Jaoo kak vam se da to pisat tolko? :notooth:
Cijon, nemres se strpit? Kolko sam ja citao, iphone 4 ima jedan dio, dolje ljevo, cim pipnes ode signal na nulu, i crkava razgovor, i na 3g mrezi, i na EDGE... Tak da, kad bi biro, ja bi uz'o 3gs :P
Printable View
Jaoo kak vam se da to pisat tolko? :notooth:
Cijon, nemres se strpit? Kolko sam ja citao, iphone 4 ima jedan dio, dolje ljevo, cim pipnes ode signal na nulu, i crkava razgovor, i na 3g mrezi, i na EDGE... Tak da, kad bi biro, ja bi uz'o 3gs :P
Ma, lako za to- staviš masku ili nešto i nemaš problem.
Meni je veći problem što je iza staklo- pa će se često ovo desiti (i sa bumperom)...
Bio na intervenciji i sredio struju u jednoj kući a u njoj Tony Cetinski... :D Svasta...
ma nece mi se to dogodit ;)
sad razmisljam kako upgradeat pc..tj sto stavit novog..
Sve si mislim, danas je Redeem na Lockerzu, jel da bdijem nad kompom, ili da idem u krpe... Bio bi mi bad da idem spat, a ovo nezz jel ce mi tata dat :-/
Došao s Glavnog.
Malo pada kiša :D
oso Digi u vjecna lovista :(
Jucer navecer cekam redeem, i nestane struje, taman kad je poceo, al dobra je vijest da ce danas opet bit jel su jucer nes zaj***li :D wiš mi lak :D
Danas samo surfam netom, tražim glazbu manje poznatih izvođača... Naletio na jeben bend :)
Max Raabe und das Palast Orchester :D
Rade parodije na pjesme, npr. ova mi je bolja od originala :D :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=pcDfL0t_L1M
Došao s prakse.
idem nazad za Zagreb :(
Zašto su krajevi malih šarafcigera obojani crno (ili neke druge boje)?
Ne znam, ove koje ja imam (križni i torx) su crni jer su magnetizirani. Oni koji nisu - nisu :D
Ma, vidio sam i nemagnetizirane koji su obojani.
A, sumnjam da ih je netko demagnetizirao :D
Magnetizira se metal od kojeg je napravljen odvijač ili bar njegova "glava". Ono crno je uglavnom zaštitni sloj koji ponekad sadrzi magnetna svojstva i stiti glavu da se ne ošteti,te takacv odvijač ima samo na glavi mogućnost držati vijak,a gdje nema "onog crnog",ne drzi. Na no name odvijačima zna bit za šminku. Ima i neobojenih koji su magnetizirani. ;)
A da možda naprave Pinky izdanja šarafcigera, možda potaknu više žena za npr. automehaničarski posao ;)
Testiram Flash na iPhoneu :)
Za sad mi se svidja
Stame ubija ovo sunce... Je da je vruce, al da mi udara u monitor TAMAN kad dojdem na komp (a kad me tata stera, nema vise sunca, ofc...), pa mi onemogucuje rad na njemu -.-
Došao s vožnje.
Malo dulja nova ruta :D
Lijepi spust :)
Ovo je čudno, mobitel je došao kod nas prije nego u Ameriku...
Dr. House i spavanac... :)
Jedva cekam, jos par dana/tjedana i kupujem Desire ;D
Joj, cijon, jel se to meni cini il ti non-stop mjenjas te mobitele?
OT: Nisam spaval doslovno cijelu noc, doso frend prespavat i cijelu, al doslovno, CIJELU noc sam proveo igrajuci bombermana ns Nintendu DSi... Cak nisam ni umoran! jos... :notooth: