zna li tko od vas kako se zove ona muzika kad pocinje serija villa maria
Printable View
zna li tko od vas kako se zove ona muzika kad pocinje serija villa maria
to je huljić napravil tu stvar milsim da samo za nju..pa gledal sam jednom pa u špici piše..
da, od Huljića, a mislim da pjeva ona Andrea, što je nakd davno bila na Dori...zavijala na veliko....;D
meni i dalje,poslije 3mjeseca nitko nije rekao za onu pjesmu za old spice di se tip tusira i sve se zaledi za njim..nazalost nema te reklame vise..tj bar je ja vise nisam vidjela:zbunj:
+.
@mala, pati još malo :p;D
bar ti znas koliko je dugo trazim i nitko nece pomoci sirotici u nevolji..kmeee :cry:
jel ima netko, ili moze nabaviti onu melodiju "zum, zum" iz reklame za mazdu?
gdje ima koji link ako postoji za sve te pjesme s reklama
Jel zna tko koja je pjesma u onoj reklami sta se vrti na novoj za Miss ekrana?
Kako se zove ona pjesma iz reklame za nike di se svi trgaju;D
e to i ja iščem...ugl autor je lik koji je radil uvodnu stvar za "dawn of the dead"
tbc.....
a kako se zove ona iz reklame za nokiu?
jer ima tko to= Citat =:
Izvorno postao madDogg
v3rt jesi naso onu iz nike-a
je viš, sam pozabil:p= Citat =:
Izvorno postao madDogg
original: Nine inch nails - hurt
obrada u reklami: Johnny cash - Hurt
uvod u Dawno of the dead: Johnny cash - The Man Comes Around
Album: American IV: The Man Comes Around:thumbup:
fora stvari:thumbup:
Zna li itko onu melodiju ili možda stvar iz reklama za Nokijinu N seriju... Čuje se na samom kraju reklame za N93... U pitanju je piano dionica...
to ti je od Moby-a, neznam točno koja...pogle samplove na www.cdnow.com= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
hehehe napokon sam nasao Moby-In My Heart
bas je zakon ova piano tema:thumbup:
Super... Fala! Nisam znao...
može li mi neko reći kako se zove ona pjesma iz reklame za daredevil na hrt-u ono kad najvljuju daredevil a ta pjesma je u pozadini?
Vjerovatno Evanesence "Bring Me To Life"... To je inače glavna tema iz tog filma...
jer tko zna kak se zove ona pjesma iz reklame za velux krvone prozore;D
Da li neko zna za pjesmu iz Orbit reklame tamo gdje svi nesto zubima rade.Stvarno je super samo nikako da je nadjem.Ide nesto ovako I can do it I can do it...
...duh...
kaj je ono na bistri...you'r my destini.....jeije.....
Kakvoj bistri? Misliš na reklamu za vodu "Bistra"? Ako si na to mislio, onda je to već netko bio pitao, a riječ je pjesmi "Alive" od Sonique...