Sam si si odgovorio.
Printable View
Gledam Kill Point- odlična serija, puna preokreta :)
Kupil sam si neki MS miš, a niđe na internetu nema onaj program za prčkarije (DPI, one tipkice, i to...).. :dunno:
Upravo sam zakljucio da je Stubicka ulica u Zg totalni divlji zapad sto se tice parkinga.
Dakle cesta ko cesta, dvosmjerna, jedna traka u svakom smjeru. Sa strane plocnik. Za pjesake kao. Osim sto cijela cesta koristi plocnik kao parking. A sta sad, nema sluzbenog parkinga u blizini, sta je tu je. Ali neki ne vole da im se parkira tako pred ogradu pa stave one letve ili stagod poprijeko na plocnik. Ajde dobro. E, a onda dodje badzo i parkira *ispred* tih letvi. I to ne bilo koji badzo, nego majstor sa kombijem od nekih 3-4 metra sirine (mislim da je bio onaj fiat vito). Time naravno napola viri na cestu, i na tom mjestu traka za taj smjer prakticki ne postoji.
I nikom nista, naravno. A ja jadan ionako gledam kako ce me auto pokupit vec zbog "obicnih" parkiranja po plocniku...
Sad si mislim da sam ga trebao uslikat i pozvat pauka ili nesto.
e a sad si zamisli da si gurao kolica s juniorom u njima.. prosto podivljam na takve bisere zbog kojih moram s kolicima silazit na cestu.s gustom bih im zbusila gume,ogrebla lak i zataknula posranu pelenu pod brisac.amen.al ono,kao,fina sam pa im samo opsujem u sebi.oke,oke,ponekad i na glas ;-)
Već kvariš dijete... :p
Podcjenio sam se i prebrzo završio zadatak na poslu- pa sam morao zabušavati sat- dva :notooth:
čekam da počne tekma :D ofc
Nije lose razmisljanje al ipak mi je draze oko motora bit,a i ako se nasucemo nisam ja kriv nego onaj u odjelu :)
Mene jednostavno neide i neide. Kupim jucer zeni i malome(i sebi) papigu,dodjem doma i pustim ju u gajbu kad ono fale joj dva prsta na nozi...oba prednja...sad moram opet u ri i nac drugu a nema plavih vise na lageru.……divno
papige na lageru :D lol
bolje tako nego na stanju :)
i ode Aco uskoro u zamjenu
Jadna papiga... Tretirate je kao obicnu stvar, komad namjestaja. :(
Dobro je ako ste feler otkrili u garantnom roku :ninja:
Ah, besmrtni Monty Python...
Eto, a meni ste govorili da sam bezobrazan kada sam rekao da je to s ljubimcima kao da su potrošna roba.
U garanciji primjetiš da mu fali dio- vratiš ga i dobiješ novog kada dođe na skladište :notooth:
nije komad namjestaja al kad ju platim malo vise onda ocekujem da mi moze i 5 nabacit sa nogom a ne samo pola od toga :)
uglavnom uzeli smo zutu i nije mi tako ljepa al kao sta je i mene zena zavolila kroz vrijeme ovakvog tako cu i ja papigu :)
Raul-toliko sam ju ipak stigao vidit al pala mi je ideja da joj napravim drvenu nogu ili kuku
Nisam dugo postao u ovoj temi :D
Sad radim isto što i u zadnje vrijeme - otkad sam otkrio par odličnih gameloftovih igrica mob neispuštam iz ruke, jednostavno prezarazno i puno zanimljivije nego na kompjuteru. Čak sam počeo razmišljati da si nabavim Xperia Play, baš me zanima kako je na njoj to igrati :D
Fora je ovaj "ni DA ni NE" (zamjena za Parlaonicu). :)
Makar mi nije jasno kako tipovi naprave odličnu debatu i definitivno predstave bolje argumente (i pobiju sve argumente druge skupine)- i opet ostane isti broj za legalizaciju lakih droga...
I onda predstavnica te skupine još nabaci argumente koji vrijede samo u nekoj idealnoj državi. :rolleyes:
Ljudi očito nisu shvatili ulogu debate- njima je valjda smisao da ostanu pri svom stavu, ma što drugi rekli ili argumentirali.
Ali, dobro...
Ako ništa drugo- super je što ima i takvih emisija na televiziji. :)
Laganini glavopucajuće odmaranje...
+2
al ne od alkohola.. dete imalo tulumisku nocas :(
+3
U 4 lego i do skoro 6 slušao svatove u susjedstvu (sala za svatove mo je 30m od kuće).
Ionako sam bio ukrcan,još mi je i to trebalo.