Probaj staviti kod od 6288 ( ima ga sigurno na netu) preko nemesisa i update-aj soft. Nadam se da se to moze tak:)
Printable View
imam ti ja 6288... samo što je kupljen u t-mobilr_u... pa neznam dal će ti to šta pomoć... ako hoćeš, javi mi se na pp...
zadnja verzija softa za 6280/6288 je: v 06.10, 21-12-06= Citat =:
koja je zadnja ver za 6280/88
pošto imam Prod.code za 6280 nemogui provjerit
Ja sam na dial-up-u dali se update softvera vrsi sa net-a ili se skinu svi fajlovi na komp kao kod samsunga?
Prvo se skinu svi fajlovi sa neta na komp, a onda krece update...
Da li je moguće nekako putem ovog upgradea sa interneta dobiti HR meni? Ja zapravo neznam sa kojeg je tržišta moj telefon, ali trenutno u meniju ima Nizozemski, engleski, francuski, njemački talijanski i turski. Jel to treba isključivo sa box-om flashat da se dobije HR meni? Ako ga sad flešam preko neta, da li ću ga kasnije moći flešat s istom verzijom softvera koja ima u sebi HR meni?
Meni ona nokijina stranica za update ne pomaze bas previse jer mi nema moba(3660) u onoj tablici..a code ispod baterije ne nalazi:dunno: ...jel ima kakav drugi nacin za to osim nokijine stranice?..il kakvo rjesenje za nju?:)
Moguce je dobiti, malo pogledaj po ovoj temi. Nije ti bitno s kojeg je tržišta fon, samo moras unijeti balkan product code i nakon upgrade-a češ imati hr meni
3660 nemožeš upgrade-at preko nokijine stranice, jedino da najdes novi soft i puknes ga gore preko phoenixa, ili da otiđeš lokalnom unlockeru
jel sa tim phoenixom to jednostavno kao sto se cini s ovim nokijinim updateom?..i jel ima kakva stranica gdje bi se mogao naci taj zadnji software?
Evo riješio sam, Hr meni je upucan. Post 160 i 171 su riješili sve moje probleme! Thnx
Koliko vidim, još nema podrške na hrvatskom jeziku za nokiu N95...:wtf:
Gdje da nađem novi firmware za N95? :dunno:
http://europe.nokia.com/softwareupdate
ak se ne varam zadnja verzija je 11.0.026
Da, jednostavno napravi backup (na kompu ili memo kartici)
pa nakon updatea softa vratiš backup nazad... :spin:
Al, mislim, da ako nisi imao hrvatski jezik na softu koji sad imaš, da ćeš trebat promijeniti product code, pa onda updatateati soft.
malo prošvrljaj po ovoj temi...
Jel puknio ko novi soft na n73,koje su bitne razlike???
Najjednostavnije ti je ovako:
Kada upališ PC SUITE, klikni na "Contacts" i onda kada ti se pokaže contacts, vidjet ćeš gore pored icona "back, forwards, up, search, folders", jednu ikonu i kada dođeš iznad nje pisat će ti "update". to samo stisni i onda "yes".
Kada upgradaš N95, ponovo je spojiš i opet stisneš "update" i "yes". Jednostavno i jeftino... =)
E da, obavezno, za svaki slučaj, selektiraj sve konakte i prebaci ih u neki folder, da ih imaš na kompu. Ako se nešto desi i PC Suite poludi... ;)
Ja stavio 4.0723.2.0.1 (ako misliš na taj). Dobije se player od ME sa onim vizualizacijama, neke dodatne funkcije u meniju kao npr. možeš vidjeti verziju softa iz menija bez da utipkavaš *#0000# i ima čak opcija da se spoji na net i provjeri jel imaš zadnju verziju. Čini mi se da je malko telefon brži, kamera je malo poboljšana i nema ni jedne igre u telefonu, maknili zmijurinu.
Ljudi jel ima jos neki fazon da se symbian update-uje,da nije preko neta i Nokia Software Updater-a?
Prije mi je slika bila plavičasta iako su postavke automatske, sad toga više nema. To je poboljšano, a za drugo neznam jer baš je ni ne koristim!
@bpodnar:
kako si stavio tu verziju softa 4.0723.2.0.1 ?
da li preko Nokia Soft Updater_a ili preko nekako drugačije?
Ja sam stavio novi product code (onaj balkans, i ne mogu staviti tu verziju softa 4.0723.2.0.1, već samo 4.0713.1.0.2. )
Pa i ja sam isto to napravio, stavio balkans i napravio update preko NSU-a. Ništa posebno nisam radio. Koji ti je sada product code 0529781 ili 0529794?
Edit:
A kad si se ponovio u telefon?
Stavio sam ovaj drugi product code (0529794)... i onda mi je ostao na toj verziji softa.
Ništa, probat ću sad opet vidjet dal ima kakav update... :spin:
Koji je tvoj product-code?
a mob sam kupio jučer... :notooth: