Razmišljam da operem bicikl sutra :hm:
Printable View
Razmišljam da operem bicikl sutra :hm:
Sup?
Naravno, neću valjda bacati pitku vodu na sebe- kad kiša svako malo pada...
Ti se pereš više puta mjesečno :freakout:?
Odo spavati.
Tj. igrati What the doodle :D
Gledam od Kanye Westa Runaway na youtubeu i kontam kako je to u principu rasisticki ustrojeno prema bjelcima :lol:
Bas cudan video.
Ma, nije...
Covjek ima samo crne prijatelje, a zabavljaju ih samo bijele balerine (kojima on svira i upravlja ih :D).
Ali onaj beat koji pocinje na 6. minuti mi ne izlazi iz glave... :)
Sat sna vise :thumbup:
Pa kada malo bolje pogledas video, i razmislis, dodes do rezultata da je bas rasisticki ustrojen.
Pogledaj si to od 6. minute, prvo mi prikazu M.J.-a, pa onda likovi hodaju sa siljastim kapama okolo (:wtf:) i onda onak sve crnci sjede za stolom, u bjelim odjelima, i iza bjela sluskinja toci pice, bijele balerine koje on "upravlja" itd.
Malo mi je "muka" od takvih videa.
A tek kada do kraja pogledas, onda ti se smuci...
@PS: Slazem se, preodlicna mi je ta pjesma od 6. minute. Samo, ja sam uspio naci tu pjesmu ali je bas kratka, jedva 2.30 min :(
EDIT: Bas je super ova nova Googleova pic.
Taj kratki dio na 6. min je izgleda remix.
01. Dark Fantasy 02. Gorgeous (Ft Kid Cudi & Raekwon) 03. POWER 04. All Of The Lights 05. Monster (Ft Jay-Z, Rick Ross, Nicki Minaj & Bon Iver) 06. So Appalled (Ft Jay-Z, Pusha T, Prynce Cy Hi, Swizz Beatz & The RZA) 07. Devil In A New Dress 08. Runaway (Ft Pusha T) 09. Hell Of A Life 10. Blame Game (Ft John Legend & Pusha T) 11. Lost In The World 12. See Me Now
Edit: stvar je Power
zato lijepo pustiš muziku, i ne gledaš video...
pola sata dobre muzike... ;)
došao s posla, polako na spavanje... ;)
:wave:
Happy haloween!! :bundeva: :biggreen:
insomnia... :notooth:
Cionn- ono "ma nije..." je bila ironija :D
Stvarno treba napraviti neki smiley za ironiju... :hm:
Ma, boli me briga jel on rasist ili ne...
xlr- ma znam, ali meni je onaj beat s drum pada odličan. A njega nema u toj pjesmi.
No, kada izađe CD- valjda će staviti i to.
I ja sam razmišljao da to napravim- ali sam čekao da netko stručniji to obavi... :D
Može link? :)
Evo linka:
http://www.mediafire.com/?z50yx8ukivha50z
Hvala :thumbup:
Obavio posao... Tocnije. premetao kuruzu od 9 ujutro, ne osjecam prste... Pijem neki energy drink... A poslije kod frenda na rojs :flame:
Mucim se sa instalacijom Mafia 2 igrice...
*ebote pa lakse bi bilo osvojit na lotu nego ovu igricu pokrenut...
U čemu je problem?
Ja je najnormalnije instalirao...
Možda ti je ogreban DVD- odnesi u dućan gdje si kupio da ti zamijene :p
Ma tuzit cu "susjeda" za los DVD :p
I kada sve unraram, mountam, instaliram. Dobijem shortcut na desktopu i sada kada pritisnem na njega, nista se ne dogada.
Na mountanom DVDu je SKIDROW file, tamo je valjda crack(??) Mafia2.exe.
A u folderu u kojem sam instalirao igricu, uopce nemam file koji se zove Mafia2.exe, nego samo launcher.exe.
Sad cu pogledat dal ima neki fix ili sam ja nekaj zeznuo.