Sad me kao strašiš... ;D
Ovo nije "zero tolerance" zona,a da ima ljenih,ima ih ko kupusa. ;)
Printable View
Sad me kao strašiš... ;D
Ovo nije "zero tolerance" zona,a da ima ljenih,ima ih ko kupusa. ;)
Neki agresivac, ovaj Shogun... :belj:
OT: Radim. :(
L.L. diiiiivno ime :laluna:
e, a shogun, sad paz vamo :D
ovo ođe nije neki tamo drugi forum, nego je cafe mobil forum. taj forum ima dio koji se zove četaona. u toj istoj četaoni sam igrom slucaja bas ja mod, i u toj četaoni ti je offtopic dopusten! i ova tema se zove sta SAD radite, a ne sta radite JEDNOM DNEVNO!
cionn ne krsi pravila (koja su, uzgred receno, etablirana davno prije mog ustolicenja, pa mi nemos rec da sta se ja sad tu k*rcim sta sam mod) i ne spama, a tebi ako se ne cita sta on bas sad radi, brate mili, pa ne citaj :D
EOD!
Eto ti na sad... :D
Otresla si bateriju po čoeku ni krivom ni dužnom. :)
Nije ti šogun agresivac,znam ga ja. ;)
Cek da utvradim pravila , znaci kolko kod postova napisem u ovu temu o o bilo cemu sto trenutno radim to ne spada pod spam ?
Ako je tako bit ce mi drago pisat u ovu temu
tako je shogune, nije spam, sve dok ne vrijedjas druge (sto se kosi opcenito s pravilima foruma a i bontona) i sve dok ne nabijas post za postom bez koristenja tipke edit. to vec je spam.
ali da svakih sat vremena tu napises bilo sto, nije, darling, nije spam :D
imas objasnjena pravila ovog dijela foruma, pa procitaj malo ak ti nekaj nije jasno :D al u globalu, da, ovo je offtopic i tu smijes pisati sto god zelis :D
u lrajnjoj liniji, izlistaj si par strana teme, pa ces vidjeti :D
smuc, sta ja znam, ja dobila riport, dosla tude, vidjela shogunov post gdje uzima cionna na noz :D
i razjasnila neke stvari :ninja: đe ti vidis bateriju, dunno.. odi okulisti opet, bejb :D
taman mi odgovara , to svakih sat vremena :d
Btw ne brini znam ja ravila foruma kao i pravila interneta :D
Sta internet ima pravila? http://www.kimskorner.com/images/smilies/eeek.gif
:D
Naravno naravno naravno , to eto rijetko je ko upoznat s njima ,
aha, jedno od njih je i pravilo razmaka kod interpunkcija :D
budi sretna sto stavljam interpunkcije inace nema toga kod mene
Navuko mi se shogun na cafe mobil... :beer:
OT: Tek sam na 83% formatiranja diska na laptopu koji popravljam i dizem na noge a ubrzo moram na poso... :cry:
Ma danas sam cijeli dan na netu , otkrio sam jedan novi stari forum pa uploadam nebil skupio RS pointse a RSpint = Money , a money = happiness :D
shogune, nije 'oftamolog' nego je oftalmolog :p
OT: Dočekao da mi se vrati cura, bila je 8 dana away :ninja:
Cionne, da si živ i zdrav, otkad ja taj mix imam ;D
pobogu, raztegnula se prica ovdje... Btw opet se komp nece palit... Buaaaa :'( zicam tatu u lidl da kupim cipseve i one pizze po 10 kn... Njamek... A tata nece... Ah... Tek preksutra... Sutra idemo gledat lika sta si odrezo prste xD
Čitam modernu verziju Don Quijotea :)
Samo navali.
Još jedna napomena- ne terbaš pisati o svojoj stolici i problemima s probavom (bilo je i toga :D). :)
Dobrodošao u chataonu :thumbup:
Pa, šta ti radiš s tim kompjuterom- svako malo ti crkava... :p
Da, ako nastavimo ovako.
Do 2300 vjerujem da će se puno toga promijeniti :D
Raspravljao s prijateljem o ozbiljnim temama- odo spavati :wave:
opet pijan...necu se trijezniti do kraja tjedna!