gledam Teresu Fidalgo
Printable View
gledam Teresu Fidalgo
Cekam vlak za doma. Unaprijed odradujemo petak :D
Jos sam i bezveze isao... a dobro... :)
Ja ispraznio jednu punjenu papriku... :)
Večeras 3 janjeta vrtimo. :kalorije:
daj ajde kakav video! Uzas... O.o cione, pobogu, pa kak sam najdes takve stvari?
Pogledao Fountain- razmišljam jesam li shvatio film.
Odo na igralište :wave:
Neću gledati po internetu (nije problem ponovno pogledati film, dobar je)- je li pouka da nismo mi pojedinci bitni (da ne budemo sebični i pohlepni) već neko "opće dobro" (ili tako nešto) ili da prihvatimo stvari onakvima kakve jesu? Mogla bi biti i da iskoristimo priliku- ali ta mi je nekako najmanje vjerojatna... :D
OT: Došao s igrališta.
Odigrao poštene 3 tekme, jedva došao doma, otuširao se i bijah ošišan...
Ako nećeš gledat po netu, zašto onda mene pitaš? Ja ti neću ništa reći :)
Pogledaj ga opet za mjesec dana. Meni je savršeno legao nakon drugog ili trećeg puta, ne sjećam se točno (vjerojatno misliš da sam frik, al zaboli me :D)
Pa, samo mi kaži da ili ne. Da ne tražim neki novi smisao ako ga nema ;D
Uglavnom, to je ne? :D
Mogu ja svašta misliti o nekome koga nisam upoznao uživo...
Više mislim da si frik jer se sjećaš svih onih stvari iz sklopova :p
Gle, film nema unaprijed definiranu poantu - to je čitava mudrost. Sve ovo što sad pogađaš sam i ja pogađao kad sam prvi put gledao. I sve je točno ako si ti to tako shvatio :) Moje mišljenje je nekako najbliže tvojem "prihvatimo stvari onakvima kakve jesu" mišljenju...
Ma dovraga sve, budem i ja večeras otvorio Aronofsky's movie night! :p
Čitam vas i zaintrigiralo me .... i sad.....upravo sam pogledao trailer na jubitou, potražio spoilere okolo i sad ne moram gledat film :P
Ah jbga, treba zvat moderatoricu da obriše ovaj offtopic onda :)
Inače protiv spoilera se borim tako da film pogledam tek za mj dana kad spoileri u glavi izblijede... Probaj http://cafe.mobil.hr/../images/smilies/tongue1.gif
Ja inače gledam filmove na FF ili neki put po dva ili tri filma odjednom na različitim dalekovidnicama i tako ništa ne skužim ;D
Ti gledaš filmove ko ja reklame :notooth:
Sad bi i ovu evroviziju pogledao na ff ali Fata ne da daljinski :/
Suosjećam :|
Odo updejtat životopis i malo ga ušminkati da se slabije vidi nedostatak radnog iskustva.
Doso doma...
Na izletu bilo odlicno, ove toplice sv. Martin su odlicne!
Ubio sam se na toboganima i u plivanju i na odbojci na pjesku xD..
Sad lagani chill...makar mislim da cu zaspat ko top..
I mislio sam si :p
Ali, budem ga kroz neko vrijeme ponovno pogledao (kao i Requiem)- nekako mi je "lijep" film. One scene u "kugli" i kraj kod drva... :)
Eto, ustedili smo ti nesto vremena. Posto je vrijeme novac- budes mi uplatio naknadu na tekuci ili ces mi jednostavno poslati kreditnu karticu? :p
OT: Pogledao filmic o Nicku Vujicicu- ne mozes vjerovati...
Odo spavati :wave:
Eto, onda i tebi "happy watching", xlr :D
dosel sa jakuševca... C905 1200 kn, al dal bi mi lik za 1000... Kaj? XD onda, lg prada 2 isto 1200 kn... Al carapa za mob nema! E da, jel zna ko, ima li onih silikonskih navlaka za klizne mobitele?
napokon u zagrebu...
došao jučer, ali se nisam stigao javiti...
na fat boyu bilo odlično, frajer je pokazao zašto je No. 1, ali to je jedino što je bilo odlično...
u 3 godine zrće se nisam nagledao tolko stoke kolko ih je tamo bilo...
stvarno prestrašno...
organizacija ravna djetetovoj organizaciji igre s prijateljima...
tako da, sretan što sam opet u zagrebu... ;)
Wtf? Na Jakusevcu trazis navlake za mobitele? :jehon:
A nisi se sjetio pogledat u VIP, T-Mobile ili TELE2 ducanima? Ja sam ih tamo vidio bezbroj...
Mah... Isli smo ti na jakusevac, i sad ja da pogledam, ono bezveze, al nigdje nema gamadi malih... Ako itko vidi slucajno negdje, da mi javi, na PM ili ovdje, ili u w705 foum... Nema veze, hočem si jednu takvu :notooth:
EDIT: Ea ljudeki, w705 silikonska navlaka
http://www.dinodirect.com/Sony-Erics...rency-EUR.html
Sad, kako naruciti? Pitati tatu? Ili netko misli naruciti puuuno njih pa mi poslati postom? :D
Kaj je tak tesko preko e-baya narucit?
http://cgi.ebay.com/Silicon-Cover-bl...item4147b5fe64
OT: Sad se probudio ;D
Napravio predobre pripreme za digitalnu, sada malo učiti (napisati "memento" :D) fiziku :)