.. :)
Transporter 5/10
Transporter II 4.7/10
Snatch 7/10
London 8.5/10
Chaos 9/10
Crank 9.5/10
War 7/10
The bank job 9/10
American History X - 10/10
Kung Fu Panda - 6/10
Onako, previše kung fua rekao bi :rolleyes: Some kind of pokemon stuff, blah..
Vitez tame - neloš film, zaspao 4 puta, probudio me betmen sa karcinomom grla. 7/10
Bilo bi više da nije bilo ideje s motorom. Med. sestra Joker spašava stvar.
nije zlato sve što sja ,zabavno,ali nista vise:d
6/10
"Planet terora"(Planet Terror) - Tarantinov dio Grindhousea mi se ipak nešto više sviđao, ali opet je to prilično daleko od njihovih boljih ostvarenja. Ne vidim neku svrhu i uopće poveznicu ta dva djela. Jedina koliko-toliko svjetla točka u filmu je Rosie McGowan.
5.5/10
Hancock-Odličan film, baš mi je fora to kad leti i kad ga nemogu ubit... 9/10
Jumper-Sličan Hancocku, lik se stvara gdje hoće, sad je na Havajima sad na Alpama u sekundi... 8/
Ispravak, još jednog netočnog navoda: Rose McGowan. :notooth: Da me bi tužilo.
"Iluzionist" (The Illusionist) - jedna solidna, ali ništa više od toga povijesna drama sa elementima misterije (što mi god to značilo :jehon:). Edward Norton mi je skroz mlak u ovoj ulozi i kao da se nije previše našao u njoj. Jessica Biel je tu samo zbog ženskog lika, a Paul Giamatti standardan.
6/10
kung fu panda-odlicno 8/10
There Will Be Blood - 6,5/10
Mislim da još nisam gledao film sa boljim aspect ratiom: 2.35 : 1 :)
The Doors - 6/10
"Zohan je zakon" (You Don't Mess With the Zohan) - ...pa, baš i nije. :coffee:
3/10
a xlr samo 6/10 za The Doors....jojj jojjj kako možeš :)
ebate evo 3 mjeseca prošlo da nisam pogledala ni jedan novi film...
skroz sam ispala iz toka...
evo nešt zadnje što sam pogledala prije par dana
Candy (2006)- ne bih puno o filmu... tema- romantična drama, film o heroinu i ljubavi , samouništavanju, u biti dosta realan film, što mi se sviđa...
"Everything we ever did we did with the best of intentions"
ocjena 7/10..
The X Files: I Want to Believe (2008) - prijatelj me upozorio da ne tršim vrijeme, ali ja sam ipak odlučila potrošiti koji sat na muDlera i scully jer sam veliki fan x-filesa. film me potpuno razočarao i pomalo bacio u tužno raspoloženje. vidjeti omiljenog muldera i scully koji su sad već ofucani i stari i nategnutu priču koju su smislili nebili ih vratili na scenu i zaradili još koji dolarčić.... patetično :( a vrhunac filma mi je bio "iznenadni" dolazak skinera. dobro da se nije pojavila nestala sestra, davno izgubljeni scullyjin sin i pčele ubojice. e da, i pušač
:funny:
film je sniman u maniri x-filesa i vratio mi je sjećanja na tu odličnu seriju, ali mislim da bi bilo bolje da su stavili neke "nove" glumce nego vratili poznati par na ekrane. više bi ih voljela pamitit onakve kakvi su bili... ovo je bio prebjedni pokušaj oživljavanja.
3/10
Prije par minuta pogledo Zorro-a, gledo sam ga prije već par puta, dosta dobar film, dobra glumačka ekipa... Bolji su mi ovi "stariji" filmovi s mačevima i konjevima nego oni s bazookama i sačmaricama...
9/10
nevjerovatni hulk-uopce nije los,bolji mi je od prve verzije...6.6/10
Apocalypse Now Redux - 9/10
Davno sam gledao "običnu" verziju pa je bio red da se malo podsjetim. Tri sata čistog klasika u HD rezi :)
Neki dan sam gledao:
Mamma Mia - snimano po istoimenom mjuziklu, tako da je i film mjuzikl. klasika, ljubavni film uz malo komedije. pjesme su mi super. 8/10
Batman: The Dark Knight - inaće nisam fan batmana i darkerskog gothama, ali ovaj film me zaista oduševio. christian je kao stvoren za ulogu batmana, a ledger je odigrao ulogu života. film je napet, pun preokreta... čista 10-ka :thumbup:
10/10
Schindler's List - 9,5/10
Još jedan klasik..
Ironman - čist ok razbibriga - 8/10
Cleaner - dobar triler u stilu uradaka s Denzel Washingtonom - 8/10
Teeth - doza humora u eksplicitnim scenama čini ovaj film zanimljivim (dobro, možda nekom ne :D) - 7/10
Tideland: moram još jednom pogledati trijezan :p -/10
Zombie Strippers! - trash, good trash :notooth: 5/10
Street Kings - prljava murja, dobar triler - 8/10
Get Smart - 9/10 - odličan, stvarno sam se nasmijala, gl. glumac genijalan, za preporučit definitivno :respect:
"Hellboy 2: Zlatna vojska" (Hellyboy 2: The Golden Army) - prvi me se dio puno više dojmio, odnosno bio zabavniji i inteligentniji. Ovdje jedini poseban plus bih spomenuo mnoštvo likova koji se pojavljuju u filmu. Guillermov potpis je očit.
6/10