-
sorry na gnjavaži, de mi samo reci još molim te kako da napravim back up, da mi ostane imenik? aplikacije sam prebacio u komp., samo da još imenik spasim i ajmo nočas to rješit :D
-
Napravi sync sa google accountom ili sa outlookom. Imas u itunesu pa biras s cim ces syncati
-
Ili samo syncaj s iTunesima, oni sve backupiraju, pa i imenik.
-
IMam Iphone 4 verziju 4.1 , napravio sam yailbreak preko greenpoisona, instalirao cydiu, ali kada oču skinuti neku aplikaciju sa apptrackr.org neće... prilikom sinkronizacje pojavi se error
sadržaj se nemože prebaciti... ( a sa te stranice skidam igre Za ipod touch bez problema koji je isto jailbrekan ) e i sad mi nije jasno šta još moram napraviti za ifon4.
verzija 4.1 (8b117 )
Modem Firmwire 02.10.04... može neka pomoć-- thnks
-
1. idu u cydiu
2. idi na manage - sources i dodaj cydia.hackulo.us
3. idi dolje na search i nadi appsync 4.1 i instaliraj
4. sad mora raditi
-
hm ništa
pojavi se updating Sources i& downloading packages
ali to je to
ništa ne pomiče se
crni ekran
-
onda probaj cydia.xselize.com
-
jesam uspio sam..thnks...
koju navigaciju da si skinem.. dal Tom Tom valja šta ?
-
neznam ja koristim navigon 1.6.0 to je mislim zadnja verzija ima ono 3d i meni je super,zadao sam rutu neku di sam isao, znao sam put i dovela me dobro sad neznam tom tom nisam korstio nikad.....
-
NAVIGON.MobileNavigator.Europe.v1.6.0
tu sam skinuo sa apptrack..org
2 gb..
skinuo sam taj Navigon i u večini slučajeva mi se pokazuje da nema gps signala
dali on koristi moj internet promet za prikaz mape ili šta ??
-
ne...zato i je 2gb jer su sve karte vec na telefonu
-
u biti nije 2 gb nego 1.80 gb... više manje to je tu...sam da mi ne guta internet promet to mi bitno....
-
ne trosi ti nista probaj ugasit net pa ces vidjet da navigacija i dalje radi...karte su unutra a sve drugo se odreduje preko gps-a
-
I ja imam verziju 1.6.0 ali mi 3D prikaz ne radi,traži da skinem još neku dopunu koja košta 12$,al ja sam skinuo s torrenta.Gledam na apptrackr i ne vidim navigona?
-
Ne radi taj 3d panorama ni onima koju su kupili ni onima koji su platili (na 1.6.0 verziji). Biti ce update
-
stvarno sam sve navigacije isprobao za iphone (imam 3g) i najbrza , najtočnija i najlakša za koristit su mi sygic, copilot, igo, navigon pa sve ostale... copilot bi najvjerojatnije mi bio najbolji da sam kupio original a ne ovako crackane .... btw nije ovo tema za te razg :D
-
jedna obavijest:
http://www.pohrani.com/f/o/fi/1Eg5We74/2112010.png
http://www.pohrani.com/f/3R/NR/2CR9O6NC/21120102.png
Upravo sam spremio shsh na iphone 4 i odmah se pojavilo u cydia-i gore zelenim da je spremljen shsh za 4.1, dok na 3gs-u ne pise. Ali imam spremljeno na komp
-
moram i ja onda ic spremit...pisalo mi je u cydiji prije, ali je nestalo...znaci da shsh se vjerovatno pobrisao...
-
Citao sam kao da na cydinom serveru ima spremljeno, ali se ne pokazuje. Sad jel to istina ili ne... Ali svejedno imas lokalno spremljeno pa ti je isto
-
znam da ovo nije mjesto, ali daj mi pliz reci s kojim programom mogu spremit sve cydia aplikacije?ono, da kad ponovno instaliram, da mi se restoraju...jel to postoji?
-
Nemam pojma, ja sve ponovo instaliram, ali nisam siguran ni da se moze. Zapisi si koje imas i ponovo ih instaliraj, ipak ide gore novi software. Ja cak ni ne radim backup iz itunesa, sve mora biti cisto :)
-
aptbackup je aplikacija...
ma zapisala sam si ja sve :D ali svejedno me zivcira kad moram sveeee ispocetka...i uvijek radim backup :) ko bi se sjetio svih passworda i toga svega :)
-
Moze li se uci preko ssh s kompa ako nisam spojen na wlan, nego preko usb-a recimo?
-
-
= Citat =:
Izvorno postao
imaticx
probaj program iFunbox
Da, ja tako radim.