mene Dinamo nije iznenadio,znao sam da ce pobjedit. Hajduk me je iznenadio kad se vratio na 2:3. Žalosno... :(
Printable View
mene Dinamo nije iznenadio,znao sam da ce pobjedit. Hajduk me je iznenadio kad se vratio na 2:3. Žalosno... :(
ma, hajdukovci su me totalno razočarali...
onako papčinski odigrati prvo poluvrijeme...
pa kloštar ivanić bi bolje odigrao...
nadam se da će se uspjeti sabrati za nastavak...
:lol: Kakav lopov ovaj Sanader... što je sve napričao :notooth:
Ne znaš da li da se smiješ ili plačeš...
Cionn, Mario- vi ste gimnazijalci- tko je ono rekao da ćemo dobiti svoju državu- ali da ćemo (Hrvati) se tada međusobno pljačkati?
Ne mogu se sjetiti... :hm:
Vlado Gotovac? ;D
OT: malo Prodigyja da se opustim :D
Dosao iz Arena Centra...
Razocaravajuce :(
kolko znam, pola dućana i kafića se otvara tek kasnije, tako da ne znam zašto su toliko forsirali današnje otvorenje, osim da naprave totalni prometni kolaps u tom dijelu zagreba...
s obzirom na današnji koncert u areni i otvorenje centra, a znamo kako hrvati puše otvorenje novog trgovačkog centra, kao nešto što se ne smije propustiti, tako da je kolaps zagarantiran... :notooth:
pričekat malo da se sve otvori pa onda pogledati kakvo je... ;)
OT: ošišao se...
sad chillanje do navečer i posla... :)
Dobro je Pervan rekao- imati ćemo više molova u Zagrebu nego na moru. :D
Oho, vidi beetlemana na Z1... :)
Konacno doma.. Ove radionicke vjezbe danas, uzas.. Profesor je nepismen... Ajmi.. :notooth:
lagano spremanje za posao... ;)
Najeo se pečenog graha, malo predahnuo i otišao se voziti.
Stvarno sam se nabrijao (par dana nisam skoro ništa vozio), vjetar je dosta puhao u prsta- ali je išlo, vozio kao manijak bez stajanja :notooth:
Super osjećaj :bigjump:
Kada sam sišao s bicikla više nisam osjećao noge i mogao bi otrčati 10 kilometara samo tako ;D
Ali nisam otrčao. Ušao sam u kuću, napio se i sjeo- pa su mi samo vruća koljena :notooth:
Ma nabim ja njih i to otvaranje.
Prvo govore prek radija "Nemojte danas ic u Arena centar bit ce preko 100.000 posjetitelja", ja dodem i jedva 20 ljudi u nekim kaficima.
I bilo je gro ljudi samo zbog ove lude Lady Gage, inace bi bilo sve oke..
Ma taj Arena centar nema nista novo sto vec nisam vidio. Cak u Becu ima jos bolji, a tamo idem redovno sa starcima.
Ja sam pao u nesvjest kada sam gledao cjene, pa covjece tamo odes jednom u zivotu i bankrotiras!
Al ajd, jedini plus je bio to kaj su djelili helij balone pa sam se napusio hahaha :D
.. No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu, vidjet ćete kako tek naši kradu. Svak nas
je stoljećima krao i potkradao, a najteže će i najgore biti kad nas naši budu krali te prodavali
svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će
biti najveće i nerješivo pitanje - kako nas tada spasiti od nas samih?!"
Bruno Bušić
Ma *ebes iPod..
OT: Vidimo se sutra u 6 :)
osobna biljeska: 23.41, prva piva.
Od 8-9 bilo trcanje, od 10-11 teretana :/
od 20-04 posao, od 04:01 do sad INSOMNIA... ;D
nema spavanja danas... :notooth:
tko bude radio probleme ne meetu, ima razgovor sa mnom... :notooth
ja cu sjedit kraj brlje, tak da nemate straha. ja grizem, tucem, grebem i tako svasta nesto :D e, da, i mogu ga bannat :D
O, điz..
najlakse ovak, kod mene na fejsu imas album razno, tam su ti fotke s davnog okupljanja, imas i mene i brlju i ravilova na tim fotkama.
nije da smo se nesto promijenili. cak sam i kosu skratila neki dan pa je skoro identicna ondasnoj.
a gle, uvijek si na pm mozemo razmijeniti brojeve moba, pa zoves ako nas nemo's nac :P