Mislim da nitko nema...
Ali dobro.
Pogledao Trainspotting (xlr- imaš još koju preporuku? :p).
Odo na igralište. :)
Printable View
Mislim da nitko nema...
Ali dobro.
Pogledao Trainspotting (xlr- imaš još koju preporuku? :p).
Odo na igralište. :)
potpisala na neodredjeno :D
volim ugodna iznenađenja na plaći... ;D
FALiLV!.....
Pridružujem se čestitkama ;)
Sada možeš pripremati djecu za doček malih zelenih i "sondiranje" :p
pih, prica se vec sad :D
eh.. sad mogu dic kredit i sagradit kucu.. sad mogu imati Ines ili Mihaela bez da strahujem hocu li se vratiti na posao kad istekne porodiljni.. sad mogu mirno planirati penziju :D
nisam mislila da cu u ovoj nasoj divnoj drzavi ikada docekati ovaj dan. al, cudnim cudom jesam! i bas sam si hepi, tim vise sto sam sve to postigla sama, bez ikakvih vezica, bez plavih kuverti, samo ja i moje sposobnosti :mi praud:
i sve bi to bilo divno da mi dan nije pokvarila ruzna vijest :( jedan kikac iz grupe mi je zavrsio u bolnici.. strahuju da je rijec o onoj groznoj grozoti na L :(
nisam vjernica, al danas mi je bome doslo da molim :cry: samo da sve bude okej..
zbog takvih stvari se bojim imati svoje dijete.. previse takvih prica imam oko sebe, ovo je vec ne znam koja po redu u mojih 4 godine staza :(
Ti to ozbiljno ili? :D
Leukemija, valjda.
Vidim, napravili dual core 1.5GHz za mobitele...
Ma, i ja bubam.
Ali, ne znam niti jednu drugu opasnu bolest na L.
da, ta bolest..
al dok joj ne izgovorim/napisem ime ne zvuci tako gadno i moguce :(
razmišljam o montiranju dva miniguna na auto, jedan na haubu, jedan u gepek...
više će mi trebati ovaj u gepeku, ali nije naodmet ni onaj naprijed...
tako da sve debile u bemburama, mercedesima, raznim džipovima i inim prijevoznim sredstvima više klase, koji misle da imaju prednost jer voze tako nešto, lagano samo prosviram kad počnu blicati i paliti duga svjetla... :rifle:
i onda me netko pita zašto ne volim po danu u grad s autom...
@Luna, cestitam!
OT: bjezim s posla...
cestitas joj na poslu, ili? Hehe sala, svaka cast luna! Ovaj, teta luna :notonth: nadam se da ce ti bit lijepo cuvat djecicu i da ce te navedeni obozavat :D
ot. Sad se tusiral i mislio sam da je nestalo vode kad mi je moja bujna kosa bila puna hed end šouldrs sampona... Ali se vratila i opro se do kraja :me be annoying: ;D
Ich will nicht Deutsch lernen :(
Es ist echt schwer :/
Eine Frage an Xlr, mochtest du bitte mit mir COD spielen? ;D
COD? ko oće kod igrat???!??!?!
Cionn, jel me imaš na xf-u? Daj mi svoj nick pa da i tebe imam :D
xlr kein spielen cod4, habenzi original version :p
Mislim da sam dobro napisao matematiku... :)
Par pitanja sam blefirao, ali većinu sam znao ;D
I zadnji je tako fora... neka raketa leti, ovo- ono... nacrtao sam predobru skicu- i skužio što treba napraviti, ali nažalost to nismo radili... :( Ah, valjda ću dobiti koji bod za skicu :notooth:
Odo spavati, sutra imam referat iz sklopova (:D) :wave:
lunenzi dijelitešen banenzi ako vi nastavite šprehnzi dojč!
ja vol, majn fjurer!
:banme: