Pogledao ga još jednom na HRT2. Vrlo dobra priča o ljudskoj pohlepi i ljubavi. Ovako nešto može prikazati sam animirani film :) Danas ga ocjenjujem sa 10/10 :thumbup:
Printable View
Pogledao The Kingdom, ja bih dao ocjenu 10/10, vrlo dobar triler!
Gledao sam i The Invasion, ocjena 8/10, malo pre pacifisticki nastrojen film :), iako je radnja i atmosfera izvrsna!
Takodjer sam pogledao i Vacancy, ocjena 8/10, slicna tematika Hostelu, no na USA way, dobar film!
Linkovi:
Vacancy: http://imdb.com/title/tt0452702/
The Kingdom: http://imdb.com/title/tt0431197/
The Invasion: http://imdb.com/title/tt0427392/
Rush Hour 3
Film nije los,ali se pomalo izlizala tema...I glumci...Jackie pogotovo...Nazalaost zahvatio ga je zub vremena...
7/10
Oceans 13
Film je dobar ali po nicemu revolucionaran,prica je vec videna...
Dobar nacin za ubit 2 sata
8/10
I am legend
Dobar film, da su ga skratili dvadesetak minuta bio bi jos bolji.
8/10
I.Am.Legend.[2007].EXCLUSIVE. DVD.XVID.HD[Eng]-DUQA
Video 7/10
Audio 6/10
pink floyd-the wall jedan od meni najboljih diskografskih filmova ikada napravljenih
True :cool:
"American Gangster"
-- film koji ZASLUŽUJE onu 20-minutnu pauzu u Cinestaru.. Priča realna, slikovita, Denzel kao i uvijek; arogantan, pragmatičan, ciničan i realističan.. A Russel Crowe ponavlja nastup iz "A beautiful mind" -- barem po facijalnim grimasama i stupnjem zbunjenosti..
Sve u svemu; 7/10
hitman gledala prije dosta, uglavnom super filmić i jako zgodan glumac :notooth:
pogledao I am legend.Savrsen film.Odlicna radnja odlican glumac.
10/10
Opet citiram tvoj isti post, ali ovaj put mislim da sam skužio bit podcrtanog ;D Javi mi negdje koji si torrent skinuo, ja baksuz skinuo sinkroniziran na španjolski (link na španjolski torrent site u nazivu filma nije bio uvjerljiv :confused:).
Našao engleski - Death Proof DVDRip XviD DMT
Forrest Gump - 8/10
Priča o mentalno hendikepiranom čovjeku i njegovom životu. Gledao sam ga još davno, ovo mi je drugi put. Priča mi djeluje nekako otegnuto, zato ide minus na ocjenu, ali za ostalo sve pet. Sasvim solidan film ako imate 2 sata slobodno.
"DEATH PROOF" btw = 9/10
Ludo i nezaboravno :)
Death Proof - 6,5/10
Totalno ne mogu skužiti film :-/ PF sam pogledao 4 ili 5 puta prije nego mi je bio jasan, ali ovo sumnjam.. Kako frish kaže, "puno priče, malo točki i zareza".
Pitanje za one koji čitaju ovo i koji su pogledali film - skinuo sam film od 2 cda, prvi cd je u koloru, ali izgleda kao da je sniman '70tih na filmsku traku, traka je puna prašine i kao da ga gledam u kinu a ne na dvdu. Slika je inače oštra i zvuk je dobar tako da se ne radi o kino ripu. Nakon onog titla "14 tjedana poslije" sve je u koloru i bez te prašine. - Dal je to normalno ili se radi o lošem torrentu? (btw skinuh Death.Proof.DVDRip.XviD-DMT).
Ovaj post više ne opisuje ocjenu filma i može se okarakterizirati kao spoiler ;)
Što sam skužio u filmu - Jungle Julia je nešto kao Jules Winnfield u Pulp Fictionu ..također se spominje i Kahuna Burger! :) ..i to je to..
Dolina nestalih 5/10
Radnja je prespora, tj ultra spora i tijekom filma sam par puta htio izać van... nabili su 2h filma a to su sve mogli strpat u jednu CSI epizodu...
ajme, kolko puta se treba ponavljat - prvo car aXXo, zatim ostatak populacije koja seeda torrente :D
Opet malo o filmu - sječate se četvrte sobe iz 4 sobe? nuff said :p
Znam sve to, aXXo, FxG i ekipa... Ovaj film je očigledno jako popularan na španjolskoj sinkronizaciji, stvarno nisam našao niš kvalitetno na engleskom... Al nije ni bitno sad, dvaput mi ga se neda gledat :-/
13th district (Banlieue 13).
poprilično dobar francuski akcić iz 2004.
puno parkoura, dobri likovi i potraga za neutronskom bombom.
također, jako jako dobar soundtrack.
ako želite opuštanje uz malo akcije, svakako preporučam.
danas sam u nekom akcijskom elementu... :)
shoot 'em up
jako jako dobro :)
mislim, to je film koji od prve sekunde govori "ja sam akcija i tako me trebaš i gledati". plus oštar britanski humor & predobar saundtrek :)
3:10 to Yuma (2007) - 10/10
Potpuno se slažem sa postom #2845 by no name :)
Dugo nisam pogledao jedan ovakav film. Western novijeg datuma, ali ništa manje akcije i priče od starih klasika. Russell Crowe je odlično odigrao ulogu "negativca" koja mu btw dobro stoji. Kvalitetan film nema šta... Čisto informativno, ovo je remake istoimenog filma iz '57 kojeg nisam gledao pa na osnovu toga neću donositi ocjene. Svakako pogledati! :thumbup:
danas sam tražio što ću skidati ovih dana i naletio sam na ovaj original 3:10 to Yuma...
javit ću kakav je dok ga pogledam, a ako bude zainteresiranih, mogu ga i uploadati. :)
American Gangster-odličan Denzel kao uvijek, priča relana....sve u svemu film za pogledati, ocjena 7/10.