Nema love. Dva dana slobodno s posla i besplatan ručak. :eat:
Super stvar,al pošao bi i da nema toga anyway...
Printable View
Ahaa.
Nama u skoli nude da damo krv i da ce nam platit za to
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Pokušavam popraviti perilicu posuđa. :D
Neće uzeti vodu, siše- siše, ali uzalud...
Ima li tko kakav savjet?
Makar, idem malo rastavljati pa šta bude... ;D
Ma, da siše bilo bi dobro...
Eh, baš taj torx koji treba nemam... :(
E georgy i svi ostali koji ste bili u Gardalandu, kolko ste platili taj izlet?
Odlicno.
Nasa "draga" razrednica nam je rekla da je cijena za 32 ucenika 1000 kn -.-.
S tim da idemo na 2 dana, i prosli bi kroz Veronu ili Veneciju to jos nije sigurno...
Bezveze, jel roditelji nemaju para necemo najvjerrojatnije ic, kog god sam pitao svi su rekli 400-600 kn su platili izlet
Hej ljudi, kako ste? :)
Zauzet sam dosta u zadnje vrijeme, pa se rijetko javim u Chataonicu.
Nas 9 iz razreda (naravno, agencija je jos malo popunila autobus- iako je i tada bio poluprazan), navecer krenuli, ujutro stigli u Movieland, bili do zatvaranja, vecera u solidnom hotelu, spavanje, sutra ujutro dorucak i onda u Gardalandu od otvorenja (mutave ceremonije otvorenja koju preporucam da preskocite, tj. da dodete kad se bas otvore vrata) do zatvaranja (ili prije, da smo se tako dogovorili) i doma.
590 kuna.
Ali, nismo isli u nikakva razgledavanja. To nam ionako nije bio cilj. Cilj je bio otici negdje i zabaviti se- posto nas raska nije nigdje vodila u 3 godine. Jos je i cijena manja ako se ide bez tako neke pratnje. Nama je bilo super, bili smo normalna ekipa pa nismo radili nikakve gluposti (samo se "vodicica" malo napila ;D).
Ma, mi smo ionako tehnicari. I da smo doslu u Veronu- ne bi znali tko je ona zenska na balkonu :p (iako kazu da nije to Julijin balkon... ili je od neke druge Julije :D).
Usput, preskoci Inferno ako ces ici u Gardaland- prejadno je (pogotovo ako moras jos cekati pola sata da udes jer svi misle da je strasno). Radije odi jos par puta na Blue Tornado :thumbup:
Ozbiljno.
OT: Trazim gdje jeftino kupiti torx T20...
Sent from my Motorola Milestone using nothing but raw power :p
Daj si makni to... ;D
Ma onda nas ova moja raska mulja... ili ona ne zeli sama sebi platiti kartu ili joj mi moramo platit -.-
Sada sam pitao sve koji su prije bili 2. razred i svi su rekli da je cijena max 600 kn...
Ma proci cu cijeli gardaland :notooth:
PS: ma neda mi se to micat :p
Sent from my HTC Desire using Tapatalk samo za georgya :P
daj djelove starog bica! :D
Stigneš ga bez problema proći. A, mislim da nije sada ni tolika gužva.
Nisi sad u Gardalandu? :hm:
Usput, mislim da bi trebalo banirati Cionna- ne poštuje upute moderatora :belj:
Vidim svi ste ljubomorni na mene i moj Desire i Tapatalk..ccc... :notooth:
Da... :p
OT: Čupam perilicu, ali ne ide van... :hm:
vužgi centrifugu i hiti ciglu nutra
Do sada se kupao u moru...Voula ( Atena );D
:jackie:
pa evo ide znas kako u grad..