:wtf:
Ne kuzim ovo gore uopce...
Sto se tice datuma, ja racunam onaj sto je xlr gore rekao, znaci negdje pocetkom 4. mj.
Iako, teoretski moze i prije sto se mene tice... :)
Printable View
:wtf:
Ne kuzim ovo gore uopce...
Sto se tice datuma, ja racunam onaj sto je xlr gore rekao, znaci negdje pocetkom 4. mj.
Iako, teoretski moze i prije sto se mene tice... :)
Ahahahahahaha...Isssssss, koji lik...
Uzbuđuje ga zvuk slanja nečega preko blututa :D Ahahahahahahaha
To ti je k'o ono...Mama viče: "Safeteeeee...zove te neki Low battery. Već četvrti put."
kad se vidimo?
Kad se ide pit ljudi? A? A?
Kad u Iranu procvjetaju ljubičice :) http://www.foren4all.de/images/smilies/drinks_drunk.gif
Hoće li sada biti neko okupljanje. Pošto će sada biti štrajkovi i to sve... A i sada je onaj maxi pub "preuređen" u neki meksički stil...
aha... NOT!
jbt, rodbinu si ne zovem, kaj si vi umisljate? :D
mozemo se oduzimat prije svadbe i nakon svadbe. na svadbi se bome nebum oduzimala, a onda sebicno ne zelim niti forumasima na istoj dopustiti oduzimanje :D tak da je najbezbolnije rijesenje ne imat forumase na svadbi :D izuzev iksa. al on, kako je krenuo planirati put zagreba, stigne tu mozda za moju 10 godisnjicu braka. mozda. prije za 25 :D
apropo cuganja u dogledno vrijeme, meni ovaj vikend bas ne pase jer mi je subota od ranog jutra krcata obvezama, tak da se ne mogu bas ubit vecer prije. a ubijem se svaki put :D lol
tak da sam ja vise za recimo onaj tamo vikend, 15.5. ?? a i placa ce sjest do tad vec :)
Fuj diskriminacija! Zasto je xlr iznimka? :belj:
(Retoricko pitanje inace... ;) )
Sto se tice ovog vikenda, ni meni ne pase jer sam na Velebitu u pet i sub, ako se i vratim u sub u normalno vrijeme, vec imam dogovorene druge pijanke... :)
zato kaj je iks jedini kvalificiran za ulogu stripera ;D ja ne volim retoricka pitanja
daklem, kome pase petak 15.5.? ili subota 16., mada mislim da nam je uvijek vecini bolje sjedao petak??
ajmo, izjasnite se :D
Aha, pa sto ne kazes da je poslovno. :D
Meni pase i pet i sub (15. i 16.), kako god vecini pase...
:hm:
15.5.
nevidim zašto ne... :)
bolje petak nego subota... :)
Na koncu konaca - jel se vi okupljate i di i kada ????
Aj dajte neki prijedlog di i kada - nešto konkretno :coffee:
meni iz Rijeke ajd ok al ovi iz osijeka hmmm sumnjam a da dodem na 2-3 sata ne isplati mi se jedino da se organiziramo mi koliko nas je iz RI
Poštovani!
Sutra od 19:00 pa dalje (nebitno) meni odgovara da popijemo piće u zlatnom međedu ilitiga pivnici. Pretpostavljam da ste se tamo (ako se dobro sjećam) okupljali.
Ja sam jako kratko (po dvije minute dnevno) na forumu,pa samo mogu uletit i vidjet sta smo ustanovili.
Dakle,svim zainteresiranim kolegama forumašima predlazem da se nademo na piću sutra na gore navedenoj lokaciji. Reko sam da mi od 19:00 pa dalje sve odgovara,pa se sami dogovorite jer me nece bit tu do sutra u 18:00. Znaci ja dolazim na forum nakratko i pogledam kad vam odgovara i tad tamo dolazim s jednim frendom. Drugacije ne mogu nikako jer sam vremenski ogranicen za bolju organizaciju.
Ajmo lagano:
1. Smuchac
2.
Ufff... Ja racunao s nedjeljom, kako si originalno spomenuo. :cry:
Sutra sam cijeli dan (bar do 19) na Velesajmu, a poslije toga idem na brucosijadu FER-a. Dakle nema me cijeli dan.
Jbg... :(
da, i ja racunala s nedjeljom.. nije jos sto posto ziher, al moguce da sam i ja zauzeta sutra :/
Smuchach, kako stojiš sa nedjeljom???
ajde, ako je ikako moguće da prebacimo to za nedjelju... :)
Alo ekipa,ovdje idiot... ;D
Zajebo sam i sebe i vas. Plan je bio za nedjelju,al sam krivo zapisao-napisao... :budala:
Dakle sutra a ne veceras...
Izvinjavam se jos jednom... :respect:
Uf, kad ti dodjem pa te izvinem... :belj:
Ajd ne brusi vec se pojavi a ne ko ovo ljeto... :belj:
Ustanovite termin kako sam naveo gore... :wave:
Heh, ja sam sutra isto na ZV vecinu dana, poslije imam neke poslice za obavit, i onda sam uglavnom free... Recimo oko/poslije 20h? Ne vjerujem da cu stic prije...
hmmmm...k večeru bi i zagorec mogel dojti :D