Kad dobavis 50 postova...
OT: Nabacio si AVG 8... :)
Printable View
halo,halo spyware doctor je najbolji,prijem ponavljam spyware doctor je najbolji,prijem ;D ;D ;D ;D ;D ;D
EDIT: Ne koristite starije verzije NOD-a pogotovo one koje stalno upozoruju na neki "upgrade", ali sumnjam kako upgrade može doći svakih 20 min... I da, još mi autorun.inf nađe kao virus, što god da spojim K610, intenso USB stick od 8gb, prastari MP3 s 128 MB, ne pomaže delete, samo rename u atorun.vinf.
spyware doctor nije kompletna antivirusna zaštita. on je samo za spyware, adware, Trojance, keyloggere, i tracking cookies.
ESET Smart Security sad rastura
da,ali postoji spyware doctor sa antivirusom i pokazao se jako dobar.
stavio kav 2009 i radi ko po loju na friskim win-sima....
provjereno je dobar!
http://www.pctools.com/spyware-docto...irus/download/
prema zadnjem testu na AV-Comparatives najbolji su se pokazali ESET antivirus(3.0) i Avira Premium Security i jedini su dobili status Advanced +.
podbacili su mnogi razvikani i dobili samo status Standard(ispred je jos standard Advanced),medju kojima su:Bit Defender,Symantec,Kaspersky,Avast....
bez ocjene je ostao Sophos i F-Secure i jos neki.
http://www.av-comparatives.org/
Ja trenutno ne koristim nikakav AV,ne treba mi.Prije sam koristio kaspersky a i preporucam ga onima koji namjeravaju skidati av...
Može neko preporučit neku kombinaciju AV-a.. recimo meni se kasperski i nod32
kolju pa mi ne system mechanic ne radi...pa moram komp u safe modu dizo da bi smirio taj okršaj..jedino mi preostaje onda da si uzmem avast....
ali ak neko ima neki pametan prijedlog za 2 AV-a koji surađuju nek javi
da...to je zbog njihovog obostranog selfdefensa i dvije različite platforme na kojima rade....U svakom slučaju bih ja ostavio ESET(Nod32),jer je manje bolniji od Kasperskog..Kažem bolniji zato što puno manje usporava komp i ne "buni se" na svaku sitnicu kao Kaspersky....Uglavnom,ne postoji idealan i savršen Firewall ili antivirus....nažalost:hrv:
A možda avast umjesto noda...jer ždere stvarno malo memorije..i sviđa mi se što može skenirat prije system boota..tako na nema virusa kojeg nemreš uklonit..jedino mu je malo sučelje sjebano
instalirao sam prvi puta Aviru Premium Security i zasad su dojmovi prilicno dobri...ne ždere puno sistemske memorije,ne dosadjuje kao Kaspersky ili McAfee.
detekcija je vrhunska jer mi je nakon deinstalacije Eseta pronasao neke trojance u crackovima i nekakve spyware i adware.....
ima integriran Web guard,firewall,antispyware/antispam filtere i naravno zastitu od svih ostalih gamadi....
po ovom nezavisnom testiranju trenutno je najbolji AV.
edit:zaboravih reci da me jedino malo nervira sporo skeniranje.
http://www.virusbtn.com/news/2008/03_13a.xml
Avast nije los,ali mu nedostaje firewall pa zbog toga nije cjelovito rijesenje.
imam licencu koja traje 6 godina pa ako ti zatreba javi.....
ajde javi kako si zadovoljan kad isprobas.:hrv:
gornji link ti je samo nezavisni test;D
upravo sam ti poslao link....
Ja eto koristim ESET :) Možda Avira ima dobru heuristiku pa zato pronalazi nešto što je ESETu promaklo.
Eto, ja isto koristim sada aviru (hvala Vepru :)), i našla mi je 10- ak virusa koje eset nije našao.
Malo je dulje skenirao, ali- nije greda :)
IMam AVG, OK, sve nađe... Brz, nije dosadan, samo kaj jede resurse.
Ja s AVG 8 nemam problema nikakvih,i ne osjecam da puno jede resurse...