ma bi ja, al tata nece :( bila mi teta narucila neki RC autic, pa je sa 5 dolara cijena na kraju skocila na 350 kuna... Ako netko bude narucivao iz UK, neka kaze iskustvo, il ak vec je... Il ak moze u zg ko pogledat, please! Bio bih zahvalan ;D
Printable View
ma bi ja, al tata nece :( bila mi teta narucila neki RC autic, pa je sa 5 dolara cijena na kraju skocila na 350 kuna... Ako netko bude narucivao iz UK, neka kaze iskustvo, il ak vec je... Il ak moze u zg ko pogledat, please! Bio bih zahvalan ;D
Pa cim ti je top rated seller sumnjam da ce te ic za*ebat..
OT: Georgy, daj i meni jedan napisi :D
ma... Jooj... Nije mene niko zajeebo, neg shipping, porez, transport, porez... Nakupilo se i jbga... I sad tata nece uzet zbog tog kaj se desilo...
a pórez? Skladištenje? Gamad i to naplacuje...
da, da! Kaj, ne vjerujes? Nisam ni ja do pred kojih 3 mjeseca...
Ako ti je predmet ocarinjen, naravno da plaćaš porez, skladištenje i transport neovisno o već plaćenoj poštarini. Makar još ne vjerujem, RC autić si platio 5$ i ispao te 350kn? Oooook...
Iskustva iz UK-a pozitivna nebrojeno puta. Ali savjetujem ti da proučiš kako radi ebay (ili ti ili onaj tko ti to kupuje).
Cionn- mozda i to imam negdje :D Pogledam sutra.
Xlr- dobar potpis (ova zadnja linija :notooth:). Sad sam se sjetio u filmu Kidulthood- kada je decko rekao da ce si on naci curu koja ima DP (d je designer) ;D
OT: Razmisljam :D- dok ne zaspim. :wave:
Aj aj trazi ti taj "memento" ;D
OT: Saznao da u cetvrtak letim u Madrid, kako ljepo :)
Umm, shipping i porez su dvije razlicite stvari.
Shipping placas posiljatelju za uslugu slanja, a porez placas carini po dospijecu.
I to sto je item + shipping mala cifra jos uvijek ne znaci da te nece oderat na carini... Vjeruj mi, znam. :(
EDIT: ups, sad sam tek vidio da kazes da je shipping i transport jedno te isto... S tim se slazem. :)
ma ja narucio bio iz amerike... Al neda tata vise, nema sanse! Znam, nije to puno, al se svi bojimo poreza i skladistenja...
Ipak nemam energije. ;D
Doručkujem.
Rav, bolje nemoj pisat postove u 2 ujutro ;D;D
Steta georgy :(
OT: Ova kise me polako nervira -.-"
Jos 1 trening mi je propao zbog nje...
dosao iz skole... Pisali smo kemiju... Moram kod frenda napravit nekaj za skolu... I zelim silicone case, bijeli! :D moze i crni :notooth:
sastavio zahtjev za nadoknadu štete...
oko 5 po curu, pa poslati to i do vipa po novu karticu... ;)
L.L., pa nisi valjda još uništen od fat boya pa se ne javljaš? ;D
Doso doma..
Fora kad imas skolu ujutro a pocinje u 11 :D
Dobili digitalni prijamnik ;D
Cionn- slažem se :)
Sada bi trebao kao ponoviti matematiku za sutra... :rolleyes:
Ja sutra samo pišem probnu matematiku :p
GT-R- zato smo mi imali ovu subotu... I nije jedina škola :)
ja u petak nemam nastavu :biggreen:
ali zato sutra pišemo fiziku i njemački + pita povijest i latinski :spin:
OT - visim na kompu a trebao bi učiti