sad se probudio, spremanje i ide se na tekmu . . . ;)
pozz
Printable View
sad se probudio, spremanje i ide se na tekmu . . . ;)
pozz
zujim + gledam tekmu.
Za*ebavam se s ljudima gledajuci tekmu. ;)
nemamo pive doma..
stara i ja urlamo na starog.. kak je fakin pivu mogao zaboravit kupit?! e, zivote..
Nesrećo, nemati pivo u ovim trenucima je gore nego sutra ujutro nemati kruh uz paštetu ;D
(nebi htio biti na mjestu tvog starog) :notooth:
koji smor od utakmice
Bilo je i boljih, a ovakvom igrom neće daleko. Dobro je rekao lik na Dnevnikovom sportu - bolji rezultat nego igra :D Al valjda će se skulirat do sljedeće tekme.
oce, oce. sljedeca je sa svabima, mi redovito igramo lose kada smo favoriti. a protiv svaba to nismo.
Mislim da će protiv Švaba biti jako zanimljivo igrati... No, da računam na pobjedu, ipak nisam takav optimist.
Švabi - neriješeno
Poljska - neriješeno
Posljedica: neprolazak skupine...
Jebi¨ga, imam takav filing...
Evo i mene ...došao doma...
Utakmica je bila nikakva...naši imali sreće...igru nikakvu ;)
T-Maca prihvati već jedanput da ja slavim rođendan više puta u godini i da mi ljudi čestitaju...:p ;D
došao s tekme . . .
ah, što reći . . .
bitno da su tri boda u džepu, ostalo je sve manje bitno . . . ;)
:beer:
Ma Gorane ba...nije uopće u tome fora. Čitaj malo bolje ;D
I da...laku noć :notooth:
dobar jutar svima... ;D
al sam nenaspavan... ;D
aj hejt mandejz!
me too . . .
me 3... ;D
pogotovo kad su ujutro.grrrr
:(
došao s obrane mature . . .
sve prošlo super . . . ;)
osim kaj je raska došla umjesto u 8, u 9, na kraj . . .
ali navikli smo mi na to od nje, posebice kad nam na maturalnu nije došla . . . :D
ja probijao led, i uspješno ga probio . . . ;)
u subotu zadacnica . . .
a ja radim . . . :spin: :scool:
Sunce mi skurilo glavu... Sad crkavam po firmi... Popio CD-vitu,i sad cu jos jednu... :)
life is beautiful . . . ;) :scool:
idem prošetati, malo uživati . . . ;)
pozz
Radim...
imam malu pauzu... :)
još sat vremena i doma... ;D :p :) :D
Pa ću i ja jednu CD-vitu popiti kad dođem doma... ;D
***** ti natječaj i posao :angry:
Gorane, kaj se pjeniš?
OT: idem gledati Star Trek, odmor, tekme, spavanje....
Drug (sorry, D Đađ), kućo stara, kaj delaš?
Ma ajde Gorane pusti to. Glavu u pijesak i bude proslo ;D
I koja sam ja nesreca, nemam kisobrana. I da...postao sam 'veliki cuko' na Facebookovom Texas Hold'emu. I moj brat je ofisli kreten. Koja budala jos sad uzima godisnji?
Nestalo mi strujeeeee.... Evo dosla je za 20 min...
@ T-maca: Uvatio sam te na fejsu :) (valjda's to ti...)
Kaj bi se pjenil...pa nisam more ;D
Još malo i tekma :hrv:
maco, nemoj tako o braci.. jel to mozda godisnji jos od prosle godine? ak je, brijem da ga do kraja 6. mjeseca mora pocet koristit, ako ne i iskoristit, nisam ziher.. mozda je zato..
ja jos malo idem na godisnji.. 27.6. zadnji radni dan.. a vracam se 28.7. :spin:
bog blagoslovio drzavne firme.. ;D
druze.. zivim gotovo 25 godina tu, i nisam se navikla na fakin guzvu!! izbjegavam javni prijevoz, kao i automobil kolko god mogu.. ilitiga, ja bih svuda s bajkom ;D nije Zagreb za mene..
;D
fak!! ne!! onda ce mi bit guzvara po bajk stazama i nogostupima olitiga trotoarima! damn..
@ravilov http://www.militaryphotos.net/forums.../icon_bash.gif
'el sam ja rekla da sam to tek sad zakljucila?!
Idemo svi tamo u birc kraj La_Lune...u M&M (MM) tak se nekak zove :banme: je tak La_Luna? :)
omg!! http://www.countingcows.de/huh.gif
ni mrtva! cajke u kompletnoj raskosi..
imam poriv mlatit ljude danas.
takva je valjda biometeorolska prognoza.
ajde, kaj kukas.. pa to je samo grancica
Heh, a ja ti izgleda naletio na volej. :)
Neka neka... Imat cu i ja los dan. ;D
poz ljudi,vratio se ja iz banane..
odo ja na pilates http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/n060.gif
ej ljudi znate sta sam skontao sada...
:lol:
:klap: :notooth:
pa i ja , al ne valja se s rogatim bosti. :slijeze_ramenima:
mali soni se prometnuo u pravog revolucionara..bit ce nes od njega.
ja lagano skicam na tekmuz , gledam kak Niskozemci dominiraju , bravo bravo.
Tako je...sonyck je legenda :hrv:
Nego vidim Nizozoemci su bolji....baš bi htio da pobjede šugave talijane,mrzim njihov nogomet...:banme:
ja bi radje da nizozemci...nego da umoram sam doso s puta ...uglavnom...dosadno...
Gorane kralju pa sta ima?
Gledam konacno dobru tekmu:)
u zenska pa tekmu gleda
a otkud si dijete drago
Ova tekma Nizozemaca i Talijana po meni jedna od boljih do sad... čak i najbolja... Turska - Portugal mi je bila skroz dobra tekma... ali ova je još bolja...
A akcija za drugi gol Nizozemaca je stvarno odlična... :)
hihi
ovo dobro zvuci http://img52.exs.cx/img52/271/l9iblush.gif
@ pečat1: Dao si se u zavodnike... :belj:
Tekma je bila fenomenalna...:respect:
Živio nam sonyck...taman će doći kad bude sveti Nikola...pa će nam svega donjeti...;D
Danas fine ocjene u školi, zakrmio doma ko prase, ujutro se treba u 6 dic a meni se ne spava, bemti ujutro skolu.
A hebemu sonyckče, kud već prije. Nisam imao priliku ni čovjeka pozdravit kako spada :)
Dosta o sonycku i tome što ga nema na forumu! ne želim da još netko krene njegovim stopama...
:ontopic:
Dobar jutar svima...
gledam šta ima na forumu.
spremam se za praksu... biti će to dug dan...
Ah...
Jutro
tak je. slusat Icu! inace ce frcat banovi k'o perje ;D
salu na stranu - ajmo jos jednom - cetaona nije mjesto na kojem se komentira rad moderatora i vi to dobro znate. ako je netko dobio ban, vjerujte, dobio ga je opravdano! a to kaj je vama promakla spica zbivanja (citaj: postevi su obrisani (a vrijedjanje i slicne stvari nece stajati u nekoj temi samo da bi "zabrinuti" forumasi mogli imati uvid u neciju kaznu)), ha jezi ga, kaj da vam velim ;D vise srece iduci put ;)
on topik
iđem na đob
Jutro :wave:
I hate dentist,I must go....:crazy:
----------------------------------------------------------------------------
Evo preživio sam i to :respect:
Vidim tu mrtvo...;D
Dobar dan svima... Evo mene na praksi... radi se... ;D :p
Evo mene u fotelji...ljenčari se ;D
Đizus, jesu neki ljudi ovdje on edge...Bio se malo šalio oko toga i svi odma' dižu halabuku oko toga. Nije ni čudo zašto svi pi***. Nema veze. Neću ga više spominjat.
maco, čil!
nije se odnosilo samo i iskljucivo na tebe :p ima postova koji su puno diskutabilniji od tvog
OK. Vidio sam da je odgovor bio iza mog posta, pa onda zato. Niš...OnT.
e, i bolje ti je! tebe ne bih zbanala. tebe bih izmlatila ;D http://www.comicguide.net/images/smilies/peitsche.gif
Evo opet mene...
malo radim, malo odmaram... ali danas više radim nego što odmaram
Čovječe na šta je svijet spao :) Da odgajateljica u vrtiću je prikrivena sado-mazohistica ;D
http://ugly.plzdiekthxbye.net/large/l999.gif
buahahahaha
;D
a maco, pa moram imati nekakav hobi....
Issssss, koji smiley :lol: Izgleda fenomenalno kad bi nekog htjela banati :)
I da, hobi po uzoru na Babu Džejnvej :banme:
nda, obzirom na dozu zlostavljanja forumasa u cetaoni od strane doticne ruke zakona, brijem da cete uskoro svi dobrovoljno potpisivat banove, sam da vas se ne zlostavlja...
:satan:
@ maca: a ša fali babi džejnvej?! onak, Kju ju je bario!! ;)
@ ravilov
sta je ovo, sve neki momci nabrijani na spenkanje u ovoj cetaoni..http://www.comicguide.net/images/smilies/wow2.gif
da bario, pofuko ju je... (spojili se s prstom :confused: )
inace Voyager je najgorji od svih ST-a; em kaj nisu imali ideja kaj da stave, pa je 1/5 serije se odvija u holodeku, em kaj su zasrali s tim putovanjima kroz vrijeme (kolko put su rastepli voyager i opet iz drugog vremena je nastavio u sadasnjem vremenu), em da ne pricam kraj, kad glupa Đeni prekrši sva moguća pravila koja nije htjela prekršiti za 30 godina putovanja...
No krasno pokrenul sam Windows Update, a sad mi instalira SP3 :angry:
Hahaha. It's what He does ;D
Insolence! :) Nemoj da te baba Dž... ovaj Luna spenka for these preposterous words!
Igram
http://www.budalizacija.hr/game__dea...bombu__530.htm
i jako se nerviram!
Bez znanja matematike i u zrak odletiš ;D
Idem gledat tekmu.....
samo no comment . . . ;)
mario92, zadnja opomena!!
i sada vam svima zaista zadnji put govorim da prekinete komentirati banove u ovoj temi! jer time komentirate rad moderatora, a znamo da se komentrianjem van zato predvidjenog mjesta krse pravila!
kaj vas tolko smeta tudji ban?! zanimljivo da se oni koji su kaznjeni ne zale, a vas nekolicina se tu nadje kontemplirat nad necijim banom..
probam kroz salu, probam na lijep nacin, i neeeee, opet se pojavi netko i ide komentirat ban!
dobro, sto je vama?! ne zelite poslusati jednostavnu zamolbu i upozorenje!!
i onda su modovi krivi kad lete kazne?!
ja sam vam svoje rekla! ima vas dosta ovdje s kojima sam i osobno dobra, ali neposluh nikome necu tolerirati!
ovo je zajednica u kojoj postoje pravila. ako vam se pravila ne svidjaju, slobodno napustite zajednicu!
OK, OK, smirit ću se...
Ontopic: prčkam po fotoaparatu, zanimljive stvari skužih....
Vidin tu se svađate bez razloga, ko da ste neprijatelji.
Nisan je baš tu na ovon forumu, ali svaka čast moderatorima na ovin svojin postupcima. Odo igrat baluna malo...
Bez razloga se svađamo - onda je i ovaj tvoj post bez razloga što znači da se zapravo i nisi trebao oglašavati jer samo pridonosiš bezrazločnosti :rolleyes: ...logički, jel.
Nema više upozorenja, što se obriše se obriše, tko pretjera zna što ga slijedi pa pišite što hoćete (možete i meni na pm). Lufta ste dovoljno dobili, ispuhali ste se, sad se pomirite s tim i nastavite gdje ste stali.
Ako baš nemate niš pametno za reći - šutite/ignorirajte, to se sigurno ne kažnjava.
'bardan. Večer. Štoveć.
Svratih na tren da vas malo pozdravim...
oooo, kuco stara!
kako te lijepo vidjeti ovdje :D
I tebe je lijepo vidjeti, inspektorice :)
Pa što ima, kako ide?