Rossetti papak!
Printable View
Rossetti papak!
Ma dajjjjjj, koja utakmica.:angry:
Bolji smo i sje*ali nas u zadnjoj minuti.:wtf:
Ovaj turac bezbeze zabije taj gol i još nam Modrić fula jedanaesterac.:cry:
Ma daj, kakvo je to (ne)poštenje?!:rifle:
Nije Rossetti kriv, dobro je sudio- nego ovaj linijski šta mu se nije dalo dić tablu od pola kile.
u biti da, sudjenje je bilo vrlo okej - sve do isteka 120 minute!!
nit je svirao kraj (jebeno nemo's produzit tekmu za 2 minute, na temelju cega?! jedna izmjena je bila (pola minute) i nasi uopc enisu dugo slavili gol!
ma **** i to odugovlacenje, zas nasem izmjenu nije dao?
i na kraju krajeva..
bio je fakin faul u napadu prije gola!!
al da.. to smo mi. hrvati. kom ce se osvecivat' za ne znam ni ja sto i kom ce se nepravedno suditi ako ne nama?
Jebeš ti to sve...idem ja spat....tak nikakve koristi od njih...
Luna totalka si u pravu. Pa u k...c koji glup završetak. Joooooooj!!!
meni je tekma bila baš OK :D
Ma ti provociraš samo :p
sami smo krivi,ne kuzim nas,profesionalci,cijeli zivot puca po golu,i sad fula cijeli..ma--u pm, u q itd :(
I vi ste budale koji mislite da smo mogli nešto u penalima napravit. Nismo Turci...kad smo primili onaj gol, to je bilo to...
ma ja sam znala da nejdemo dalje cim sam vidla sanadera s onim zlacanim salom - sta god to oko vrata njegovog pureceg bilo..
;D
Ja bio vani skoro bez love nakon sto mi stari zivac digo opet.
Cak nije ni bilo lose, u mc donaldsu gledo tekmu, ima i tamo kockica ;D
Ono nisam mogo vjerovat, katastrofa.
ma joj tomy..
i ja mislim da bi bas bas bilo, al ono, bas kranso da nisu fulali.
ponata onoga sto te ket oce rec jest da su to fakin penali, isus krist bi ga mogao fulati, jer je to enormni pritisak i lutrija.
al ono.. bas je mogao ne fulat..
:rolajz:
**** nogomet, eto zake ja ne gledam nogomet....
na koje krumpire su turčini pobijedili, bezveze...
malo se suzdrzite (od psovanja jel) ;)
uff dosta igranja idemo lech, laku noc svima :hrv:
Ma...džaba se živcirat.
Jutro :wave:
Jutro. Nadam se da ste se oporavili od ishoda utakmice?
Još jedan test uradih dobro ;)
Večeras: points is attending International Summer Peace Festival Neofest, jupiiii
drek smo se oporavili.. bar se ja osjecam gore nego sinoc..
Ma ja sam super volje...:p
Naspavao se kak treba i sada se idem spremat...vikend ću provesti na Bundeku :hrv:
Navijačke pjesme mi teraju suzu na oko
http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/d030.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/g030.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a025.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a030.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a050.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/d015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a055.gif
http://img508.imageshack.us/img508/3...jakepd4.th.jpg
Biće bolje :)
Idem ja malo odspavati, prerano sam ustao.
Pozdrav svima...
koje gubljenje živaca jučer... :-/
strašno...
Ali dobro. Okrećemo se novim utakmicama i pobjedama... kad tad će nam Turci doći, pa će im igrači naplatiti ono jučer...
BTW: kako ste vi? što se radi??
ev, pribiram opremu za klet, idemo se poništiti mao..
Ja sam jos gore zivcan nego sinoc... :angry:
Nece me nitko utjesit... :cry:
Da su nas barem pobjedili,pa ni rijec nebi reko,al ovo je krajnje u ku**u!!
Sjebaše nas i gotovo...
Idem u bolji život i uživat a vi i dalje budite u depri zbog repke...baš me zaboli, neće meni oni krojit dan :D :p
Pozz svima :wave:
Ccc. Ja tebe razumio, naspavao sam se i idem sada spamat ;D
idem učit
joooj samo da vise polozim taj ispit dosta mi je vise faksa poludit cu ako cu opet morat ucit istu stvaar jos 3 tjedna aaaaa :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Da, tekma je bila skroz sugava, ne samo da mi nije jasna ta nadoknada na kraju (cini mi se da je bilo receno jedna minuta, a onda odjednom skocilo na dvije), nego mislim i da nasi nisu bas dobro pokrivali cijeli teren, kad god netko od nasih hoce izvest neku akciju, dodje mu 3 Turka i ne moze nista, a nema ni kome dodat. :(
Inace frendica s kojom sam gledao jos otpocetka tekme pricala "joj, samo da ne dodje do penala..." I eto sad. Vjestica jedna. ;D
Ali ne zivciram se uopce. Sve je to samo sport. :)
(I koji milijuncic EUR, ali dobro sad, nema veze :D )
Moram priznat da je bio bas cudan feeling vracat se kuci sinoc, nigdje zive duse, svugdje tisina, jos samo krcmari pospremaju stolce sa terasa...
Ono, i ja i frendica ocekivali da se necemo moc probit od navijaca... :)
Inace se probudio prije pol sata, lijepo se naspavao, idem sad trazit nesto za zderat.
blago tebi ravilov, ja se jos zderem.. zaista dugo pratim nogomet, i nikad mi jos nije bilo ovak tesko, cak niti '98 nakon Francuza.. mozda zato sto je ovo jucer zaista ispalo.. nestvarno u najmanju ruku! jos ne vjerujem..
ha da.. bude bolje..
to je sve iks kriv, zato sto je stavio onaj avatar, a nije se isao kladit ;D
Aaaah, kako je vruće, bio s curom u gradu - loše vrijeme za šetnju :D
malena, sretno na ispitu!
Odo na more... Vracam se sutra navecer... :)
Slobodno mi zavidite... :belj:
Ja ti ne zavidim. Ja sam već dobrano izgorio danas :p
Ja opet spavao. DObro jutro po 3. put danas :notooth:
Uživaj na moru Smuch.
smuc.. pa ti i jesi na moru, lol ;D
ja sutra odo u Jezercicu, ako ce se mojoj goroj polovici dat vozit do Stubice.. ah, ljencina..
Dome preslatki dome, game over..Krepo a sutra opet isto. Zašto prognoza bude uvijek toplija nego što kažu :rolleyes:
edit: a moram i ovaj glupi avatar mjenjat damn!
Evo mene, pijuckam pivicu kraj kompa, maloprije došao iz ludnice zbog jučerašnje tekme...
Ali, nema nastave, pa zato sam dobre volje...
Gledam utakmicu...
Rusija je dosta opasnija od Nizozemaca... :) biti će to zanimljiva utakmica... :)
Odo krmit, slijedi ustajanje u 4h bez kave i taurina :rolleyes:
Pripreme već odavno u toku... Azzido Da Bass performing tonight... Očekujem provod do svitanja. Pozz svima :)
laku noč...
Kod mene došli neki švedski izviđači (wtf?!) - 2 njih...tj. bili. Prespavali :)
Sad su otišli. Kao, trebaju preći 160 km u 10 dana. Dosad putovali samo po Švedskoj, a eto Hrvatska im bila prva država u koju su otputovali. Od Koprivnice do Karlovca. Fascinantno.
Skužio sam dvije stvari: Šveđani ništa ne zadržavaju u sebi i da ja katastrofalno govorim engleski :notooth:
:crazy:
Jutro.luna se prvi put javlja s moba.odo se buckat na jezercici,u jezercici,kakolivec,nan i smrt valjd znaju.
lol kad se setim nočnih u tom bazenu :D
danas opet za zg,moram seminar napisat,imam ispit..jooj..e jel zna netko kak se zove onaj debeli kockasti mob,mislim da je od LG-a,ima 5mpx kameru,dosta prije je izasao... :banme:
lizem sladoled:)
Odlično bilo na festivalu, vratih se u 5.30 jutros.
Odoh u svoje rodno mjesto, završio mi semestar, biću tamo čitavo ljeto (minus putovanja naravno) :notooth:
jamal veceras ide na vacation... nehma me mjesec i po' :)
Evo,vratija san se... :)
Lijepo sinoc rostilj,pa malo crnog vina... Jutros obisli mreze sto smo sinoc bacili... Rucak prve klase... Cijeli dan u moru... Sad pod tus,pa na pivu,i najvjerojatnije na nocno kupanje (neke getribe poslale poruku da cemo veceras...) i tak... Vi? :)
Napokon doma! Ovo vrijeme je bolesno za radit, 32° me danas grijalo za razliku od jučerašnjih 29, a hlada ni za lijek :rolleyes: Kakogod sad je gotovo... Evo barke zbog koje sam psovao i izmišljene bogove :D
http://www.salji.com/out.php/t543_Image037.jpg http://www.salji.com/out.php/t544_Image030.jpg (Cres u pozadini)
Bokovi oprani, ispolirani i zaštićeni voskom :kapnu kapljica znoja s nosa:
btw Tetro di nalaziš one bendove, dal su im sve stvari slične? Stvar je predobra, al neda mi se skidat ako im valjaju 3 stvari (kao Musetu) :)
Ajde svi vi koji ste otišli na odmor. Ugodne praznike i ne javljajte se sljedećih 4-6 tjedana ;D
hebate, ja da sam to poliral, došel bi u napast i otpeljal bi ga doma :D
Imam nekakve čudne naznake da bi sutra mogel biti slobodan dan ^^, ak bu sutra onda bu i preksutra, a srijeda je...srijeda :D Taman da dojdem k sebi nakon ovog vikenda...
Evo mene neradni narode :D
Trošio bi riječi kada bi rekao da sam vikend proveo odlično...jer je bilo fenomenalno :respect:
Bio na Bundeku na vatrometu kako sam i rekao i bilo ludo...a danas se odlučio okupati u njemu...u boksericama :D :p
I sada idem spat...:wave:
Vratio se iz vana. Sutra putujem ^^
dobar jutar svima...
lagano sam strgan... :-/
zadnji dan prakse... :jump: :D
Jutro...
Ico, moram se probuditi prije tebe da nešto napišem prije tebe u ovom threadu... ;D
jutar...
ne moram delatiiii danas!!:njanja:
ni sutraaaaa :belj:
:D
Danas je maturica. Balkanac po tko zna koji put strahuje od pada, ali podsvjesno zna da će dobiti na blef :)
Odo na kafu i malo prošetat krv žilama na ovom suncu http://www.asturcon3.com/emicons/beach.gif
Poz svima...
sjedim na praksi...
čekam da mi završi radni dan, da dobijem potpis za praku... jedva čekam...
Jedva hodam,jucer izgorio na suncu,a danas cijelo jutro picio po gradu 8sto pjeske,sto s kantom bez klime) po jos gorem suncu. Osjecam se kao da prokuhavam... :burn:
Ja još uvijek gorim. Stari je odlučio izvršiti egzorcizam na meni, pa mi je samo uspio spaliti leđa ;D
bio u gradu, imam ispit iz vožnje 08.07., pa na jarunu obaviti neke stvari, sad napokon doma . . .
vani je pakao . . .
lijepo uz hladnu cedevitu od limuna radim neke filmiće sa maturalne . . . ;)
i naravno, odmaram . . . :D
Evo mene opet...
Idem spat, celi dan sam bio za mješalicom, boli me sve...
O baš sam sretno sretno dijete...:respect: :D :p
Što me ide ove godine...bolje živim nego ministar :p
:bigjump: :bigjump:
Idem jest i spat ;D
igram se sa power directorom . . . ;)
i baš mi je zabavno . . . :D
uz mene cedevita od limuna sa mnogo leda :D i peri deri . . . ;)
kolko si spil cedevite danas?
i ja, čitam onu deklaraciju na pozadini dok sipam frtalj čaše :D
rapidshare ima happy hour - ajde svi čupat
a....znaš..its tough out there :D
cedevita je kancerogena. ima puno aditiva, olitiga e brojeva
;D
jos 3 radna dana pa godisnji..
jeeeeeeej!
inace, dobro jutro. pijem kavu.
Dobar dan svima... Malo prije se probudio...
Sad malo preko mobitela posjecujem ovaj forum, posto mi komp ne radi kako spada... :-/
Bwahahaha, Ico očaaaaaj :)
Jutro :bigjump:
Jutroooo... Balkanac sad službeno ima SSS i može početi tražiti loše plaćen glup posao u državnoj firmi ;D Ili upisati fax, hmmm... :)
o bok :notooth:
očem ja tu sss ;D
ipak danas putujem
Bravo Balkanče...kad završiš TVZ onda ćeš moći raditi manje glup i dalje loše plaćen posao u državnoj firmi :)
Ja sam sa SSS "upao" u drzavnu firmu,i mislim da imam koliko-toliko dobru paru,al opet,zelje su vece od mogucnosti... :cry: Odo se u 3 kupat (u moru) :stvarnoneznamkakoprezivljavateovuvrucinu: Poz!
EDIT: E,i idem s motornjacom koju si jecer kupih polovno... :)
Slikica
niš.........
O vratila se mala...e pa pozz mala ;)
Vidim neki se tu bune da imaju lošu plaću sa SSS a kaj je sa onima koji završe faks i to traženi faks i onda ne mogu nači posao ili rade za plaću od 4 soma koji neko ima sa SSS...mislim ono...bulshit...:p
a da gogi..
nis ne bum rekla.. jer i sama znam ljude koji sa SSS imaju yeben posao i super placu,a ja s VŠS sam krv propisala dok sam opce do posla dosla, radila godinu i pol za presmijesne novce kod privatnika jer sam, jbg, ovisila o pripravnickome..
sada kad sam konacno u drzavnoj ustanovi ne da sam zadovoljna, nego uberzadovoljna!
uostalom, a odakle ta zabluda da ste kod privatnika bolje placeni nego u drzavnim firmama?!
E pa to i govorim...umjesto da sam samo išao raditi sa SSS imao bi plaću ko bog, radio na lijepom mjestu...a ovak već jebene 4 godine se ***** sa faksom...i sad mi još jedan ispit za položiti i kreten mi neće ni jedan bod kaj mi fali za prolaz spustiti...nije ga briga...i još kad dam molbu za posao nitko ne reagira i ne šljivi me pol posto...e pa jebeš ti današnje školovanje...:angry:
Balkanac počni raditi i kupuj diplome....ne isplati se hodati....
Heh, ja još uvijek vjerujem u faks i hrvatski obrazovni sustav :p
Samo vi završavajte faks, danas je to minimum...
Samo ti vjeruj i dalje...:p
Kod nas se nikad neće cijeniti obrazovanje...dok god se može pokupovati diplome i slično...a to će biti još dugo...
došao s nogometa . . . ;)
naravno, nisam lud da po ovakvom vremenu igram . . . ;)
bio sam tamo kao snimatelj . . . ;) :D
Nije bitno zaradit pare. Bitno je kako doći do njih :p
gledam ovaj film na RTLu , ova mala Elisha je http://i66.photobucket.com/albums/h2...y/kissgirl.gif
ufff frendee