Moj je mačak sinkronizirao svoje mijaukanje sa vuvuzelama, isti ton... :scream: :užas:
Printable View
Moj je mačak sinkronizirao svoje mijaukanje sa vuvuzelama, isti ton... :scream: :užas:
Luna- http://www.popsci.com/diy/article/20...vuvuzela-whine
I malo o samim vuvuzelama.
dosao iz skole, i imam pozitivnu iz geografije... Sad mislim da me nema ko rusat :D jos malo srednja... upisi... jaoooo.... Bar mi nece bit daleko, ja se nadam xD
Evo, prolazim s 5. Jos da mi autobus ne kasni pola sata...
GT-R- daj dodi do stanice, donesi neki sokic i suncobran :p
fIco- u koju ces?
Idem spavat. Sve su mi kazaljke na nuli... :wasted:
Strojarski tehnicar s primjenom racunalstva, ak sam dobro napisao, u Srednjoj skoli (duuh...) Ivan Švear... Valjda necu imat te vase famozne Sklopove, ha? Bar znam de trazit pomoc :D
Pa, mislim da je to kao tehničar za računalstvo.
Nema "rasporeda" predmeta po razredima, ali vjerojatno ćeš imati.
Da, xlr sve zna :) Na mene ne računaj :p
Bio na promiciji Stidljive ljubičice... Svirali prvi puta nakon 30 godina...
Normalno, ovo će značiti onima koji uopće znaju za njih :)
Pocela tekma :D
Da, cul sam za ljubicice... Procital sam ih u udžbeniku iz povijesti :notooth: kao, kak ta rock glazba utjece na nasilje (a thompson? :D)...
Imam goste, pricaju sa tataom, przim tati CD od Madonne... -.-'
6/6 komaraca
Bilježnica iz matematike ispunila svrhu :D
Uhh kako niko ne spama u chataonici :/
Dosadnoe xD..
Jos 2 dana i gotovoe :D
@Georgy, di idete vi slavit?
Ne znam, vidjet ćemo sutra valjda.
Makar, po meni je bezveze sada slaviti- pošto ionako imamo još jednu godinu...
Ali, bilo kakva izlika za slavlje :notooth:
gotova sk....proso bez komada jeeej :D
Odgledao 3 nastavka Tesne kože. Ko klinac sam gledao i nista nisam zapamtio pa mi je sad kao prvi put da gledam. Ludnica živa... ;D
Probao napraviti aplikaciju za Android, ali vidio da nema smisla- tj. nemam pojma. :D
Gledam Kosti.
Surfam po netu...
Pronašao sam masku za iphone sa grbom HNS-a, pre bolesno :p
http://www.focalprice.com/IP335X/Har...one_3G3GS.html
Dobio kulju iz matke, predzadnji dan! Sutra dan D
Volio bi da sam danas vec gotov sa skolom, al ne, sutra moram jos matisu i latinski odgovarat -.-"
Divno..
Digitalizirao sam se i u apartmanu u gradu. Tamo imam jedan stari televizor bez SCART priključka. SONY Trinitron iz 1986 :notooth: a slika ko na novoj telki :)
Stari je naravno kupio DVB-T prijemnik koji na tu telku ne moze spojit. Jučer sam taj DVB-T oženio za 150kn i uzeo Nytro BOX s RF modulatorom,RF kabel,riblju kost,10m koaksijalnog i jedan muški priključak.
Kad sam izišo iz grada sjetih se da nemam na što okačit antenu i krenem se vraćat u grad i pazi sreće. Pokraj jednog kontejnera za smeće ugledah neki Quadro televizor,neki Humaxov prijemnik,tanjur,glavu i nosač... :D
Reko,neću bit cigo i uzmem samo nosač. Ko nov je. :)
Sad imam sve i u apartmanu. Kasnije sam tamo prolazio i vidio da je telka ošla skupa s tanjurom i prijemnikom... :)
Nek on kupi nosač. :belj:
Kako bolesna ova grmljavina. :flame:
a, taman mi je iznad kuce pa vidim samo bljeskove...:(
da samo grmljavina, žorži..
bas nas je fino opralo i napuhalo..
a ko za vraga danas sam kupila i instalirala nove prekrasne podmetace za stolce na terasu..
sad skupljam hrabrost otic pogledat u kakvom su stanju :(