@georgy, jesam, zasto?
Printable View
@georgy, jesam, zasto?
Vladanje: loše
:lmao:
@georgy Bio sam ja, pred koja 2 mjeseca mislim... Svidio mi se mozak u šniticama ^^
Dosao iz grada, pokusavam se nekak rijesit DS-a, PSP-a i PS3..
Izgubio sam totalno interes za igrice :/
Kad sam bio u servisu pred tri mjeseca uzeo sam i brisače jer su ovi moji bili katastrofa. Za 230 kuna su mi podvalili još veću katastrofu pa sam popeezdio,al đaba kad sam već bio doma... I tako trpim već ta tri mjeseca to smeće i onda se danas odlučim na kupovinu još većeg smeća koje me je jako ugodno iznenadilo. Dao sam 17 (slovima: sedamnaest kuna) za dvije gumice tj metlice brisača. Pa Bog te mazo,brišu ko blesave... :D
A ja umlatio 230 kuna na govno. :angry:
To je fuckin 13 pari ovog jeftinjaka s benzinske. Da 10 dana brišu,ja prezadovoljan. :)
lunce ide na more :D
lunce ide slatat iksa :D
weee weee weeeeee
Ajde pa da i ti odeš :belj:
"Složio" digitalnu nekoj susjedi- isplati se to... :notooth:
Zašlatam ti iza uha jednu, javi mi malo više detalja kad mislite krenut i to... :)
Kak fora, na Youtube-u se pojavio "Vuvuzela button"..
Gledas video i svira ti u pozadini vuvuzela :D
Nije na svakim filmicima, al na vecini..
http://www.youtube.com/watch?v=xhM-cpSwrmM
Ovo je neki bezvezni, 1. koji sam nasao xD
Dolje desno pored reze ti je kao mini nogometna lopta, nju pritisni i uzivaj u zvuku vuvuzela :D
Idem se voziti :wave:
haha bas su zakon te vuvuzele xD
luna, kupaj se malo za nas isto :D
Nista, probudio sam se, opet vrat boli, PLUS leđa... Omg... Neznam sta da radim, prizeljkivam si kupit neki mali laptop za rojs :D Pikiram na onaj mali acer aspire, kaj je vip imo u ponudi :D
Olafur i nema neke veze sa svjetskim, a on nije jedini primjer :)
http://www.youtube.com/watch?v=mYIfiQlfaas
Mislim da će to zakeljiti svugdje, samo je pitanje vremena.
Iznenadio bi se kad bi znao što sve slušam... Ne valja biti ograničen, to je samo glazba :)
Prosljedio štafetu dežurstva kolegi Sad me savršeno zaboli ona stvar i idem se večeras izopijat kak spada... :)