Šta se neće Steve Jobs ljutiti i pjeniti ako Ivica Mudrinić dopusti korištenje ILEGALNO nabavljenih iphonea iz USandA preko T-mobile mreže? :hrv:
Printable View
Može, jer piše da "opći uvjeti" vrijede:
http://www.t-mobile.hr/pdf/poslije-0...mcd-iphone.pdf
A to stoji u "općim uvjetima":
http://www.t-mobile.hr/pdf/specifika...nog-paketa.pdf
ALI... 600kn ti neće biti dovoljno (ukoliko ne prođeš njihovu "provjeru") - pročitaj točku 2 i točku 9 ovih uvjeta za iphone (prvi link).
Morat ćeš im dati 3098 kn total (ako ne prođeš provjeru). Traže "depozit".
Je li mi netko moze objasniti koja je razlika izmedu jailbreakanog iphone-a i otkljucanog kao npr. ovaj u t-mobile-u za 7.500 kn. Je li mozemo reci da je iphone koji je jailbreakan isto 100 % kao otkljucani original ili? Molim ako netko ima dobar da mi objasni malo vise oko toga jailbreak-a....
pa nije puno za cijenu jednog u americi moš kupiti 5 komada
Da ako uspoređuješ neusporedivo - odnosno cijenu samog uređaja i cijenu uređaja u tarifnom paketu od 24 mjeseca.
TAmo je 200 dolara u tarifnom paketu od 24 mjeseca. Doduše ne znam koliko je sam uređaj. Vjerojatno je jeftiniji.
Inače, Hamanu, ona informacija je sa službe za korisnike.
vec se na crno pojavili ajfonovi iz t-mobalja po pristojim ciframa:D
sta mislite da li sada kupiti ili Bozic pricekat?:D
sigurno da je pametnije pričekati Božić za kupovinu, i to iz više razloga, a svi su MANJA CIJENA ;)
Samo pitanje je imamo li toliko strpljenja, tj. pameti? :cry:
lol..meni petak nekak ne gine cini mi se..ma bilo bi mi cudno da spuste cijene vec za mj. dana...
o neće,prvo ovo im je idealno,cijena može bit ovolika sada i ostat će do božića sigurno,tad će imat veću potraznju,ne jednaku kao sad u petak subotu ponedjeljak ali i dalje onak,tek nakon božića eventualno
dal je dosta 2gb za svakodnevno surfanje?svabi imaju flate vec u tarifama od 50e :D
ja ga nit ne mislim uzet,al da mislim,ipak bi pricekao,da vidim kak ce sljakat ti prvi primjerci,reakcije ljudi itd..
OT:ja se veselim kaj cu kupit k750,naj mobitel ikad,lol :)
slobodna prodaja
HR: 8gb - 6798,00 kn
USA: 8 gb - 3300,00 kn
HR: 16 gb - 7298,00 kn
USA: 16 gb - 3850,00 kn
http://www.ipodtouch.bloger.hr/
sa tvog sajta:
Potpisivanjem ugovora na 24 mjeseca, što je kod nas minimalno, i uz najnižu tarifu iPhone će te dobiti po cijeni od 3098,00 odnosno 3698,00. Ako ugovor na 24 mjeseca potpišete s AT&T dobit će te ga za 199$ (1100 kn) odnosno 299$ (1645,00 kn). Vidite li razliku.
pa koji vam je ljudi?dosta sa tim lolovima:D
sad sam bio u t-centru i pitao za tarifu 300 dali se može prebacit nakon 4 mj. na 150 i može, ali nije to bitno! pitam ja ok dobro koliko bi me došo i phone pravim se blesav jer sam već vidio i on pita kolegicu i spomene nešto nove cijene i ona mu kaže da i on meni kao ovisno o modelu 8gb 1300kn 16gb 1700kn!! a na stranici je još 698kn i 1298kn???
nema sanse...cijene moraju biti one po kojima ih trenutno na netu reklamiraju..
mora biti ono kaj pise na netu i tocka inace mogu najebat.moju autoskolu su bili zatvorili jer je na netu imala jedne cijene a u stvarnosti druge
a tako mi je reko.... još ovaj frend koji je bio samnom bi produžio još pretplatu i može i pita za cijenu i kaže mu isto 1300 i 1700?!
gle nemoguce..odi sutra tamo pa ces vidjet...odma dode udruga za zastitu potrosaca,budu na telki...+novine i blamaza..nema sanse,to su te cifre..