well, I must say, imala sam velika ocekivanja oko tog crtica, posebice kad ga je iks nahvalio. simpaticno, da, ali ne dovoljno da bi ostavilo okus, bilo vrijedno spomena ili ponovnog gledanja.
6/10. i mislim da je i to overrated..
Printable View
Batman: The Dark Knight... 7/10, a kad mi se slegnu dojmovi biti ce i manje.
Heath Ledger se iz petnih zila potrudio biti lud kao Nicholson, no ostao mu je tek blijeda sjena i jos uvijek mu nije ni do koljena. Sam film je pred kraj postao zbunjujuc i previse razgranat, sa previse detalja, zapleta i radnji. Velik dio radnje je ionako bio predvidlji.
bit ce krvi- 7/10 i to sam zbog DDL
YOU DON'T MESS WITH THE ZOHAN-vrhunska šugava komedija 6/10
toliko loš-da je genijalan kao i The Life Aquatic with Steve Zissou :lol:
Hancock- prije nego sam pogledao film, očekivao sam da će biti pušiona na kvadrat. No zapravo, i nije tako loše napravljen. Priča ima smisla, no gluma Willa Smitha me pomalo razočarala. S druge strane, film je stvarno za one koji se žele pošteno nasmijat (osim samog kraja).
6.5/10
Don`t mess with Zohan- nikad u životu nisam gledao bolesniji film. Da nije Mariah Carey, film bi ocijenil čistom nulom ;D
1/10
Zohan 5/10 - par dobrih scena, ok komedija
The happening 8/10 - interesantna prića, romeroovski finiš
"Bit će krvi" (There Will Be Blood) - zahtjevno djelo koje nije baš za svekoliko gledateljstvo, odnosno mnogi bi ga mogli smatrati dosadnim, ali isto tako vrlo snažno djelo sa Daniel Day Lewisom na čelu. Ne sjećam se da sam gledao film u kojem se DDL nije iznova iskazao, a i ovom je to dokazao osvojivši Oscara. Još jedna stvar koja se u filmu ističe jest glazba.
8/10
Cube Zero (Početak) - 9/10 - prebolesno, objašnjenje tj. to je u biti prvi dio kocke, ali izbačen nakon jedinice i dvojke.. puno bolji nego hypercube..
the spiderwick chronicles-za klince ok..:D
6.5/10
Mirrors 9/10
redbelt ..stvarno solidno uz neke nedostatke:D
6/10
Batman: The Dark Knight
Film me oduševio, Nolanov serijal je daleko realniji od prijašnjih Batmana (zbog čega sam mrzio Batmana). Bale-ovo produbljivanje glasa kao Batman je još izraženije u drugom nastavku, što je presmiješno (nažalost). Heath Ledger me uopće nije previše oduševio: svaka čast, bio je jeziv nekoliko puta, ali Jack Nicholson ga je bolje odglumio. Također nema puno magičnih trikova, a po tome je Joker najpoznatiji.
No, sve u svemu, film je izvanredan i zaslužuje 800 milja (koliko je zaradil ATM).
9.5/10
felon--odusevio me...8.2/10
The Dark Knight: The IMAX Experience - Ne toliko zbog samog filma, koliko zbog IMAX-a u Londonu, ali moji utisci su odlicni. Pogledao ga i drugi put u kinu, da pohvatam i one djelice sto tamo nisam uspio i sve u svemu, moze proci.
10/10
A Clockwork Orange - Dobar. Nemilosrdan. Jak.
9/10
Reign Over Me - Tjah. Nije nesto, ocekivao sam vise. Podsjeca me na Crash, a muzika na Babel (iako ju je radio Rolfe Kent aka Dexter :) ).
6/10
High Fidelity - Odlican!
Nick Hornby standardno dobar.
9/10
bank job 8/10
3d ,najblize u ljubljani,kazu da je mrak
ne,pravo imax kino...
Nama najblize IMAX kino je u Madzarskoj.
a hebem ti,ja uvjeren bio da je imax..cak mislio i otici..na netu sam na pono tema našao imax u ljubljani??:D
Ovoga puta ako ne odem u jedno IMAX kino u SAD-u, kaznit ću se javno kad se vratim.