http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=689539 (pri kraju posta)
Post je inace sa pocetka ove teme...
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=689539 (pri kraju posta)
Post je inace sa pocetka ove teme...
Help !!!
Isao sam flashati k800 u k810, sve je radeno prema
tutorijalu sa 1 stranice!
Skinuo sam ovo :
Evo i najnovija verzija za k810 R8BA024 CID52 ukljucen srpski, madjarski, engleski...
MAIN: http://rapidshare.com/files/65018803...C_SM_RED52.rar
FS: http://rapidshare.com/files/65019413...ROPE_RED52.rar
CUSTOM: http://rapidshare.com/files/65128674...UROPE.zip.html
Nakon flashanja pokrenem xs++ i normalno mi ucita mob i gdje se lijepo
vidi da je flashan u k810!
... e sad nakon sto ga upalim lijepo sve ocita i trazi me da umetnem
sim karticu...probao sam vip i simpu i nece nijednu da prihvati!!!
Prije flashanja mob je podrzavao sve mreze!
I ne preostaje mi nista drugo negoli vratiti backup, sve to lijepo uradim
i opet ista stvar!!!
Jel tko zna o cemu je rijec???
Najociglednije je bio otkljucan patchem. Morat ces ponoviti taj postupak. Pogledaj druge teme.
Mislim da je bio vec patchan,nisam siguran, nije moj mob!!
Jesam ponovio sam postupak i opet ista stvar,vratio backup od
k800 i svejedno trazi sim!
Da,zaboravio : dok sam ga flashao nisam izvadio sim karticu van
jer ju nisam skuzio u utoru! Jel moguce da sam zbog toga nesto
skurio, trajno sjeb.mob!!
Plizz help?
Obicno je dobra ideja izvaditi SIM dok se radi full flash, ali otkad postoje unlock patchevi, to vise nije toliko bitno.
Ajde napisi TOCNO sto ti javi. I sto ti to tocno znaci "vratio backup od K800"?
u principu nema veze sta si ju ostavio unutra, al bolje je da prilikom flasanja povadis i sim i mem karticu..
pogledaj ovdje pa stavi sim unlock patch
edit: vidim da je rav bio brzi za koju sekundu..
Sorr na sporijem postu,nisam bio duze vrijeme doma :wave:
Karticu nisam skuzio,izvadio bih ju.
Znaci kad upalim mob piše mi umetnite odgovarajucu SIM karticu
, probana simpa i vip!
Znaci prije flashanja napravio sam backup GDFS-a i preko njega sam
vratio sve sto je sacuvao, evo SS
http://slike.hr/slike/pppppp_703c6.png.html
Ma, napravi unlock.
Mobitel je 99% kodiran na neku mrežu (možda i tele2, možda neka strana).
Ja sam par puta flashao i patchao sa SIM karticom unutra, ali je sve normalno bilo.
Tako da je 99,9% kodiran i nema nikakav drugi problem :)
Makii- probaj Peter's- ove (imaš i verziju koja uklanja "krčanje" na visokim razinama glasnoće). :)
Situacija:
K800 CID53 R8BF003
Ne može se upaliti.
Pri pokušaju paljenja- ekran se pali/ gasi (svijetli bijelom svjetlošću)- LED kod infracrvenog- ništa.
Kada spojim na punjač- svijetli crvena ledica.
XS++ (ili bilo koji drugi program) ga prepoznaje normalno sa držanjem tipke c (ne trebam 2+5).
Dosadašnji napredak:
Flashao pomoću Far+ jdflasher kombinacije.
St(r)anje je isto.
Sada se puni (iako bi trebao biti napunjen), pa ću ga sutra opet flashati na isti način...
Postoji li nešo drugo što bih mogao napraviti (besplatno :D) da riješim taj WSOD (tako barem izgleda)- ako sutra ne uspijem?
EDIT:
Evo, napravio i update SEUS- om (najnormalnije ga je prepoznao i napravio update).
Ništa se nije promijenilo.
Može li mi netko preporučiti kako da riješim to?
Ili mi posuditi Wotan login podatke- vidio sam da za popravak EROM- a samo treba imati kredit (ali se ne potroši). :)
Vidio sam da se može i Wotanom i kulankendijem, ali ne mogu naći stariju verziju koja ne traži login podatke (a mislim i da nađem stariju, program bi automatski napravio update).
Ja sam EROM bio jednom popravio UltimateUnlockerom... Mozda da i to probas?
Nemam drugih ideja...
Može se bez ikakvih login podataka (i s DCU-60)?
Nemam trenutno mobitel ovdje, pa da znam :)
EROM ne, UU se isto placa...
Teoretski postoje neke "rucne" metode (skines prazan EROM pa kombiniras nesto), ali to nisam isprobavao.
Da, evo sad su mi odgovorili na mail.
A ništa, odnjeti će prijatelj na servis.= Citat =:
Yes you need a 0.40 account for that task
može li neko da ostavi neki link sa sistemom za sony ericsson w880i, pošto sam pročitao sve stranice, i nigde ne nadjoh baš za njega, tj. našao sam ali kad flashujem i ubacim SIM izbaci mi insert correct SIM card... a pokušao sam i da flashujem preko ovog najnovijeg za k800 ali neće uopšte da se uključi telefon... pomoć... :(
hm.. nisam znao da na W880 ide soft od K800..
Nisi rekao koji CID je,pa ti nemrem bas pomoci, ali pogledaj sa XS++ koji ti je CID.
Pa si ovdje nadji fw: http://www.seusers.com/forum/local_links.php?catid=583
a tu si pogledaj razlike u fw: http://www.se-world.info/index.php?p...logs&device=81
ma ja sam se sjebao, nesto sam pokusavao bezveze... a CID52 imam... probacu ove linkove... hvala u svakom slucaju...
ovde su odvojeni fs i main... jel main moze biti bilo koji ili mora odgovarajuci??? nasao sam main za w880..
jos mi treba custom... njega ne mogu da nadjem..
Uff... Mozes li ugurati PCI karticu u AGP slot? :rolleyes:
Naravno da mora biti odgovarajuci.
Isto tako, naravno da treba custom, ne stoji u tutorialu bezveze.
Pazljivo slijedi tutorial, inace bi mogao zavrsiti sa unistenim mobitelom...
Adrese za skidanje svega sto ti treba imas na pocetku ove teme, kao i u superthreadu.
Cekaj, wtf? Sto fali ovim custpackovima sa pocetka teme? :jehon:
Kad su vec linkovi za firmware tamo, bilo bi logicno da su kompletni, zar ne?
BTW vidim da ti u profilu pise da imas W880... Ne mislis valjda to flashati sa K800 firmwareom?
:wtf:
OK, meni vise nista nije jasno.
W800, W880 i K800 su potpuno razliciti mobiteli. Ajde se najprije odluci sto tocno hoces napraviti, i sa kojim mobitelom.
Zatim prati tutorial za taj mobitel tocno od tocke do tocke.
Prilicno osjetljiv proces, pa bolje da ne fulas...
Ako nesto ne kuzis, bolje ne diraj, kao sto rekoh, vrlo lako mozes uciniti mobitel neupotrebljivim.
kapiram ja sve sto treba da uradim, radim i preko setool2lite i preko xs++, nasao sam i firmware na linku gore, sve sto je potrebno - imam, i kad flashujem sve je normalno, nigde greska, i onda kad skinem usb i ukljucim fon, pise insert correct sim... ne znam sta da radim.... da nije zakljucan... :S
Uf, malo bi mogao probati koristiti pretrazivanje foruma... Nisu valjda svi postojeci postovi ovdje za djabe.
Telefon ti je ocigledno bio otkljucan patchem, koji se flashanjem brise. Moras ga ponovo otkljucati. Postoji barem 2-3 tutoriala, potrazi.
Pozdrav ljudi,ja bih vas molio da mi pomognete ako mozete :) Sve sam uradio kao sa 1 strane iz upustva ali mi ovo izlazi :S Nece uopste da krene Flesovanje :(
http://www.imagesforme.com/upload/e9ee998c.png
Ajde drugi put prvo malo potrazi i informiraj se prije nego krenes u neki posao.
Vec je bezbroj puta receno da XS++ nema sta traziti na CID53 mobitelu. :jehon:
Osim toga, drugi put croppaj sliku, nikog ne zanima tvoj wallpaper i tvoje ikonice.
A zatim, log iz programa je puno korisniji od bilo kakve slike...
I zadnje - izbjegavaj imageshack, uglavnom samo radi probleme.
Dobro, ti mi sve rece sem onoga sto mene zanima. Nisi mi rekao preko cega onda treba da radim?
[QUOTE=ravilov;915911]Uf, malo bi mogao probati koristiti pretrazivanje foruma... Nisu valjda svi postojeci postovi ovdje za djabe.
Telefon ti je ocigledno bio otkljucan patchem, koji se flashanjem brise. Moras ga ponovo otkljucati. Postoji barem 2-3 tutoriala, potrazi.[/QUO
Hvala, isto su mi rekli i u servisu.... :D
ljudi dajte jos par linkowa za ow ikonee i tako too..pls...:cry:
Google mozda? :rolleyes:
Pozdrav za sve na forumu .Citao sam od pocetka ovu temu i zaglavih negdje oko polovine.
Pa bih zamolio za malu pomoc ako moze.Imam K610 i interesuje me da li su konacno uklonjeni bugovi oko walkmana i da li se moze flesovati a da ne bude problema
pa.. ako ne definiras malo preciznije tu polovinu, ne znam kolko ti netko moze pomoci..
a sto se tice K610,pretpostavljam da ga zelis flashati u W660, nema problema ako si mislio na probleme sa osvjetljenjem,obaveznim paljenjem facewarp(ako se dobro sjecam)aplikacije da bi walkman radio. Toga nema vise,postoji patch sa kojim moze drzati osvjetljenje na kojoj god razini zelis.
Ali ima problema kad udjes u walkman, ugasi se osvjetljenje tipkovnice. No,ako pustis da se ugasi skroz osvjeljenje,nakon toga radi normalno(mislim na osvjetljenje)
postoji rjesenje sa *.ble file-om, kojeg ja jos nisam uspio naci :hm:
btw:K610/K618/V630 modding: flash u W660
Ma citao sam nije bas bila polovina prije trecina
A ako je svjetlo samo ostalo ko problem onda je super
Ja sam sve bioo uradio po uputama ali poslije pokretanja walkmana
mobitel je zablokirao.
A na forum sennse sam se regao ali mi jos ne salju link za
aktivaciju
pa kak polovina ili trecina ak si dosao do kraja? :) kad kazes da si dosao do pokretanja W.
na kraju samo stavi ovaj patch
Code:;W660 R8BB001
;Turn orange lights completely off
;Now Walkman works at K610@W660 even if the backlight is at 100%
;(C) MoneyMasteR aka DoCent
453C4A2C: 01F0DAF9 C046C046
453C4A40: 01F036FA C046C046
453C4A54: 01F058FA C046C046
ljudo molio bih vasu pomoc ako moze ikako
naime flash-ao sam SE K800i preko far managera i sve je proslo super i 5 ali kad ga ocu upalit samo mi svjetli bjeli ekran...zna li itko razlog??
btw radio sam po ovim uputstvima
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=170737
EDIT: uspio sam ga upalit ali sada dode do djela di pise please wait i dide pred kraj i onda samo pocne se display palit gasit...kolko god puta vadio bateriju opet isto...zna se razlog tome mozda???
Jesi li ga flashao sa K810 firmwareom? Mozda zato. Noviji uredjaji se ne mogu vise crossflashati.
BTW zasto na ovom forumu pitas o nekim procedurama i uputama sa drugog foruma? Ako vec radis po tim uputama, nije li logicnije da onda pitas tamo?
Ovdje takodjer postoje upute i tutoriali za razne stvari koje su izradjivali i pisali ovdasnji ljudi, pa ih time i bolje poznaju. Zasto bi netko odavde znao ista o nekim uputama na nekom drugom forumu?
da flashao sam ga s firmware-om od k810...al mobitel nije novi star je malo vise od dvije godine..a mislio sam da cu tu lakse nac informaciju posto je moj K800i bio cid53
EDIT: jel bi mi mogo dat FS,main i cust pack od K800i cid53??fala
Hmm...
Druga uhodana (i pozeljna) praksa ovdje je koristiti pretrazivanje. :)
Recimo ja sam ga evo sad iskoristio da nadjem ovo.
prazna baterija.. ostavi ga na punjacu 2,3 sata, nakon toga ga spoji na FAR, i flashaj sa K800 fw sa linka kojeg ti je dao ravilov.
samo da se osvrnem na ovo
mob je izasao 2006, sto znaci da tvojih 2 god moze znaciti da se tvoj uredjaj moze okarakterizirati kao "novi" uredjaj..
mislim da je tu na forumu bilo govora o tome,i da je netko to rjesio promjenom ekrana,ne znam sad napamet,potrazi..
i to sam probo...baterija je puna vise od pola...osjeti se kad stavim na jezik a i kad ubacim u drugi mob
dobro i??
sto se dogadja kad ga spojis na FAR??
p.s. trebao si ju ostaviti nek se napuni do kraja,al dobro ak ti je hitno..
nista se nedogada...kad ga krenem spajat preko FAR-a uopce se necuje zvuk kao da spajam usb na komp i neuspije ga ocitat
sve to stoji al far ga nezeli ocitat evo i slika
http://slike.hr/slike/untitled_447b2.jpg.html
izvadim bateriju i vratim ju...pokrenem far stisnem F11 i izabejem just da flasher
pod script izaberem db2020 , pod port DCU-60 i speed 921600 i kliknem na jump down into a large rabbit-hole...samo ocitava ovak kako je gore na slici i nista...nema pomaka
e raja... jedno pitanje za vas... Imam k810 kojem se cesto desi da ekran sam od sebe pobjeli i telefon se resetira... uradjen je novi erom,gfds,flash i ostali vragovi ali problem nisam rijesio... izgleda da je nes na plociiii, paa ak neko zna kak se moze rijesiti molio bi da kaze :):sos:
evo ovako...uspio sam spojit donekle mob preko far-a ali mi izbaci ovu gresku tj error
http://slike.hr/slike/untitled_18f09.jpg.html
i spojim ga preko setool2 lite i izbaci mi ovo
http://slike.hr/slike/a_47766.png.html
sta bi to znacilo??
skini ovu verziju jdflashera JDFlasher_Full_31.12.2007
Meni to zvuci kao problem sa EROM-om.
UltimateUnlocker, i to mozda.
Potrazi malo, vec se pricalo o tome.
izgleda da mu nema pomoci...odnio sam ga oko 12 u servis i covjek mi je reko da ga mogu u 7 podic...odem tamo i lik mi kaze da nije mogo napravit nista s njim...zajebavo se jelo vrjeme i jos kaze da je to najdulje kolko je radio oko mobitela i nista nije uspio napravit :( :(
A ja opet kazem: UltimateUnlocker.
S njim sam uspio popraviti prakticki nepopravljiv mobitel.
Jedino sto mozda nije free (ovisno sto se treba napraviti)...
ak si vec rijesio problem, mogo si bar napisati u cemu je bio problem.
i kako si ga rijesio sa UU, odnosno sto je bilo potrebno napraviti.
da bar ima neke koristi od ovih postova zadnjih par dana :)
evo ovak...kak mi je ravilov reko da je vjerojatno otiso EROM odma sam skino ultimate unlocker...instaliram ga i otvorim...oznacim u njemu repair EROM/SEMC boot tj bilo je automatski oznaceno,odaberem svoj mob i spojim mobitel drzeci 2+5...nakon sta mi je iscitao podatke pisalo je da restartam mob i da ga ponovo spojim drzeci 2+5...napravim to i on je meni poslao neke loadere na mob(neznam tocno o cemu je rjec)...kad je to bilo godoto odspojim mobitel , izvadim i vratim bateriju i vidi vraga uspio sam ga upalit :D :D .. al sad mi se opet pojaviio problem...nakon toga sam flashao sa FS i MAIN od K800i da si vratim kak je bilo ali kad odaberem ofs ucitava neko vrjeme i onda mi izbaci neki error...i tako stalno...izludio sam s njim :(
EDIT:
sad me interesira jedno pitanje...dal se taj custom pack da ubacit u FS ili MAIN da se nemora naknadno ubacivat u mob??
ovisi čime flešaš
ako koristiš setoollite ona pod MISC files dodaš custom u zip formatu i biti će ubačen nakon maina/fs-a znači sve odjednom(osim cid53,za njega far)
ako koristiš far onda poslije flešanja maina/fs-a trebaš opet spojiti far/mob i ručno ubaciti custom
xs-om ako nema customa onda ga staviš u own_custpack i biti će ubačen nakon maina/fs-a znači sve odjednom((osim cid53,za njega far))
ma on je mislio neku vrstu slipstream-a napraviti.
ali kolko mi je poznato, to ne ide.
a i ne vidim potrebu za time, stvarno ne uzima puno vremena.
ali imam problem s far-om...kad god flesam main i fs i trebam ubacit custom pack on mi ovaj error izbaci
http://slike.hr/slike/untitled_e4708.jpg.html
mogu ja njega silovat tu tjedan dana al nece...moram upalit mob pa cekat par min dok mi stoji wsod i onda ga zgasit jedino tad prihvaca...al onda kad stavim custom pack i dalje stoji wsod
flešaj main/fs
izađi iz fara
izvadi/vrati bateriju
far/spoji mob/ubaci custom
izađi iz fara
izvadi/vrati bateriju
probaj upaliti mob
upravo to i radim cjelo vrjeme...al nikako kao da ima neku tvornicku gresku na sebi stalno tako izbacuje taj error
Pozdrav... Dao mi je frend k800i da ga probam napravit...nikada nije bio fleshan...mob se odjedamput zaledio i nije se htio upaliti...kada ga je isao ponovo upaliti kaze da je par puta zablicao...ali sada vise nista...prije
2 mjeseca je mjenjan display(ja mislim da to nema veze s tim)... Probam ga spojit na komp nece:rifle:...ispise kao da nije prepoznat(u windowsima)... a u programu nikako ga ne ocita... probao sam 2+5 i C....ali nista ne pomaze...probao sam i drugu bateriju i opet isto...
Molio bih vas pomoć....hvala na svakom prijedlogu... :respect:
Prvo,jesi li instalirao USB Flash drivere?
Nakon toga,kad ti očita mob preko nekog programa,postaj log ovdje pa možda netko pomogne.
HEHE...PA NARAVNO...drugi k800i mi normalno očita... i nisam početnik u ovome...ikakav drugi prijedlog??? Probao sam i sa xs++ i setoolom...ali nista
jesi probao staviti ga na punjac, na sat ili dva?
Ne vrijedi...pa stavio sam iz drugoga k800i bateriju...pa opet nista
kvar ti je fizicki...problem je najvjerovatnije u fles ic-u...treba ga skinut i popravit pa reset telefona na factori state,upisat erom i gdfs pa flesat i problem rijesen....ako si iz zg-a mogu ti ja to rijesit...
Ok hvala sta si mi rekao...sutra cu ja to odnest prijatelju da mi to sredi..ako pomogne puno ti hvala...
Dobio sam informaciju da se moj k800 ne pali jer je puko softver. E sad, ja sam nasao ovu temu kako da promenim softver, ali ne mogu da instaliram drajvere, jer kada prikljucim telefon onako sa tasterom c nista se ne desava u windows-u. Probao sam i na razlicitim kompjuterima i nista? Moze li mi neko reci sta je u pitanju?
Pogledaj u superthread, tamo je link za download USB Flash drivera.
jedno pitanje u vezi k800, neradi mi tipkovnica, tj par tipki malo teže ide, preko interneta, tj ebaya sam kupio novu tipkovnicu i kada sam je spojio kao da je pobrkana tipkovnica, sad neznam jel neradi, jel do nje, ili zato jer je kineska, jer sam je preko ebaya uzeo, zanima me jel se može to kako srediti da radi normalno ili bih morao kupiti kod nas tipkovnicu za k800 da radi sve fino normalno
i da, ako je već budem morao kupovati, ako znate možda cijenu tipkovnice... :)
vidim ni na prošlo pitanje još odgovor nisam dobio a već imam novo. :P :D
imam K800 R8BF003 RED52 zanima me jel mogu staviti firwmare od K810, ima topica ovdije, no probao sam staviti ovaj što sam ovdije našao K810 R8BA024 RED52 i naravno počeo blijeskati blicati svijetlo čim sam ga htio upaliti pa sam shvatio da očito neide to tako sa time, pa me zanima što bih morao napraviti da bih mogao staviti firmware od K810,
bilo bi lijepo ako bih dobio odmah linkove za download potrebnoga.
Hvala unaprijed!
x-puta je naglašeno da K800@K810 neće ići i da je ekran blica nakon flashanja http://www.google.hr/search?hl=hr&q=...=&oq=&gs_rfai=
(Ovo vrijedi samo za modele od 2007 godina pa dalje [možda i ranije,neka me netko ispravi ako griješim]).
jel R8BA024 najnoviji firmware za k800, imam red52 i trenutno R8BF003 i koja je razlika između moga i tog najnovijeg ??
i da, link za download tog R8BA024 ne radi..
Cek, molim?!
Imas firmware koji je na ocigled noviji od ovog koji spominjes, i onda pitas jel ima noviji od tog istog? :jehon:
To je kao da imas na kompu win XP, i onda pitas jel postoji koji win noviji od 98. :rolleyes:
Da ne kompliciram sa objasnjavanjem imenovanja: jednostavno verzije firmwarea sortiraj po abecedi - ona verzija na kraju je najnovija.
Link ne radi jer dovoljno dugo nitko nije downloadao. Jbg, tako je to.
Tocne razlike izmedju ta dva FW ne znam, SE rijetko kad objavi full changelog. Potrazi po netu, obicno se jave korisnici kad primjete neke uocljivije razlike.
Hvala na objašnjenju, jer nisam znao da ide po abecedi, vidio sam na topsony forumu da su firmwarei poslagani po abecedi ali nije mi palo na pamet da je zadnj po abecedi i najnoviji,
eto sada znam, stvarno nisam znao.
flashovala sam moj k800
flash main firmware, flash file system i customize file system
posle toga kada sam upalila telefon
display vec 15 minuta flashuje...a s vremena na vreme se upale svetla i krenu da se pale i gase....jel to normalno?
nije normalno kad mobitel ne radi
koji si firmware koristila za flash?
probaj s R8BF003 verzijom napraviti flash ali gledaj koji je cid
ali ne za k810 nego k800 R8BF003(za slučaj k800->k810)
dakle mobitel bi nakon flashovanja trebao odmah da se upali i da radi normalno?
koristila sam R1KG001
telefon je cid52...
nakon flashanja se normalno upali, ali ide kostumizacija, i pise please wait, i cekas dok se to zavrsi.
ovo sto si ti opisala se dogadja (kao sto je i MASVA rekao) kad flashas k800 sa k810fw, a pritom je k800 mladji/stariji od odredjene godine (nikad nemrem to zapamtiti :D)
p.s. dok je mob jos CID 52, samo napomena, nemoj koristiti SEUS (update service od SE)
to nikada ne koristim.
Hvala puno...evo opet sam flashovala i uradio je kostumizaciju...i radi super :)
Hvala jos jednom
imam problem prilikom flešovanja k800i. pise da mi je CID 53 (color red) da li ima firmware za cid 53? da li mi moze neko pomoci?
hvala unaprijed
naravno da ima, zasto nebi bilo.
odi na www.topsony.com ili www.livesony.com ili www.mobilefree.ru i skidaj :)
ee ljudi zanima me ovak...imam k800 vec duze vrijeme i imam puno problema sa njim....malo vise problema..:D :D
kamera nekad nece nekad hoce...pise ono:"IZVRSAVA SE DRIGU PROGRAM ZATVORITE GA I POKUSAJTE KASNIJE"
sledeci problem:nmg instalirat nikakav program niti igricu i kad ocu da otvorim ire ili programe pise mi:RADNJA NIJE USPJELA
zanima me ocel flesovanje sve rijesiti i ako ima neko vremena da mi objasni to flesovanje :D
99% da ce tvoje probleme rijesiti flashanje.
objasnjavati flashanje stvarno nema smisla, vec je sve objasnjeno
to je zbog toga jer se previse igrica i programa stavljalo na mob.....
tako je i meni bilo......
flashaj mob i uzivaj u jednom od boljih telefona ikad napravljenih......
I ja sam imao isti problem nedavno nakon 2 godine vjernog sluzenja, jednostavno poblesavio i nije htio uci u igre i app, medjutim sve popravljeno za par minuta, otidji na SE web stranice i skini najnoviju verziju softwarea i prati korake sta ti pisu, sve je na hrv. i totalno prejednostavno, komp. sve radi sam na tebi je samo da stisnes par klikova kada se to od tebe zatrazi. I da, moram se slozit sa zadnjim postom, uzivaj u jednom od boljih telefona ikad napravljenih......
Imam problem sa k800. uradim flash ubacim custpack i stalno mi pise da je ubacena pogresna kartica. "Insert correct sim card". Pooomoc...
očito je mobitel bio otključan patchem a novi flash ga poništio
napravi unlock patch,imaš odličan tut na forumu
pa nezz kod mene je sasd CID52 a ako ce nadogradnja softvera rijesit prob zasto da ne...a sto se tice flesovanja spojim telefon sve uredu samo jos da nadjem sve ove potrebne fajlove nisam ih mogo skinuti sa rapidshera....pa cu nac nekako i probat...:D :D :D
moguce da je i to jer jedno vrijeme sam imo oko 120 programa i isto tolko igara i gorovo svake sam instaliro i briso..pa bilo je dosta koplikacija :D :D ako uspijem popravit samo 2-3 igre enk ima a ostalo na-a :D :D
ja imam problem na samom pocetku kod instalacije drivera. imam k 800 i znaci prikljucim ga i drzim c tipku instaliram normalno drivere za usb i onda kad idem instalirat one 4u 1 drivere izbavi mi ovu gresku error ftdiun2k.ini not found
uglavnom imam ovakav problem na mobitelu.radio je normalno de negdje prije i onda je samo odjednom poceo blokirat i nekad nece da se upali uopce.pa mi je jedan lik reko da ga treba flashat.
jel zna tko u cemu je problem?
A tko je igdje ikad spominjao ikakve 4u1 drivere? :jehon:
Ajde instaliraj one iz superthreada i gotovo.
Drajvere instalirate ovako:
Iskljucite telefon, stavite USB kabal u vas racunar(jos ne prikljucujte telefon na USB), onda na telefonu dok je iskljucen drzite taster C(koji sluzi za brisanje) I prikljucujete ga na USB kabal.Kad to uradite windows ce pronaci novi hardver, vi samo ignorisite to I ostavite telefon prikljucenim na USB.
Raspakujte drajvere koje ste skinuli, prvo instalirajte usb_flash_driver, znaci udjite u to sto ste raspakovali I rucno uradite instalaciju, posle toga uradite instalaciju drajvera 4in1cable_driver.Kad sve zavrsite, skinite vas telefon sa USB.
Opet ga prikacite sa drzanjem taster C, trebalo bi da windows opet prijavi da je nasao novi hardver, kliknite na balon koji vas obavestava, I on ce od vas zatraziti da ubacite CD sa drajverima, ili da mu pokazete putanju do drajvera koji se nalaze na desktopu ili u nekom folderu(gde ste ih stavili).Uglavnom kad nadjete obelezite drajvere 4in1cable_driver I kliknite next, tada bi drajveri trebali da se instaliraju.
sta ovdje pise...
ima gdje link za te drivere?
znam da ovo nema nidje al et..:D :D
problemi kod punjena k800...ovak
kad spojim mob da se puni sa njegovom baterijom pokazuje da se puni al u biti on prazni bareriju...ozb ja je napiunio na drugom mobuu i stavio u svoj mob i stavio da se puno...poslije pola sata ispito bateriju nema nikako struje...nezz zasto
u servisu su mi rekli da je ostecen neki procesor za punjenje :D i da su sanse 50-50% da se popravi....
al ja sam uradio nesto ludje od tog ubacio sam barediju od k750 okreno je naopako i malo prelemio zice i radi normala.
I SAD OCEL FLESOVANJE RIJESITI I OOVAJ PROB UZ ONE PROBLEME KOJE SAM VEC NAVEO...
EDIT:
e ljudi posoji mali prob...pokuso sam flesevat da bi napravio kameru i flesovo i kamera pet neradi...:D opet pise izvrsava se drugi program zatvorite ga pa ponovo pokrenite kameru..:S: S :S