Idem se kupat, jest i odmor...dosta je danas glume :crazy:
Vi i vaša ceca...:p
:wave:
Printable View
Idem se kupat, jest i odmor...dosta je danas glume :crazy:
Vi i vaša ceca...:p
o ukusima se ne raspravlja..
koliko ljudi - toliko cudi..
i hrpa ostalih mudrih narodnih izreka, poslovica, doskocica, poskocica..
cinjenica jest da je turbofolk (ne nardona muzika, nego bas cajke cajke) uzela maha, i to tu mač!
zasto? zato kaj je super mjuza za veci omjer alkohola u krvi od krvi same. ono, za razbijat case, raskopcat sulju i bacit se na koljena.. sorry stamp, al ja u tome ne vidim nista urbano, meni je to bas onako, pravo balkanski! nek je alkohola i harmonike, i raja je sretna..
opet, nemam ja nista protiv toga, tko voli nek izvoli.. mene samo smeta sto je turbofolk istisnuo masu ostalih sadrzaja u metropoli.. tako npr netko tko slusa techno zaista nema kamo izaci.. i ne, ne saljite me u piranju, ono sto tamo svira nije tehno!!
nadalje, cajke i narodno nije isto.
cajke su ceca i slicni njoj. to ne probavljam
al zato narodno - halid, bogdan.. to je vec druga prica.. iako, ne mogu shvatit zasto se halida trpa u kos sa cajkama.. mozda zato sto ide na turneje s tim cajkarosima..
uostalom, zar su etikete nesto pozitivno? zasto bi itko zelio biti etiketiran i svrstan u urbane, seljacine, alternativne, sminkere, ovo ono.. opterecivanja.. budite svoji!
e a jesam ga i ja sad tu svasta nasrala.. pucaju me hormoni, jbg
e pa baš da razbiš čašu izbacili bi te redari van bez pardona sa zabranom ulaska :p
da
a onda bi se na parkingu zasaketali, a mozda i zapuskarali ;D
Evo, ja ne volim cajke, ali neke pjesme od Halida Bešlića, HAri MAta Harija itd. su mi OK. Ali najveći klasici su "Čerge" i "Ti si mi u krvi" ... Inače volim tambure (jer ih sviram) pa tak da su mi skoro sve pjesme s tamburama ok.
Mario92, over.
Ja sam po tome šminker :notooth: Jer slušam trance i deep-house i furam se na metro :notooth:
Nema do thompsona :p
cole..
ti si mi u krvi..
:reze zile, razbija case, ljubi monitor, kleci, skida majicu.. uuuups, ovdje ima i maloljetnih:
pjesma koja ce mi svirati za prvi ples na svadbi..
pjesma koja me instantno pretvara u lokvicu pateticnog zenskog bica..
blah
cole
;D
Dj Krmak - Žigolo :notooth:
Slazem se s tobom . etikete nisu uopce nista pozitivno . Jednostavno , svatka od tih subkultura ima svojih prednosti jel i nedostataka . Naravno clanovi tih subkultura vide uglavnam samo prednosti .
ja cajke ne vezem uz bacanje casa , mislim ima i toga, ali ima i bonkasa valjda 1000 posto vise nego na cajkama , pa necemo sad iz tog radit dramu.Shvacas usporedbu.
shvacam usporedbu. iako slusam svasta, techno je uvijek bio posebna ljubav. i izrazito me smetalo kada bi me s ezbog te ljubavi karakteriziralo kao vjevericu koja zoba bonkase samo zato kaj sam znala otic u best na parti.. naravno, bilo je mnogo takve djecice kojima nije bilo bitno tko ima set, kakva je muzika, bilo se bitno samo zdrobiti..
tako i na cajkama ima dosta onih kojima glazba kao takva nije bitna, bitno je pokazati lancugu oko vrata, popit sto vise alkohola, po mogucnosti se posibat da se pokaze muskost.. i utoke su dobrodosle.. cinjenica jest da su takve scene vrlo ceste u nocnim klubovima sa cajkama. nije da ih drugdje nema, ali svakako ne u tolikom broju u kolikom se ponavljaju na cajka - mjestima.
a sad ono kaj si ti rekao, urbano.. nastranu sad etiketa, ajmo ovak.. momak, mlad, zgodan, fini posao, pristojan auto, fina obleka, elokventan i pristojan. preko dana. a uvecer? na ceci, seki i ostalima? jednostavno mi se ne uklapa u tu sliku..
al opet, to su vecinom neke predrasude.. niti ja, kao jedna teta u vrticu, ne uklapam se u sliku zdrobljene djecice s utrnulim vilicama i zjenicama vecim od sraenica.. but hey, nisam tam zbog djecice, nego zbog muzike ;D
A i vi se upuštate u neke razgovore...ajme kako vam se da...:crazy:
Idem ja rađe u krpe :p
Noć svima...:wave:
Ja slušam mamu i tatu.
"I malo je rastrošno, to naše carstvo, i zato nam ga siše gospodarstvo" :crazy: :respect:
Dobar jutar svima... ;D
opet ja sam na forumu... :-/
ništa, gibam i ja uskoro... :)
Jutro narode... :wave:
Čuj valkana ;D Sjećam se ko da je bilo danas, vani nekih +30° i mi gazimo na more s ruksacima i popratnom opremom dokle se ekipa oko Bourguignona ležerno sunča i skakuče oko auta nakon sinoćnjeg aftera. Ludilo brale, opasan je taj red bull :rolleyes:
Nego luno jes to ti? :notooth:
Kod mene je već +40 :D
Idem jest...:wave:
Idem u školu, pišem fiziku koju nemam pojma :dunno:
Pozz...
Mario92, over.
uh odmaram..snimao neke videoe na dvoristu..opet sam poceo trenirat freestyle hehe nisam cjelu godinu vjezbao s loptom...bice se tesko vratit na staru slavu :D
lolcek.
nisam to ja. ja imam vece ciceke, molim lijepo! i plava sam bila s nekih 15 godina, nikad vise ;D a s 15 nisam bila na valkani, s 15 sam visila po valbandonu i galizani :lmao:
eh..
da..
di su ta vremena :nedamisetrazitonajsmajlkojiplace:
a ti zoberico, is is na onu temu o okupljanju i predbiljezi se za cugicu :p red je da se vise upoznamo!
dobar dan svima... :D
Evo ponovo mene na praksi... ;D
malo gledam što ima novo na forumu... :)
Bok ljudi..........Meni je danas rođendan......:crazy:
Ali ga sutra ga slavim s curama ;)
Nas 9 cura giba na klopu i cugu...........joj al će biti hajka.
POZZZ SVIMA:respect:
Sve najbolje!!!
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=779928#post779928
došao s vožnje . . . ;)
sad slijedi pakao, traženje tenisica . . . :notooth:
wish me luck . . . ;) :D
ajme meni, šta je dosadno :(
Kako neki nemaju ono pod avatarom
Viđen online: danas 00.00
???????
ajme kako sam ja smotana :(
sta je bilo? ispo mob u wc solju ;D
ma nije to...:D
karta za nogometnu utakmicu Poljska - Hrvatska ..prošla mi doslovno kroz ruke
ah, sad mi gotovo :(
baš šteta, da...
a ja kartu besplatno....ma možda još i stignem, ne znam..
a prijevoz..gorivo dijelimo...
Konačno malo odmor...:tomato:
Jedem sladoled sa jagodama...svaki dan nešto drugo :hrv:
jebi ga... lijep dan je.. idejm cerat tenisa malo :D cak sam i naucio malo :D
Zdra'o :)
Evo bio sam malo kući, jutros otišao, sad već došao...
Baš su me gotivili, sladoled, jagode sa šlagom, specijalni ručak ;D
ljut sam i neznam sta bi.
prejeo se jagoda.
ajmo poludi....:drink: :drink: :bigjump: :bigjump:
Move your ass....:D :beer: :drink:
iskoristi moje mane, sutra pričaj na sve strane, da ovakvu nisi imaoooo
kad bi ovo barem cure u stvarnosti pjevale :p
Ma čemu da pjevaju kad posao obavljaju dobro...:notooth: :banme:
Waaa sredismo prezentaciju, bomba je bila. I službeno smo korak do diplome http://www.foren4all.de/images/smilies/drinks_drunk.gif Blah, nema tog smajlija da me vjerno prikaže u hrpi bajtova..
Fala :beer: idem u krpe tijelo me ne sluša
Bravo x :beer:
wii surfam brez žbice, konačno uredismo doma wireless :D
a i pribavia sam si novu uber brzu podlogu za miš zdaj mi miš beži po ekranu...
nda upravo je bila situacija vani, mačak se zakačio s sovom i skoro je bio pojeden :D :crazy:
Trebao si snimiti to :crazy:
štanga kmica je vane, tak i tak se nič nej vidlo :)
al da vidiš mogo je biti dobar materijal za National Geographic
Idem malo na dopisivanje i u krpe...
Popio neke pive,sad odo gledat Nikitu... :zzz:
Napravio fejsbuk. :lol:
odoh spavat
Dobar jutar svima... ;D
opet ja sam na forumu... :-/
ništa, gibam i ja uskoro...
nadam se da će mi današnji dan biti zanimljiv... ;D
dobro jutro . . . :wave:
Jutro svima...:wave:
Ico ranoranioc :)
Evo čačkam malo po novoj komfi-krntiji...sporooooo...ove Via grafičke nisu nizašt :)
iks! prase moje forumsko!!
pa cestitam!
eh, jos da mi je proslavit to s tobom i zapit..
end aj rili min det, nije istina da samo zelim piti na tvoj racun..
;D
Jašta! :be my sponsor bejbe: ;D
Fala!
u, da..
zaboravila sam ti reci..
ovo bi moglo biti veoma bolno..
moje musko me zeli voditi..
na vipinmusic..
:donthejtmipliz:
došao iz shoppinga . . . :D
grad pun, ko da se nekaj dijeli . . . ;D
na trgu se sve priprema za danas, puno štandova s pivom se postavlja . . . :notooth:
kaj sam kupio . . . ;)
http://img98.imageshack.us/img98/25/dsc01251av3.th.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/87/dsc01252bd1.th.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/800...1255zj5.th.jpg
to sad svi poceli fred perry huligan ovo ono haha...ova majica je doktorska nema sta:respect:
omg!!
pa to ovaj veceras urlice na trgu!! fak, gad demit. mislila sam ic na cugu.. sad ne mogu.. demit!
a sto se isfuravanja tice.. hm, da.. svasta bi se na tu temu imalo za komentirati! tako da, don't start!
da da, huligani i razbijači . . . :lmao:
nosim ono kaj mi se sviđa . . . ;)
i nemojmo započinjati tu temu . . . ;)
@wankoner
wan, pit bull ne nose huligani, već je to jedna od marki undergroun scene . . . ;)
nemoj pričati o nećemu o čemu nemaš pojma . . . ;)
Nećemo nebrini.
Neću dakle se ni osvrtati na ovaj post. nvm.
;)
;) :thumbup:
idem na vožnju, a poslije na posao . . .
tako da mislim da se danas više ne pišemo . . . ;)
stoga pozz do sljedećeg pisanja . . .
Baš je vruće.
Moram učiti a predveče u potragu za cvikama :)
Ja sam mislio na taj vipinmusic, ali već sam bio na Prodigyju prošle godine, a nemam ni vremena... :/
bokšić :)
i ja bila u sopingu juče :D
...and that's the way the cookie crumbles. :)
OT: vratio se jucer u ZG, umoran i prehladjen. :(
evo me doma..s lapom u krevetu,jos drugi tj fax i finito..
Ide tko većeras u Piranhu na Junoir Jacka?
Bit će ludo...DJ je prejeben :respect:
Ali meni se neda...dolazi isto neki DJ iz Londona u disco Tropic koji je udaljen od mene 6 km...disco na plaži jezeru...oko tebe jezero, puno puteva za šetnju..a kada padne mrak puno mjesta za hmm....:notooth:
Do sada se zaj...sa matkom...malo odmora ;)
I ja sam se zajebavao sa makroekonomijom do sad:creep:
Sad puno odmora :notooth:
****** u prirodi je za one koji nemaju tu sreću da su većinom sami u iznajmljenom stanu :p
jao tomsone, kiša ćet past ;D
Kod mene sunčano, tek sutra najaviše kišu :p
Unajmio sam dva indijanca i jednog cigana (pise da trebaju tri, a cigani su najblizi tome...) i cini se da je ples kise uspio. Zlobnik u meni se pokvareno smije :D
Saboteri jedni zli! :)
Pridruzujem vam se. ;D
high five boys
(ravilov, hajt nadji aproprijet smajlica za tu radnju!)
;D
Ma Thompson i njegov koncert...nisam ni znao da je, to samo po sebi govori sve...;)
Balkanac je prije sat vremena došao s posla. Sad razumije ljude koji pljačkaju kladionice i ne rade ništa
Idem ja u krevet...noć svima :wave:
Evo dođoh kući, bio sam s curom u šetnji od 20h pa sve do sad :D
doso s koncerta...i to jedva...bah idem spat
pomazem ujaku,na bausteli ;) otisao je po pive pa imam pauzu,,pozz svima