Mašala,evo nam i vuxa... :beer:
Printable View
Mašala,evo nam i vuxa... :beer:
Old skool is back! ^^
Kakvih sve cudnih i mutavih ljudi ima...
hellou...
ma ide k..u grad..kisha pada..
di si smuchi???:notooth: kai ima???
o mare..kai kod tebe?? idesh kaj vanka?? da kakvog pivakana starom dedi platish :D:D
A kai ima? Ima isto kaj si i poslednji put videl. ;D
OT: Sredio sobu. Vlazne maramice rulz. :)
Dogovaram se da odem na Terry Fox run (makar će meni biti Terry Fox drive :p)...
EDIT: Došao. Nije mi zabilježio put nazad :(
Lijepo je bilo, pogotovo jer ne idem često na Jarun.
Na dijelovima su ogromne lokve pa sam se malo zašpricao- i onda sam otišao kroz šumu (kao neki singletrack) gdje je još veća voda i blato da se zmažem do kraja :notooth: Mislim, bezveze mi je bilo da imam onak par flekova- ovako su mi hlače i jakna bili skroz pošpricani :D A i fora je prolaziti kroz lokvu duboku cca 5- 10 cm :flame:
Samo trebam sada oprati bicikl...
Sava je stvarno visoko...
Otusiro se, sad spremit knjige i sve za skolu, i spat...
Imam neku zelju naucit svirat Smells like teen spirit od nirvane, cijelu kak se spada bez kikseva... (sad kao neka potpora :notooth:)
jep..
scary..
mi smo danas popodne bili preko ustave prevlake do onih sela kod ivanica (dubrovcak lijevi) i bas spooky izgleda, rijeka skoro do vrha nasipa, nasip na nekim mjestima i kod skele krpan zemljom - a kuce odmah do nasipa.. ti ljudi nocas nebuju spavali :(
pa smo isli i do savskog mosta, tamo na nasip, vidjeli to famozno potopljeno sidro i brazil koji uopce nije potopljen, dovukli ga do obale, i onda na kraju do luckog i do kanala sava - odra.. taj kanal je sada siri od regularnog korita save :eek:
Kolko sam shvatio, jos 4 m vode nam dolazi iz slovenije :S
evo, vele na aerteu da je oko 22 sata val stigao..
a bumo vidli ujutro, jel nam krevet pluta ili ne :D
Vodeni krevet :jump: :p
Odoh spavati,valja mi ujutru u skolu :D
E, jezikoslovci, otkad se kaže 'vodni val'?? Jel to znači da su i kreveti odsad vodni? Nova TV govori 'vodeni', t-portal i razni ostali portali siluju 'vodni'. Dal ga to mi primamo duplo ili se netko s nama zajebava :D
đizas, ja nisam nigdje vidla vodni. al dobro, ja sam disleksicna.
vodeni je. punkt. hebalo ih njihovo izdr*avanje po pravopisu. taj nemre bit u prodaji dulje od godine dana a da nejde na fejs lifting.
Nista od utapanja, barem danas.
Isto nisam nigdje cuo za vodni val, ali su jucer govorili "Krokop" za Mirka :D
OT: Vozim se do skole, trosim internet ;D
Trudim se ne zakasnit u skolu...
Pa upišite vodni val u google, prvo će izbaciti tportal, pa nethr itd. Mislim, smijeh!
Ekipa spremna, jedva cekam taj nocni hakl :notooth:
Oprao bicikl, skoro savršeno :)
Cionn- gdje igrate (Klaka ili Vrapče)?
Kakti sam slozio komp, al HDD cviiili ko da ima sto igala na njemu i cvili da nije normalno kak svili -.-'
A buraz sa svojom pastom zmrdo CPU, kad loadam 2 stranice odjednom otvore se tek za minutu (druga nakon jos jedne minute...). Ja cu se ubit :cry:
Joj, taj OiV...
Danas me zvalo troje ljudi kojima sam sredio digitalni prijamnik da im ne radi...
Jedan riješen- još dvoje :D
Na dubrovcaku se brane od poplave, ocekuje se jos jedan val, opca poplava... Zalim te ljude, a mama mi tam radi...
I kupio novu zicu za gitaru, sad mi trebaju sve nove, samo ta drukcije zvuci :notooth: