Sad bi frendica rekla da je spavanje za slabe. :belj:
Printable View
Spavanje je super. :) Evo sad sam ustao i ne osjećam se slab,a to sto sam igubio par sat vremena,nece škodit... :D
Dosao doma, mrtav umoran...
Sutra fala bogu nema skole ;D;D
pili.
popili previse.
a sutra je novi radni dan.
mislim da postajem alkos, i da bih trebala ostat trudna, sam da imam cvrst razlog ne lokat vise :D
idem spavat. da. noc.
LJUDEKI! Dugo me bješe ovdje! :D na informatiki... Pokusavamo OPET smjestit ucitelju :evil: jesam džubre XD
Doso sa treninga, lagano pod tus pa chillanje :D
najeo se ko prasac...
zagrebački, pomfri, paradajz, i za desert dvije palačinke s nuttelom... :notooth:
i sad chill out kojih sat vremena, pa na posao... :-/
papam vrucu cokoladu... Il pijem... Nea veze xD imam dz za krepat... Kemija cjelu god ucit, biologiju isto, sutra pisemo bio, a kemiju u pon... Uzas...
igram se s novim mobitelom...X10 :D
Doso iz A. Malla..
Nakupovao sam hrpetinu robe ;D
OT: Georgy, jel znas neki dobar program za prebacivanje file-ove na iPhone? :D
Kakvih fileova?
Ja sam koristio iFunBox, ali ne znam radi li to sa 3.1.3... Mislim da radi.
Pogledao Requiem for a dream... Bolesno...
Ja sam koristio iFunBox za istu namjenu :)
Evo, i na Milestoneu ima iSpeedTouched, samo se drugačije zove i, po meni, je bolje napravljen (i brže nalazi password).
Meni je ok pjesma- mislim, ionako ne slušam takvu glazbu pa mi je svejedno.
Ali, definitivno smo imali i gorih :D
Sta ti je bilo sa N86?
Kak mislis bolje napravljen?
Das link da vidim :D
Eto sad cu probat sa tim programom, thx ;D
OT: Nismo prosli..
Prodao sam je, ne trebaju mi 2 mobitela :)
Pa, nekako mi je ljepši i funkcionalniji.
U programu nađeš mreže, on označi koje se mogu "probiti", odabereš neku i u sekundi (i manje ;D) izbaci par passworda, izabereš bilo koji i spojiš se.
Zove se Penetrate :D
Ehh, ja sad razmisljam da si kupim novi mob, kak mi se sprzila E71 i sad neznam :/
Brutalan naziv programa ;D
Steta kaj tako nesto ne postoji za S60 ili iPhone.
Ovo moze "probiti" i Thomson i Dlink ;D
EDIT: Daj mi pls sam reci di jos trebam kopirat ako se sjecas onaj file na iPhone posto je link krepao :/
Postoji i za S60- samo što je na njemu kompliciranije.
Pošto ne možeš (barem ja nisam našao način) kopirati ime mreže (tj. SSID), a niti password koji ti izbaci.
Tako da moraš malo "multitaskati" dok ne prepišeš.
Ali, iPhone lijepo kopiraš i to je to. Samo što na obe platforme to puno dulje traje nego na Milestone.
Koliko sam ja vidio, u Zagrebu su najčešći SpeedTouch modemi, tako da meni Dlink ne igraju nikakvu ulogu.
Mora ti ovako izgledati- /var/mobile/speedtouched.db
kad smo kod toga, ima kakav program za javu? Sumnjam, al kad je vec rasprava... :D
Dobro jutro :)
fico- nema
curses... Nemam srece ovaj put xD btw juce opade mob pred skolom i zguli mi se malo ekran i pinku oko njega... Mrzim to! Treba mi ona carapa za mob, kolko dojdu opce te carape? XD
3 para 10 kuna :D
Jutro :)
Razbuđujem se :D
Jel zna itko dali mogu negdje odnjeti CD/USB sa slikama i tražiti da mi naprave poster?
Htio bih neke autiće malo za promjenu nabaciti na zidove u sobu :)