Daj me nemoj vrijeđati :belj:
Glavno da ti "pišeš zadaću"- a odgovaraš na postove koji te se tiču u roku minute :notooth:
Trebao bih i ja nešto malo učiti... :hm:
Ma, ima vremena :D
Printable View
Daj me nemoj vrijeđati :belj:
Glavno da ti "pišeš zadaću"- a odgovaraš na postove koji te se tiču u roku minute :notooth:
Trebao bih i ja nešto malo učiti... :hm:
Ma, ima vremena :D
Najgore je kad oces zaspat a komarac te mrda oko uha :angry:
Rav, a sta ti nikad nisi pio kavu i citao novine? :onaj smajlek kaj pije kavu i cita novine: :belj:
Zato ja mogu prckat po kompu, kopat po appstoreu, dopisivat se, svadjas se sa tatom i burazom dok jedem cips... Pa sad... :retardlol:
Gotova zadaca *proud*
Kaj se mene toce, mogu sada spavat do 3 :))))
ponosna vlasnica x10 mini :D
sad navikavanje na android :D
Kud si to malo kupila... :p
Ja sam poludio kad sam se malo igrao s tim mobitelom... Sve sitno :D
Skidam Dextera :jump:
Kad si nesposoban :p
Koristi Swype. ;)
10 minuta... :D
Nebi vjerovao, ali i u swypeu fulam XD
Zna netko kak skinut car holder? Radi se o držaču za Nokia mob. Nalazi se na komandoj ploči desno od radia i čvrsto se drži, ima onaj konektor za USB koje su imale Nokie(tipa 6280), sad ne znam jel to kak žicom spojeno ispod, il ne. Držač došo sa autom a prijašnji vlasnik nije uzeo a ja nikad koristio to.
OT: slušam nešto na groovesharku i kreno pisat novu temu.
vanjkuš...
Pojest par zdjelica cokoladnih pahuljica i citat lektiru.. I Zivotinjska farma procitana..
Zar je Životinjska farma još uvijek u školskom programu? Bokte, ja sam tek u srednjoj shvatio kako je ta knjiga zapravo puno više od prasaca u blatu. Nije baš prava knjiga za osnovnoškolce :)
Ja sam ti prvi srednje dragi moj... Nema osnovne za mene vise, proslo osam let od kad sam krenul u osnovnu... Doduse ja sam to vec citao, tak da mi malo lakse sjeda knjiga :D
A sutra pisemo povijest... :omg: sutra ujutro cu pocet ucit (nadam se) :notooth:
Lol, sori, jbga. Svi ste mi se tu izmješali :D vražji klinci!
Sad se i ja pokušavam sjetiti kad smo je čitali, pff. Al fora knjiga, što jest jest.
Tolko o knjizi, al napisat biljeske, pa napisat te dojmove posle citanja... Do 1.studenog 3 lektire... Farma, Breza i jos nekaj, mislim da cu uspjet :wish me luck:
Kaj je jos bolje, profa iz HR je raska od mog buraza weeeeeee!! Al sam se skompo sa njom :whistle:
Ahahahaha jos nisam takav izraz, dobio topa... Moram zapamtit, bas je gala xD
Doso tata, a ja taman izaso iz tusa... Papaju mi se kiflice samo onak kak to moja kuma napravi :hungry:
Dobra je životinjska farma...
Ona spada u onu nekolicinu knjiga koje svaka budala može shvatiti :D
Baš sam jako sretan, ali se ne mogu sjetiti zašto :notooth:
Chuck season 4 ep 2 <3