To ti ko Broj 1 u Alanu Fordu, vec po tezini paketica vidis da tu fali bar jedno 2-3k dolara. :D
Printable View
To ti ko Broj 1 u Alanu Fordu, vec po tezini paketica vidis da tu fali bar jedno 2-3k dolara. :D
Idem spavat. :zzz:
Doso doma, gladan idem na trening :(
Ja došo doma, pravac na YouPo... khm, YouTube pa učit.
ima li još itko osim mene problema sa pristupanjem forumu?
ajt ne panicari, ja :D
il su nas onda u djuture.
iscitali onu temu pa nas sad po ajpijovima lociraju, sad ce nam pokucat na vrata i nikada necemo moc dobit vizu za jameriku :D
forum pao. nije dugo :D
Očit dokaz da je i on od krvi i mesa :)
Doso doma, kisa mi unistila dan :(
Da, i ja imam problema sa forumom
Umro danas ponavljajući pravo za sutrašnji test :angry:
Da, forum je bio sje*an :)
Tako sam polomljen da to nisu istine. Sinoc kartali od pola 8 do pola 1 i naroljali se ko budale a ja sam pio neko crno vino ravno kiselini. Jutros sam bio krasan na poslu i cijeli dan se isto osjećam. Like shit. Idem spavat isti tren...
dakle za krizmu kupujem el gitaru... Weee! Ili psp? Kaj mislite? Familija glasa za git a frendovi za psp... Hmmm hmmm... XD
ot. Gledam tv i spremam se spat... Ubija me kemija sa bjelancevinama... 720 kombinacija za dz -.-'
Dniraj u humanitarne svrhe :D
Odo spavati :wave:
Hebš PSP, gitaru uzmi... PSP je pomalo glupo kupovati imho.
A Google ne radi? :belj:
http://lmgtfy.com/?q=imho
Wtf je wtf? :p
Dobro jutro :)
gitara je ful pocetnicki komplet za 1105 kn, a imam dosta (valjda..) samo za jedno... A gitara, tata se obradovao xD a hocem si i spikere za soni eriksona... Kojih 200 kn... A tata kaze. Ako necu imat dosta za git onda on pridoda kaj fali. U slucaju da ja kupim spikere, od dogovora nikaj... Jos ga nagovaram... A ovi stari spikeri ízdrzavaju zadnje dane, cudo da jos rade :notooth:
haha ride a bike... Lol koja reklama xD neka zenska govorí nekaj a naocale joj na krivo xP
Kako su me za*ebali meteorolozi..
Jutros sam išao biciklom u školu, i kad sam se vraćao, puff, kiša pada, katastrofa.. Bilo me strah za bajk da neće ležajevi otić..
Htio sam na bus pa do kuće s njim, ali neznam dali bi me vozač pustio.. u tramvaj znam da bih mogao, samo tko će načekat da dođe onaj novi...
Joj daj, baš će biciklu nešto biti od kiše, moj je kisnuo nebrojeno puta.
I ja juče išao na faks bicom i pokisnuo mi. :p