Onda si kao 1. fulao pod forum za takva pitanja.
Fino se vrati na cafe.mobil.hr i tmao dolje skrolaj do Nokia pod foruma S60v3 i tamo imas temu za ta pitanja :D
Printable View
preporuka nekog brijaćeg aparata do nekih 1000 kuna...
ako je netko u zadnje vrijeme kupovao...
hvala... :beer:
^^ Braun majka. ;) Koji god da uzmeš za te pare se isplati.
uzeo philipsa i prezadovoljan... ;)
tko ide prema novom zagrebu, murija stoji na jadranskom mostu... ;)
polako u krevetac, sutra malo na put...
Kupio futrolicu za svoj HTC Desire ;D;D
Jos samo da u Vipu naletim na foliju za ekran bilo bi savrseno :notooth:
Kakvu? Daj neku sliku.
Btw kako ti se sviđa purple look? Jesi se naviknuo :D
Bas zbog pinky efekta sam kupio futrolicu :notooth:
Ma oke je, nije tak jako izrazeno, makar sam vec razmisljao o promjeni maske :D
Evo slike:
http://img26.imageshack.us/f/4467715...0343210657.jpg
Kupio ju u Vipu kod Velesajma za 90 kn. (Kozna je)
PS: Imageshack treba zakonom zabranit :grr:
Pa to meni treba! Možda ti se javim kroz par dana da mi uzmeš jednu istu ako ne uspijem naći u mom Vipu ili na ebayu :p
Ubija me ovo pisanje tutorijala za noobove :D
Nakon dva dana mukotrpnog skidanja jednog programčića (8,kusur GB) idem testirat. Mozda komp zavrsi u vrtu... ;D
Planiram na kraju uzet iPod touch za rojs (ako sam vec to napiso, izvinjavam se :D). Sad, bi ja novi, al neam para, a prek oglasa se niko ne javlja, a i ne pise bas koj je generation -.-
OT: Otiso dolje jest a baba mi skuhala tijesto.. Ja uzmem rajnglu a u tjestu sve puno nekih bubica O_O ne hvala, pojeo sam štrudlu ;D
Pa nisam niti ja, ja sam te prek MSN-a gnjavio :p
I feel so proud ^^
http://cafe.mobil.hr/threads/68822-D...l=1#post944034
Cak sam dobio i zahvalu ahah :D
došao iz opatije...
sa velikim osmijehom na licu... :)
pazite kak vozite po zagrebu, murija na svakom koraku, mjere brzinu, zaustavljaju, treba napuniti proračun... :notooth:
Hocem se bacit na patchanje mobitela, ali, il se to meni cini, il nema turtorijala za to? :wtf:
No comment. -_-
@xlr,
Tempted da stisnem Hvala na one postove gdje pise "rezervirano". :belj:
Kupio kod kineza jednu malu LED svjetiljku za 30 kuna cisto onako da stoji u autu. I tako 5 dana sve stima i onda crkne laser. Jedan klik na prekidač pali laser,drugi gasi,treći pali ledice i četvrti gasi. Sad kad je crko laser,imam dva klika zaqurac. Two-way prekidač na kineskoj LED svjetiljci je dosta inovativno izveden mamu mu. Sad je zalemljen i premošten i svaki drugi klik pali ledice,a laser je pao u zaborav. Proud me. ;D
Idem pod tuš...
odi pod tuš...
muz ima philips sisaci i braun brijaci.
ni jedan nije bio nesto extra skup, a sluze uredno vec neke dvije godine.
tak da brijem da se nit s jednim nit drugim nemre fulati, fakat su dobri.
vert, kaje, ja jasim po biciklu i dimim istovremeno :D
bit ce da to samo vama muskima smeta, jer mi i muz umire na biciklu i kune cigarete :D mislim da ce se isto odrec bicikla :D
Hahahhaah biciklo je zdrav, čikenzi is baaaad! Don't čik while driving :belj: Jedog dana dok zavrsite na Hitnoj, sjetit cete se mojih rijeci... Jao, sto nisam prestao... Ovaj, voziti bicikl, da.. :notooth: